Юли на морето с тумбалаци, а ДЕКЕМВРИ идат нашите юнаци!

• 12 756
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Първият път като бях бременна нямах НИКАКВИ проблеми. Ама никакви. Този път не е така / за съжаление /. И затова всеки път като ходя при док. все ми повтаря " Увери ли се, че тоза път не е като онзи път. Всяка бременност е различна."
Дано само резултата да е положителен, пък другото както е - така... ще изтърпим някак си.

# 121
Нели, стискам палци утре за Димитрова fingerscrossed
dix-и, за Марков само хубави неща съм чела тук във форумите, дори една от юлските мами ми препоръча да отида или при Димитрова или при Марков, така че отзивите са добри...споко...

# 122
Мнооого ми е готино като вляза тук. Чувствам се в свои води - споделяме неща кото ни вълнуват /между другото аз май от нищо друго не се вълнувам  newsm78 в момента/
Аз имам питане - сутрин съм финна и с тънка талия /това за моите разбирания - да не си помислите нещо/, към обяд започвам да се подувам, а вечер съм като бременна най-малко в 5-ти месец. Това се повтаря всяка вечер с изключение на една, в която изпих 2 чаши шампанско с хайвер  Mr. Green
Забелязвате ли подобно неудобство /неудобство защото нещо което ти става сутринта трябва да го разкопчееш на обяд и да го смъкнеш след обяд  Embarassed/  От сега ако тръгна с ластици...Но май това е спасението.

# 123
Да се запиша и аз. Днес казах на шефовете. И вече бях излязла от стаята ме питаха нещо, но ги чух в последния момент и се върнах - видях ги как си пляскат ръцете като на баскетболен мач. Мисля утре да ги питам дали не са се били хванали на бас.

Мисля, че се зарадваха (е поне ме поздравиха с усмивка).

Изследванията ми са наред, така че съм спокойна до 15 юни, когато ще е новата среща с бебока. Мисля тогава да заведа и татенцето, защото на снимката, която му занесох предния път трябваше да има голямо въображение, за да види нещо.

За яденето. Още не съм качила килца, защото свалих 2, но това, че гаденето ми минава само от ядене не знам докъде ще ме отведе. И най-лошото е, че ефектът трае първия половин час - после са едни киселини - не е истина.

# 124
  • София
Хахаха, глътнах си граматиката докато четох  #Crazy
Как може да ни се дояждат по едно и също време едни и същи неща  Rolling Eyes
Никога не съм обичала пастет, нито тиквички, кисело изобщо не ям от години... а халва не си спомням последно кога съм консумирала... Обаче тези дни бележа бум. Толко смахнати неща ми се дояждат, че няма накъде повече, но като прочетох, че не съм сама се поуспокоих  Hug
С килограмите за сега нямам проблем, но вечер се раздувам някак си и ако съм с дънки ги усещам, че ми стягат  #2gunfire
Другото което е, че започнах да се мажа с някакво масажно олио на Икаров понеже кожата ми по стомаха беше ужасно опъната и суха и при балконите положението беше сходно, но сега е по-добре
А да, да се похваля... Намерих си кума, но кум упорито не мога  Joy
От сега си знам, че моята сватба ще е  голям цирк... ама обещавам да споделя и с вас... поне снимково   smile3532

# 125
добро утро момичета Hug,
тъкмо щях да кажа три пъти "ура" за петък-а, но се сетих че утре е работен ден Sad
amadis, мила, аз отдавна съм на ластици newsm78, купила съм си едни памучни бели панталони с ластик- размер 7/8-и и джаркам само с тях щото друго просто не ми става...снощи излизахме с едни приятели и аз пробвах да обуя едни панталони дето ми бяха уж добре, но...ципа имаше 2 пръста разстояние дорде се срещне ooooh!...така че нахлузих пак белите с ластика...
malenush, ще намериш и кум, сигурация, а после ако не са пофалиш със снимки...малеееееееее.......... hahaha
ами да ви пожелая лек и хубав ден, на мамитата, които днес са на дофтор стискам палци и ги чакаме тук да си кажат "без бой" Hug

# 126
Момичета вие сте изписали темата, а ме нямаше един ден Simple Smile Вчера нямахме вода и бяхме на гости при майка ми цял ден.
Голдън роуз ти си една невероятна щастливка. Моята свекърва ме мрази по някаква причина убедена съм в това. Заради  селските и просташки разбирания страда дъщеря ми, която иска баба й да идва, но баба й 5 пари не дава за нея. Много бях подтисната преди 2 години като родих имах какви ли не проблеми и с други близки хора, но не очаквах и от нея да стане така. Сега изобщо нежелая да я виждам, тя нас никога не е имала желание да го прави.
Клер Дай ми моля те името и телефона на лекарката ти.
честит празник на всички мами които имат дечица, дано всеки ден е празник за тах като днес Simple Smile
За яденето - вчера се мерих свалила съм 5 килограма въпреки героичните ми опити да ям. Добре че бях доста надебеляла преди да забременея, че сега не съм много слаба като цяло.
какви пастети ядете незнам, изобщо се чудя как ви се яде, дайте някой съвет да проям и аз.

# 127
Честит празник на всички бъдещи и настоящи каки и батковци и от мен! И дано не изгубим никога детето в нас!
Моята дъщеря води някакви сложни преговори да остане ваканция от днес. Такива деликатни атаки води вече половин месец, че накрая всички капитулирахме. Ей, водолейка такава  Grinning. На мен уж ми просветна малко, но пак не мога да и обръщам достатъчно внимание и висва на баба си. Не смея да се похваля, щото и миналата година така се почувствах добре, пък... Сега докато мине 12-та седмица се чудя за какво да мисля.

# 128
здравейте и от мен!Честити празник ан всички наши деца:-)Да са ни живи и здрави и само да ни раджат:-)
МАлее като чета тук за какви вкуснотии гпишете...малееее...то човек не може да насмогне да ги яде:-)
От вчера този пастет като ми го вкарахте в главата...ще си купя ей!
А за килограмите....не мога да се похваля че съм отслябнала...напротив качила съм но колко, не смея да се кача на кантара.
След като бях качила 25 с предната си бременност....сега не ми се  мисли.
Но важното е всичко да е наред с бебетата.....
Лек ден на всички!

# 129
  • София
Здравейте момичета!
Да са ни живи и здрави дечицата - настоящи и бъдещи!
Ох, сутринта се събудих със страшен главобол - почна още снощи. Явно е от кръвното, защото след кафето се пооправих. Обаче ме налегна ужасен глад та се набухах с някакви шоколадови кексчета и с кубети. Embarassed
amadis, и аз вечер съм по-подута. Така или иначе вече ходя с рокли с високи талии . Не са специално за бременни - просто имам няколко такива, нали са модерни, та сега ми идват дюшеш. Аз по принцип нося само рокли и поли, нямам панталони, та и сега няма да си купувам.

# 130
  • СОФИЯ
Здравейте,мами-бъдещи и настоящи!!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА!Да са Ви здрави и само да ви радват!Сина ми е почти на 5.Много се чудя къде да го заведем днес!? newsm78
За подарък-ЯСНО-ще му купим и ще го разглезим днес,но къде да го заведа?Моля Ви даите някакви идеи! Praynig
Аз днес съм довре.Имам и настроение!

# 131
Здравейте бремелинки.Честит празник на всички малки и пораснали дечица Grinning  bouquetЖелая на всички ви много слънчев и успешен ден Grinning
Момичета искам да ви попитам за съвет относно ЖК. Какво бихте препоръчали да се запоша платена или от здравна каса и евентуално съвет за лекар. На мен ми препоръчаха Д-р Гергов от Св София да сте чували нещо повече за него? Казаха ми, че платената ЖК при него е 200лв.  на месец. Много бих искала всичко да е наред по време на бременността ми и бих си плащала за това стига да си струва. Вие какво мислите?

# 132
Честит празник на всички пораснали и непораснали деца!
Преди малко гледах Бон апети. Едно момиценче на 5 г. показваше как се прави бисквитена торта и  като ми потекоха лиги... Така, че аз отивам на пазар и после ще си правия бисквитена торта Simple Smile
За подуването - и при мен е ужасно. От дрехите, които имам мога да нося 1 пола, 1 гащиризон и 1 панталон с връзка горе, но пък той е бял и в тия дъждове на 10тата мин. не прилича на нищо. Полата сутрин мога да я облека през краката без да я разкопчавам, но следобед почва да ми стяга и трябва като седна да и разкопчая копчето, че и малко от ципа.
Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 133
  • София
bebobo, не знам нищо за с-р Гергов, но по принцип от сърце препоръчвам "Св. София" за консултации и раждане! Лично аз ходя при д-р Савова там. Платената консултация при всички от болницата е 200 лв., но има и женска консултация, която работи с НЗОК.

# 134
Здравейте,бърборани.Бог да благослови децата тези които имаме и тези които чакаме.

Общи условия

Активация на акаунт