Юли на морето с тумбалаци, а ДЕКЕМВРИ идат нашите юнаци!

• 12 783
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
lionkata, няма му нищо на албумчето, току що влязох за проба...
Валка, дано всичко е ок при теб... newsm10
аз чакам да ни пуснат по-рано, но за сега ни вест ни кост newsm78

# 181
valka много се шашкаш ама имайки предвид какво си преживяла е разбираемо. все пак подобни ренгенови снимки невредят защото се правят за секунда. има хапчета от които се получава увреда на плода но те са известни и никой лекар няма да ти ги даде, а пък ти все пак питаш като пиеш. има и много хапчета дето те спасяват от кво ли не и теб и бебето. аз примерно пих в 7 и 8 месец по 5-6 дена гинипрал и изоптин, но ако не ги бях пила рискувах да родя в 7 месец. а колко кормагнезин ми преляха не е истина. така че споко ако питаш мен повечето деца с увреди са все от леки бремености дето не са и подозирали че има нещо.
клер днес бях при Савова, наистина е внимателна, взе ми секрет, погледна ме отдолу не ми каза че има нещо, а интересно отде е този опален цвят на едно леко течение дето имам. после ме видя с вътрешен видеозон и каза че всичко е наред, бебока се премяташе, а татито не го пуснах заради прегледа да види бебето и той остана много разочарован - ама по натам Simple Smile.
Аз да се похваля днес изядох един домат, сирене и 1-2 препечени филии - леле какво щастие било да ядеш  Hug

# 182
  • София
Anaise, много се радвам, че си я харесала! Наистина главата си залагам за нея!

# 183
Здравейте,момичета Hug,да се присъеденя и аз към вашата групичка.Очаквам бебче декември месец,ако то не ме довърши до тогава #Crazy.Помогнете с някой съвет,не мога да задържа почти никаква храна в мен  Cry В повечето случаи венага след като се нахраня ме напъва да повръщам Sick не издържам,понякога успявам да се сдържа,но по често си изпразвам стомаха преди дори да се почувствам сита,днес закуската,преди малко и обяда,просто незнам какво да правя вече,постоянно ям и все гладна оставам,пробвах със каква ли не храна(да не говорим,че и апетит нямам много с тези проблеми) повдигами се докъто готвя,докъто ям,само като мисля за ядене не ми прилошава  Sad.Мина ми периода,в който постоянно ми беше лошо,но това не минава.
Моля,дайте ми някой съвет какво да правя.

# 184
добре дошла на natikot  Hug
дай повече инфо и термин за първа страница...
не мога да ти помогна с инфо, относно проблемите ти, но най-добре е да се консултираш с лекар какво да пиеш и как...

# 185
натикот знам колко е ужасно това за което разправяш. аз лично не готвя вече и ям само препечени филии с масло или сирене, някой домат и някой плод. айран и чай, или прясно мляко с какао. ами тва е...чакаш докато ти мине и се молиш да стане преди 5 месец, ако имаш сили да се мърдаш още.

# 186
  • в Надежда-та
Как ниското кръвно може да се отрази на плода и мможе ли изобщо newsm78

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 14:58 от ViFresh

# 187
Според моя лекар термина ми е  на 12 декември,според мен е на 20  Wink,не мога да дам много инфо,защото докторчето,покрай толкова ангажименти,все още не отговорил на всичките ми въпроси,иначе полежах една седмица в болница поради болки(предменструални) в края на първия месец,за които после чух,че били нещо нормално и често срещано.Както и да е след две седмици ще ме регистрират официално като бременна,незнам при вас как е,но тук регистрацията се прави в четвъртия месец.Взеха ми кръв и урина в началото,но никой нищо не казва за резултата,а м/у другото имам силно бяло течение,за което докторчето каза,че за сега нищо не може да се направи,в тези месеци не трябвало за си слагам таблетки,някой имал ли е такъв проблем.

# 188
  • София
ViFresh, според мен никак. Най-много на майката да й стане лошо и да припадне.

natikot, по принцип силния влагалищен секрет по време на бременността е нещо нормално, произтичащо от хормоните. Но съм чувала за бяло течение, което се лекува с глобули, в по-късни етапи на бременността. Не може да навреди на бебето преди раждането. Що се отнася до повръщането ти - за съжаление имам 2 приятелки, които бяха така до края на бременността си. Въобще не наддадоха, като изключим плода и околоплодната течност. Но не се безпокой - чела съм, че във всички случаи бебето си взима това, което му е нужно. Съвсем здрави бебета са раждали и жените в концлагерите, въпреки че не са яли нищо. Peace

# 189
  • в Надежда-та
Е това, че на майката можа да и е лошо е факт Laughing
Вчера и днеска за първи път съм с кръвно 70/30, знам че ми е ниско и преди ми е падало, ама чак пък толкова.
А от течностите пък ми се повдига  Cry

# 190
ViFresh аз бях няколко дни с 70/50, но док. не се впечатли особено. Затова предполагам, че не е опасно за бебето. Док. каза да пийвам айран със сол, кола, какао и в краен случай кафе. Накрая генералния извод беше, че е добре да ходя с шише кола в джоба Wink

# 191
До колкото имам информация е нормално по време на бременност кръвното да пада и аз имам подобен проблем,преди да забременея пак бях с ниско кръвно,не се притеснявай,просто се пази повечко,не ставай рязко от леглото или от стола,хапвай шоколадче и количка,а  ако ти е много зле пий едно слабо кафенце.

# 192
  • в Надежда-та
С шише кола в джоба  и торбичка в ръката hahaha

Мерси много, отивам пак да правя айран и дано да ни го върна обратно.

# 193
  • BABYLAND
Anaise , доктора който посещавам не е от МД, а от Шейново.
АННА НИК, да ви е жива и здрава малката принцеса.  Сигурно е много щастлива, дано усмивката никога не слезе от личицето й.
КЛЕР-че, слънчице, симпатиите са абсолютно на 1000% взаимни, повярвай ми.  newsm51

Аз днес бях на преглед. Взеха секрет  - май за микробиология, та в понеделник ще се обадя за резултата. Добрата новина, е че спирам инжекциите, утрогестана и фолиева. Док каза - започваш на чисто, без никакви хапчета.  Mr. Green Супер, иначе където и да ходех все разнасях пликче с лЮкарства.
   Има и още една новина, ма още не знам да вярвам или не. Лягам за прегледа и док гледа, въртя, мери нещо и по едно време вика "Мисли мъжко име, защото ще си имаш момченце". Кой знае как съм погледнала  #Crazy, той каза "Ей това тука са му крачетата, това главичката, това ръчичките, а това тук пишката". Шах с пешка.  Joy

# 194
Момичета, то се е видяло , че в Ст. Загора не мога да разчитам на докторите много за ФМ и мисля да ходя до София. Тук се изредиха няколко имена и места, но са разхвърляни по страниците и ми е трудно да ги намирам. Какво ще кажете да ги запишем отпред да кажем да може да се знаят координатите Simple Smile И колко време предварително се записват часове да ми кажете?

Общи условия

Активация на акаунт