На капаните в БУРГАС с бира, с цаца и със нас

• 14 113
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
  • България
Горката , Даринка . Толкова красиво детенце..... Да почива в мир. Наистина единствената утеха е ,че няма да страда повече.
Ние с Мая вече 3-ти ден сме си вкъщи. 2 дена бяхме с тати , а днес - самички. Райна като четох за твоето раждане , то подобно на моето , ама без епидуралната  Mr. Green
Аз си имах леки контракции целия ден преди това. Вечерта също. Легнах към 2 и докато се чудя това истински контракции ли с аили не чух едно пук и ми текнаха водите ( ама по малко ) Аз пак се чудя това сега дали наистина са води. Станах , изкъпах се пооправих багажа и към 4 събудух мъжа ми. Контракциите ми станаха на 2, 3 мин. , но съвсем поносими. Доро отидохме пеша до болницата, тя ни е наблизо. Там на смяна Гамишев Simple Smile - да ама аз се оказах с 4, 5 см. и след малко Гамишев си тръгна и дойде онзи огромния с Арменското име и големите пръсти Mr. Green И той почна да бърка. Така след няколко часа аз пак с толкова разкритие . Сложиха ми окситоцин и от там на татък по-добре да не разправям. раждалите знаят. да ама аз не знаех за кво става въпрос.  Накрая вече сестрата взе да се паникосва , че са ми много стегнати мускулите и след няколко опита да излезе  ми каза , че ще ме среже , защото иначе може да ме разкъса много. Резна ме и малката излезе. Ей такова облекчение сигурно никога не бях изживявала. малката беше цялат синичка и с увита няколко пъти пъпна връв, но бързо се оправи и изплака. После дойде онзи с огромните ръще и ме заши. Та това е накратко моето раждане.
А за рожбичката нямам думи. такова щастие  Laughing ПОжелавам го от сърце на всички , които не са го изпитали .  Ще се опитам да кача снимчици.

# 76
 Cryмилата душичка нека почива в мир Weary.

# 77
Е това вече ме довърши  Cry Аз колкото съм депресирана в последно време и с тези кофти новини скоро няма да мога да се оправя...........

# 78
  • На морето!
 Flowers Rose Flowers Rose Вярвам,че вече е на по-добро място,където няма болка и страдание! Praynig

# 79
Много тъжно  Cry ! Нека Бог да пази семейството и! Да почива в мир !

# 80
  • На морето!
ще си позволя да препоръчам някои неща  Wink които аз самата не знаех

Ето списъка:
                         За родилката:
 2 чаршафа-вземете си 3 и плик и калъфки-много е горещо,гнусно и ще ви иска да ги сменяте по-често.А и единият го слагате в родилната зала и той става неизползваем вече.
 2 нощници ( тип рокля ) -задължително леки,с къс ръкав и с копчета отпред.Аз лично само първите няклко часа бях с нощница,после ми донесоха къси понталонки и тениска и ми беше много по-удобно  Wink
 2 пакета лигнин
 2 хавлии
 3 подложки-пак си вземете повече
 2 калъфки за възглавница
 четка за зъби, паста за зъби, четка за коса, сапун
 чехли, ластик за коса
 1 бр самобръсначка-няма да може да я използвате освен на сухо

За бебето:
 2 комплекта пелени
 1 пакет памперси
 мокри кърпички
 камизолки
 ританки
 2 хавлийки
 бебешко олио
 ракавички
 чорапки-ако имате ританки,не са необходими.

Аз да питам-нали знаете обичая да се ходи на църква на 40тия ден да се чете молитва на бебока и на майката.Някой ходил ли е и къде и колко парички струва? newsm78Аз откакто родих станах много религиозна,суеверна...,още повече когато се отнася за бебко. Laughing

# 81
  • у нас

Аз да питам-нали знаете обичая да се ходи на църква на 40тия ден да се чете молитва на бебока и на майката.Някой ходил ли е и къде и колко парички струва? newsm78Аз откакто родих станах много религиозна,суеверна...,още повече когато се отнася за бебко. Laughing

Казва се Сарандисване. Зависи на коя църква ще ходите, цените са различни. Да ти кажа честно сега въобще не се сещам колко лева беше, ама довечера ще питам, и ако някой се сеща ще ти драсна.

# 82
  • На морето!

Казва се Сарандисване. Зависи на коя църква ще ходите, цените са различни. Да ти кажа честно сега въобще не се сещам колко лева беше, ама довечера ще питам, и ако някой се сеща ще ти драсна.
Мерси,наистина не знаех как се казва.На мен самата не са ми провили май  newsm78 Спряли сме се на църквата до Икономическия техникум-св.Богородица се казва мисля.

# 83
  • България
И аз да допълня за родилното : вземете си залъгалка за бебо. Аз моята я взех просто ей така за  всеки случай , не мислех да давам, но още първата вечер се предадох. Те имат нужда да задоволяват сукателния си рефлекс и може да върши чудеса Simple Smile  иначе си лапат ръцете и плачкат. Ръкавички също , защото имат нокти и се драскат ,а  не трябва да се режат. А и повече дрешки за смяна. В нашата стая ставаше течение и се наложи да ни носят и одеалца допълнително.

# 84
защото имат нокти и се драскат ,а  не трябва да се режат.
Защо не трябва  newsm78 ???

# 85
Здравейте мили бургаски майки и бъдещи такива.
Приемате ли във тайфата една бременна в 4 мес. варненска бухта Grinning

# 86
Здравейте! Знаете ли къде, какво и от колко часа се организира за празника на децата в нашия град?
Обикновенно организират концерти.

# 87
В операта от 18.00 ч. утре мисля ще има някакъв концерт "Детство мое"

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 20:58 от Мамичка Яничка

# 88
  • у нас
Здравейте мили бургаски майки и бъдещи такива.
Приемате ли във тайфата една бременна в 4 мес. варненска бухта Grinning

Добре дошла  bouquet  bouquet сред нас  Eva Sl. bouquet

# 89
  • България
защото имат нокти и се драскат ,а  не трябва да се режат.
Защо не трябва  newsm78 ???
Ами така казаха в болницата. Едното момиче имаше ножичка и й се скараха. Можело да се отреже нещо кожичка и да стане инфекция.

Общи условия

Активация на акаунт