Отчет на набор 2003 - 7

• 12 926
  • 308
  •   1
Отговори
# 300
  • При хората, които обичам
Лого5ка, целувки на теб и Бургас. Извинена си.  Laughing

# 301
Добре дошла, Лого5ка Hug
Хайде, като пооправите багажите и приключите с ремонта, ще спретнем една среща на наборите. Че и без това с другите бургаски мами от темата не се познаваме Embarassed Ще поканим и Лилита с Ева, нищо че не пише в тази тема Simple Smile

И мен ми се иска да взема такова столче,ама...посъветвайте ме как моя Владко за сефте да седне и да се върже в него,като никога не е возен на столче???
Според мен с личен пример ще е най-лесно. Предполагам, че вие ползвате колани. Ако не, започнете да си слагате редовно. И от там обясняваш, че и той вече е голям и си има столче, ще се вози като вас с колан... абе ще измислиш как да го накараш сам да поиска да го ползва. Това е по-добрият вариант, отколкото с ревове и писъци. Нали уж вече не са бебета Wink

# 302
  • с/у ОколоМръсТното
Шани е взела една дето по-мека ми се вижда, но пък и по-скъпа(показала я е в темата за столчетата).

аха. Взех  Flutter
По-скъпа е с 15.50лв., но вече я имам и няма да се тревожа от глоби и проверки. До 10.07 има още цяла седмица.

Логопедка  Hug
Драго ми е, че те виждам отново тук. Опитвай се да пишеш по-често  Grinning

# 303
Здравейте момичета, благодаря за милите думи малката е на детска и сега я гледат като рохко яйце.
Ваня и логошка за  среща свиркайте и аз съм навита.

# 304
galaMa, бързо да се оправя малката, пък срещата лесна работа Hug

Да попитам - не са ли твърди(това ме притеснява) и подлакътниците отстрани са пластмасови без тапицерия, нали? Иначе всички са доволни, че са много леки.
Етиа, ние имаме същата седалка, като на stellina, вече повече от половин година. Наистина тези "подлакътници" са без тапицерия, но те изобщо не се ползват (поне Румен не ги ползва). А самата седалка не е чак толкова твърда, поне Румен не се е оплакал да му е неудобна. Тя реално единствено повдига детето, за да не му минава колана през врата. Аз съм доволна.

# 305
  • Чикаго / София
Здравейте!

Лого5ка, бързо и леко приспособяване към новото място! Аз нали никога не съм се местила освен от един квартал в друг и ми изглежда мнооого вълнуващо! Crazy

Дени и тя още в столчето си се вози. Дребна е и се побира идеално. То е от тези до 4 г. ама на нея още й става! По-нататък и ние ще купуваме такава седалка!

galaMa, хубаво, че детенце вече е добре! дано нямате повече такива екстремни преживявания!

# 306
  • София
Лого5ка, вие трайно ли оставате в Бургас? Аз бях с впечатление, че отивате едва ли не само за лятото.

# 307
  • с/у ОколоМръсТното
Лого5ка, вие трайно ли оставате в Бургас? Аз бях с впечатление, че отивате едва ли не само за лятото.

трайно, трайно... за наша жалост  Sad

# 308

Общи условия

Активация на акаунт