Отчет на набор 2003 - 7

• 13 005
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
Тошко днес замина щастлив към градинката Mr. Green
Обещах му ,че ще го вземем първи и ще го закараме на летището да гледа самолетите. Heart Eyes
А той много обича да го водим там... Simple Smile

# 136
Обещах му ,че ще го вземем първи и ще го закараме на летището да гледа самолетите. Heart Eyes

Хихи, аз няма да споделям пред моя малчо къде ходите, щото ми стигат разходките по централна гара и качването по влаковете  Sick
Горкия, голяма слабост са му...дано не стане машинист (нищо против тях...ама... newsm78 Mr. Green)

# 137
Ели, радвам се, че Алекс е добре. Представям си как си се чувствала вчера....

Дими, много добра идея ми даваш. Румен също обича самолети, но не съм се сетила да отидем до летището, със сигурност ще му е интересно. Трябва да прескочим тези дни Simple Smile

# 138
На нашето летище пък вече няма как да се гледат самолетите, много е засилена сигурността
Аз съм водила Габи като малка, тогава работех там (говоря сякаш е било преди сто години Grinning), но тя не помни, мъжът ми още работи там, но не може да я вкара от страната на пистата

Габи пък иска вече да я взимаме последна, да можела да се наиграе

Aleks е добре.
Станало е сутринта.
и не ти ли се обадиха, кога го води в болницата Shocked
радвам се, че е добре

# 139
  • Русе
Веднага ми се обадиха.
На бегом до ДГ и оттам в спешното.

# 140
Вече нищо не ме учудва....
По повод случката с Алекс на eli_dechkin, се сетих на мен как ми върнаха детето като отидох един ден да го взема....
Паднал навън на площадката и лицето му го нямаше #Crazy..даже имам снимков материал на ГСМ-то. Госпожата като ме видя, каза, че имало лек инцидент и го позабърсали с една мокра кърпичка и много бил плакал Shocked Close
Като го видях и щях да припадна - челото, окото, бузката, брадата, че и гушката му бяха жестоко ожулени до кръв.
...но все пак го бяха позабърсали с мократа кърпичка от кръвта.
На eli_dechkin все пак са се обадили Rolling Eyes Thinking

# 141
  • Русе
 smile3511
Ако не бяха се обадили щях да  #2gunfire
Това ми се случи в Испания.Захапал масата и му се счупили двете предни зъбчета.Вземам го от яслата,гледам детето-странен някакси.
Прибрах се вкъщи и тогава разбрах защо.На сутринта  #2gunfire tantrum
Беше на 8 месеца Sad

# 142

Хихи, аз няма да споделям пред моя малчо къде ходите, щото ми стигат разходките по централна гара и качването по влаковете  Sick
Горкия, голяма слабост са му...дано не стане машинист (нищо против тях...ама... newsm78 Mr. Green)
Joy
Дими, много добра идея ми даваш. Румен също обича самолети, но не съм се сетила да отидем до летището, със сигурност ще му е интересно. Трябва да прескочим тези дни Simple Smile

Малко сме разочаровани от посещението на летището.
До сега когато сме ходили ..в момента са  кацали пристигащи и заминаващи...не се е налагало да ходим по оградите да търсим удобна гледка. Mr. Green
А вчера за наш късмет нито кацаха ,нито излитаха.
А тези които са на пистата не се виждаха добре....качвахме се по едни огради ама нъцки...трудна работа ... Crazy

Добре ,че има един в началото на летището дето е сложен за украса ...та  децата се радваха на него Joy Joy Joy

# 143
  • Русе
Днес водих Алекс на контролен преглед и доктора каза че без шев няма да стане.Сложи му два.Въпреки упойката много плака бедния. CryСърдит ми е че съм го занесла да го боцкат и  веднага ме сложи в категорията "лоша майка" Wink
Сега е решил да става пилот във Ф1.Съгласна съм.Но Най-добре ще е ако стане депутат,макар че още не може да разбере как точно хем ще работи,хем няма. Whistling

# 144
Е не можаха ли да го залепят  Confused

# 145
  • София
Ей, лошо, че се е наложило да го шият Алекс  Sad
Таня е със силна хрема и сме си вкъщи. Следобяд ще я водя при личната, че нещо много кашля и да я преслуша. Само ми е зор голям да не и купувам сладолед - така се тръшка пред всеки фризер - едвам удържам фронта. Днес ще я водя и с мен на консултация, тъй като няма на кой да я оставя, а имам час - сигурно ще и е интересно  Simple Smile
Таня вече говори за морето и с нетърпение чака да дойде времето и да я изпратя при баба и.
Ами това е от мен - приятен ден на всички   bouquet

# 146
Момичета да ви питам тькмо на там е трьгнала темата - колко често боледуват наборите?Софи ходи на градина,а преди това на ясла.От 1 година насам всеки месец е болна /за преди това не искам и да си спомням/ и в момента сьщо сме си в кьщи.Няма месец който да е пропуснала.От 1 и 1/2 година се лекуваме с хомеопатия и тогава започна да се забелязва подобрение,но вьпреки това всеки месец сме в кьщи.Кьпала сьм я с орехова шума,с вода и сол,на море сме я водили всяка година.Незнам.При вас как е положението ,само при нас ли е такава трагедия?

# 147
  • София
 И нашият тази година много боледува. Щом направи хрема, почва кашлицата и....
 Сега пак е сополив на детска, но аз уж веднага взех мерки..ще видим.

Кьпала сьм я с орехова шума,с вода и сол,на море сме я водили всяка година.

А това с каква цел се прави?

# 148
  • София
Таня не боледува много, а като се разболее бързо се оправя. Тази година не е пила антибиотик и сега ще и се размине. Давам редовно витамини - сега сме на вълна марсианци.

# 149
Дани от ноември до средта на юни,боледув апрез максимум 1 месец. ooooh! Какви ли не лекари,изследвания,хомеопати не го гледаха... Tired..Дано се позакрепи вече.Искам да ви питам:той не казва добре Р,по-скоро е л.Има проблем със с,з,ш..В началото на септември го прегледа хомеопат,но каза,е е малък.Вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт