Сливен 10 - С усмивка ще посрещнем Първи юни

• 16 256
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Дидка ужас е това, не мога да ти дам съвет, защото никога не съм имала подобни проблеми, моите деца никога не са спали при нас/освен когато са болни, но после не са искали пак да идват/, мисля си, че само ти можеш да си усетиш детето, кога е готово и сама да намериш правилното решение, сигурна съм че ще успееш Peace Спорен ден днес, да свършите всичко Peace

Ваня и аз имах проблем с вените, но след бременността се оправяха, но за всеки случай и аз дудна за миялна, за да се предпазя newsm53

Днес има рожденник Георги на мама Миши, дано да влиза тук и да чете...

Честит рожден ден на Георги, да е жив и здрав, безгрижно и щастливо детство му желаем с моят Георги nbirthday Tada nbirthday

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 12:04 от Iva M.

# 211
  • София/Сливен
Честит рожден ден на Додо! Да е много весел и много усмихнат!
Весел празник на МамаМиши!

# 212
Момичета щом съм объркала мястото на срещата нека да се събереме там а писле ще се преместим..............става ли?Или ако искате пуснете ново съобщение ВИЕ

# 213
  • София/Сливен
Не е ли по лесно да си редактираш горното мнение, да няма объркали се - някой може да види само него.

# 214
Здравейте! wavey
Ваня, честит ти отличник! И честита ти нова придобивка! Със здраве да си я ползваш!  Това е голямо удобство. Много ми беше гадно да мия чинии преди, особено след гости.А сега пускам копчето и лягам! Да имаше и кой да ми ги слага после в шкафа ..........

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕНИКА!

Дитка, Велизар спи с мен на спалнята, а таткото спи в хола. Мисля че ще дойде времето когато сам ще иска да спи сам. А и на мен ми е хубаво да се гушкаме! За цицата не знам, опитай с шише с мляко.

Кате , ще стискам палци! Успех!  newsm10

Аз ще дойда на срещата да се запознаем. Мисля че трябва да се уточни къде точно.

Спомняте ли си Гери ( прасчо ) ? Има си бебче - момче!   ylinfant Да е живо и здраво!

# 215
 Нямам време да пиша. Тръгваме след малко.Ще си кажем всичко като се видим. Аз пускам съобщението
   СРЕЩА
НЕДЕЛЯ 10.30 В ГРАДСКАТА ГРАДИНА, ПРЕД БРАТСКАТА МОГИЛА (ПАМЕТНИКА ЗАД ДЕТСКИЯТ БАСЕЙН, ПО СТЪЛБИТЕ НАДОЛУ)

Дано вече няма промени и обърквания!

До скоро!  bouquet

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 15:43 от MamaChrisi

# 216
Здравейте!
Аз използвам намалението докато Гоги спи, да се разпиша!
Честита придобивка на Ваня и поздрави за успеха на Митко!

MamaChrisi, леко и безпроблемно пътуване!

Дидунчо, браво за изпита! Много се радвам, че и Миташки вече оздравява. Ние също сме целите в синини, предимно на челото, особено едната вече е придобила лилаво-зеленикав цвят и изглежда доста неприятно, но пък не можем винаги да сме до тях.

Честито бебче на Прасчо! mamasewi, пиши повече подробности за тях, надявам се да са добре и мама и бебчо.

katerina_evro, успех на изпита!

Дидка, за спането, мила, нищо не мога да те посъветвам, защото бях в подобна ситуация до скоро. Само, че ние се приспивахме на ръце и то с часове и никой освен мен не можеше да го приспи. Положението беше толкова сериозно, че ръцете започнаха да ме болят много силно. Да не говорим, като се приспивахме навън, то не беше блъскане с количката, то не беше чудо. И колкото и да съм се мъчела да го отуча резултата винаги беше един - рев до посиняване. Но от около месец започна да заспива сам, без гушкане, без клатене, чак и аз се изненадах и не можех да повярвам  #Crazy Явно детето само ще си покаже кога е готово, не зная, много е неприятно и неудобно, още повече за вас с таткото.

Пишете ни и нас за срещата, там сме!

Хубав ден на всички!

# 217
Oх, Вече нямам търпение да ни оправят компютъра. Измъчих се.

Честито на рожденника!

Кате, успех на изпита!

Честито на Прасчо! Да и е жив и здрав юнака и да я радва много!

Ваня, честита предобивка и честито за гордостта ти - Митко.

Надявам се в неделя да успеем да дойдем на срещата.

Чао за сега!

# 218
Честито бебче на Гери, да расте здраво и щастливо newsm07

Лек път на мама Хриси!

Дидунчо ще чакаме официалния резултат,но от сега можем да ти кажем ЧЕСТИТО!

Силве в клуб ли ходиш?

# 219
Да ви се похваля - вече си имам здрав компютър. Отново ще съм на линия.

Иве, бяха ми дали един лаптоп, на който не му работи вентилатора и ме бяха предопредили да го включвам от време на време.

Лека нощ на всички! Отивам да нанкам, че времето за сън ми остана много малко, но досега имахме гости.

# 220
Добро утро!
Днес май аз ще сервирам кафето и закуската.

Теди, къде си? Нещо се скатаваш тези дни. Надявах се поне през почивните дни да ни нагостиш. Пиши как върви новата работа.

Хубав и слънчев ден на всички!   bouquet

# 221
  • София/Сливен
Добро утро и от мен!
Нашите мъже днес отидоха на Витоша. А пък нас ни оставиха. Ще походят пеша, и нали Велина все още се уморява бързо, оставиха ни в къщи.

# 222
еХОООО...някой да знае къде продават сода - каустик newsm78

Лони, страхотна закуска Hug
Днес няма майстори и МироТо и тати се правят на такива Laughing....ама като гледам момичета, колко работа има по къщата, не знам дали и догодина ще свършим Tired Всичко иска пари, и то много ooooh!

През нощта Миши ни събуди по тревога, половин час пищя (мисля, че е от храната), пихме бира на двора, пушихме - направихме си среднощен моабет и после обратно в леглото Wink

Вчера си избрахме пералня, фурна, плот и ТВ и днес може да ги купим.
Само дето пералнята, която избрахме, в Технополис я видяхме как пластмасата се е пуканала и се чудим сега дали да я купуваме същата Thinking

Това е от нас Hug
Целувки и до скоро  bouquet

...а да, мислим утре да направим прощъпулник на Миши, че от седмица вече прави по 10-15 крачки и кръстосва стаите Joy

# 223
Със закъснение - Честито на вчерашния рожденник!
Честито бебче!

Дидка сода каустик предполагам в железарии.Какъв плот си хареса?Гледай да е термоустойчив,че моя не е и голямо пазене трябва.
Кате какво стана с изпита!

Моята пералня я направиха(срещу скромната сума от 150лв.)Вече два пъти пусках миялната.Доволна съм - чашите направо скърцат.
Обаче такава мръсотия ми направиха докато ми я сложат.Трябваше да се премести малко мивката и новия плот го рязаха на място.Всичко е в стърготини включително и пердетата.

# 224
Здравейте!

Кате, какво стана с изпита?

Момичета утре ако вали ще има ли среща? Гледам вън почна да се заоблачава и не се знае какво ще е времето утре. Кажете ще мислим ли друг вариант или ще го отлагаме?

Общи условия

Активация на акаунт