На капаните в БУРГАС с бира, с цаца и със нас

• 14 134
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • На морето!
ПП. Мама Райна има много сладко бебче. Да ти е живо и здраво!
Мерси! Hug
Много ме е яд на това гадно време!Сега не мога да си разходя шушулчето и няма да спи спокойничко довечера.Не вярвах,но наистина след разходка спи сладко-сладко и дори от коликите не плачка,а само мрънка и пъшка.Но сега като не мога да го разходя усещам,че ще е много неспокоен.
Ето още снимки на Симеон

# 226
  • Бургас

Снощи бях на откриването на един страхотен ресторант в града.

Поздравления на собствениците,  кое е това заведение?

# 227
Здравейте милички!!! Няма време покрай лудетината,дори  да включа компито.
Гледам срещичка се заформя...този път ще гледам да съм на линия, но със сигурност ще пиша довечера.
Райне вече излизате, а? Айде свиркайте някой път и на нас, да спретнем крачоли заедно. К:ато е хубаво временцето разбира се.И аз днес се гласях да излизаме, но.....уви ще си останем вкъщи. Cry Ние живеем до Ритуалната зала, ама ще намерим пресечна точка, при желание. Hug
Тина къде се загубихте и вие? В нашата градинка кафенцата са много хубави,   bouquet
Ама и тоя Мони е един сладур пу-пу-пу да му вържете синя гривничка против уроки, че лоше очи много. И му измивай личицето след разходка, да му падне лошото.
 Hug Hug Hug

# 228
  • България
TТук съм  Laughing
Малката шушка спинка Laughing
Вчера и ние излизахме за малко. Хайде скоро сигурно ще се видим в градинката. Стига да ни съвпаднат режимите, че нашият е малко свободен  Mr. Green

# 229
  • Burgas, Bulgaria
а нас с Никито ще ни взимате ли с вес на разходките по кафенцата  Heart Eyes ние сме от Изгрев ама не ни се стои тук и сме готови за центъра по всяо време

# 230
  • Бургас
Ехооо, как сте мацки? Laughing
 Аз ще дойда на срещата стига да не съвпадне с пристигането на моите момченца, че сега не са при мен и съм се затъжила за тях.
Появи се най-накрая  Wink,дано да успееш да дойдеш.Ако е петък срещата и е на Гролша в морската аз най-вероятно ще бъда с малкия,Вери и тя може да вземе Маги,тъй ,че грабвай ги и тях да си играят  заедно.

Аз днес бях на интервюто за работата и утре ще ми кажат дали ще ме вземат,но толкова се ентусиазирах ,че направих един тур по магазините  Crazy

# 231
Ехооо, как сте мацки? Laughing
 Аз ще дойда на срещата стига да не съвпадне с пристигането на моите момченца, че сега не са при мен и съм се затъжила за тях.
Появи се най-накрая  Wink,дано да успееш да дойдеш.Ако е петък срещата и е на Гролша в морската аз най-вероятно ще бъда с малкия,Вери и тя може да вземе Маги,тъй ,че грабвай ги и тях да си играят  заедно.

Аз днес бях на интервюто за работата и утре ще ми кажат дали ще ме вземат,но толкова се ентусиазирах ,че направих един тур по магазините  Crazy
айде ако нямаме повод да ти честитим за работата, тогава поне честито за покупките. Ми нали сме мами, при това работещи, трябва да изглеждаме добре. А от колко часа планирате срещата за петък, че ще взимате и децата. Гролша ми се струва неподходящо място децата да си играят. Ако искате с деца да е и по от рано примерно към 6часа можем да отидем някъде другаде където да има място за тях. Не че е много хубаво, но ние от време на време ходим на Двата лебеда, само защото има място за игра и няма малката къде да падне или да се удари. Иначе заведението е под всякаква критика, но ако мислим за децата, по- добре там. Ако е към 6часа и аз мога да взема мойта, щото към 8 се прибираме, храним мием и лягаме. А онзи ден отидахме на октопода и за малко бубка да падне в дупката - хванах я на ръба, направо ми се изправи косата.

# 232
  • Бургас
Ами и от 6 да е и от 7 за мен става,но няма да седим до много късно или ако баща му може да го гледа да го вземе по някое време  Rolling EyesИначе най-подходящо освен Двата лебеда е кафето на Флората ,но там не знам какво предлагат като асортимент за хапване  така,че и те ме устройват.На Гролша ще е малко трудничко заради количките на кафето ,моя ще бяга натам най-вероятно.Кафето го оправиха,но не знам кафе ли е само или и кръчма  newsm78

# 233
Момичета събирам мнения за д-р Байкова от транспортна болница и д-р Ангелова от Св София, че се чудя при коя да запиша малката. Оказа се, след като обиколих цялата улица Калофер няколко пъти, че Калудова й объркала адреса и е същата Жанет Байкова дето ми дадахте координати от транспортна болница. Така че споделяйте мнения

# 234
иииииииииии скъсахте се от разходки днес - цял ден сама си пиша, че се скъсвам пък аз от работа

# 235
иииииииииии скъсахте се от разходки днес - цял ден сама си пиша, че се скъсвам пък аз от работа
Защо не ба4каш Mr. Green

# 236
Защо не ба4каш Mr. Green
ми мързи ме и цял ден се ровя
хайде кажете и мнение за Караджова - Люси мисля че вие сте при нея

# 237
Бубичко, щерката на моя проятелка е при Ангелова, доволна е засега. И аз като теб съм на тази вълна, но както ти казах вече май се спрях на д-р Нончева. За Байкова не съм чувала нищо Simple Smile.

# 238
хайде аз си взимам детенцето и отиваме на разходка в Поморие, вие давайте мнения по въпроса с лекарите

# 239
Бубичко, щерката на моя проятелка е при Ангелова, доволна е засега. И аз като теб съм на тази вълна, но както ти казах вече май се спрях на д-р Нончева. За Байкова не съм чувала нищо Simple Smile.
И намен ми препоръ4аха д-р Нон4ева .Веселушка дай кординати

Общи условия

Активация на акаунт