Юли на морето с тумбалаци, а ДЕКЕМВРИ идат нашите юнаци!

• 12 765
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
И на мен скоро ми се приядоха тиквички,но не ми се яде пържено,та си ги направих на мусака. Иначе килограмите ми си стоят едни и същи,но вчера с мъжа ми излязохме да си сменя гардероба-напълно.Много интересно,но около кръста и дупето добре съм се закръглила.Сигурно защото ям много тестено.Да ви се похваля днес за пръв път от месец се чувствам напълно нормално,не ми се гади,не ми е замаяно и не съм уморена.Дано да е преминал трудния период.
Утре смятам да си хапна суши,от кога го мисля само.
Поздрави на всички!

# 166
какви интересни сандвичи  newsm78 на мен обаче ми е пак лошо и то доста, днес съм изяла 2 хапки от една кашкавалка  Sad така искам да съм като повечетоот вас ама защо ми е тъй лошо още незнам.
иначе днес ходихме на тържество за 1 юни, Ема си избра черврн балон заек с дъъъълги уши Simple Smile
а сега пак ми се гади, гледам хората как плющат всякаква храна а аз се мъча с един бейкроуз ... дано вие сте по добре особено днес на празника на децата   bouquet

# 167
  • BABYLAND
ИВЕ, никога не са ме мъчили киселини мила, но днес следобяд ометох 2 филии с лютеница /ям я от сума време и никога не съм имала проблем/ и сега ми е ужасТно - киселини, майката си трака.
   Топчице, прекрасно е това, че днес се чувстваш добре, дано продължиш в същия дух.  newsm10
   Anaise - с извинение и малко цензура - м.йната й на свекърва ти.  Mr. Green

# 168
я пак съм изтипосала същия постинг и сега пиша за да го сменя  Mr. Green
Клер Савова на която досега и виках Славова по телефона  Crazy ще ме прегледа утре. Дано си разбира от работата и добра лекарка.
голдън роуз кажи ми моля те името на този лекар, че предишната бременност влизах таман 4 пъти в патологията на МД.

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 22:30 от Anaise

# 169
Добро утро тумбавелки  Grinning

Как спахте, аз почти не съм спала. Ставах доста през ноща и после сънят не идва ... ужас.

Днес да не се стреснете като завият сирените в 12.00 часа  Laughing не че аз не се стряскам всеки път.

Лек и успешен ден на работещите, а на почиващите - приятна почивка. Аз съм от вторите  Grinning

# 170
Здравейте момичета, Golden Rose понеже знам, че ходиш в Шейново, там цената в ЖК консултация вече е 320лв. бая е станала, с първата ми Б беше 180лв. преди 4-ри години, егати двойно е    Thinking ,въпреки че аз се записах де......, ама може да се плаща на вноски, а по въпроса за това което включва не съм много наясно още Rolling Eyes, т.е знам като цяло, че ти правят БХС, изследвания- кръв урина, имаш право и на ултразвук, но не знам на колко, секрети ти взимат......., а по отношение за твоя лекар, той наистина е много добър, аз лежах в отделението му два месеца и накрая ми казва: "хайде няма ли да си ходиш вече", а аз не искам да си тръгвам Simple Smile, чувстах се спокойна в болницата, ама мен голяма параноя ме беше подгонила тогава..... той не ме е израждал де, аз съм при д-р Богословова там, казвала съм го и друг път.
Хайде момичета хубав  ден ви желая, ние днес имаме голям празник, рожден ден на Алекс, та отивам да се взимам в ръце:)
 baloni  party023 Tada

# 171
Честит рожден ден на Алекс на Анна, да е много здрава и да радва мама и тати.

# 172
  • София
GOLDEN ROSE, явно случаят при теб е по-сложен и си заслужава парите. Стискам палци този път всичко да е наред, в което не се съмнявам. И още нещо - много ме кефиш, не знам защо. Grinning

Anaise, за Савова гарантирам с главата си. Както ти казах за всичко ходя при нея. Всичките ми приятелки родиха при нея. Нито една не е недоволна. Имай предвид, че понякога е адски натоварена и не винаги има време да е прекалено мазна и любезна, но е страшно отговорна, опитна и всяка година ходи по семинари и курсове в чужбина, за да си повишава квалификацията. Пък и много красива! Mr. Green Не знам защо, но имам слабост към красивите хора. Rolling Eyes

# 173
  • София
Мацки,
кажете къде аз да се запиша на консултации или там каквото друго трябва. Понеже не съм от София и младежа ми живее в Дианабад се записах при лекаря, който установи наличието на бременост.  Съвсем съвестно си върши работата човекот и е любезен, и ми е пуснал всички изследвани+ цитонамазка още в началото. Гледа ме всеко път на ехограф и изобщо съм много доволна от него, но като ви чета повечето сте записани при тези при които ще раждате, а аз нямам представа при кого да го направя като му дойде времето
Забравих да си напиша, че съм при д-р Радев  Embarassed

# 174
  • Sofia
ivalinai sorry! ама понеже аз на скоро го открих и реших  да го споделя, но явно сте доста по-информирани от мен  Embarassed
Имам следния въпрос: започнах те ли да ползвате специална козметика за бременни или някакви хитренки? казаха ми,че е хубаво и от съвсем рано да се използва чист зехтин? някой пробвал ли е?

# 175
munieca, абе няма никакъв проблем...я не се шашкай  Hug
той беше първото нещо през което "минах" след като ми закъсняваше...така че мисля си че и другите мами се същото са направили...
аз си купих - препоръчаха ми- лосион за тяло на Нивея с бадемово масло и витамин Е...от два дни мазане не мога да кажа колко съм доволна, но ми го препоръча аптекарка, така че мисля да е добре...

# 176
  • София
Аз си взех серума за гърди и крема против стрии на Чико.

# 177
Пак съм като гост и днес защото още не мога да пиша от профилът си, а и админите засега не могат да ми помогнат, но не мога пък и да не пиша в любимата си темичка Grinning
Вчера бях на зъболекар и за мой ужас ми правиха снимка Shocked верно с предпазна жилетка бях, но все пак ми е притеснено. Слава богу нямаше гнойно огнище, както мойта параноична същтност си мислеше, а проблемът бил във венците. Гузно ми е, че освен снимката вчера пих и ипобруфен и отделно 4-5 пъти през нощта си капах капки в носа защото не мога да дишам от запушен нос. Абе подкарах го май през просото, ама все пак не съм мазохистка и бебето да ме прощава Embarassed

# 178
момичета, кажете коя от вас кога ще ходи или е ходила да прави на биохимичен скрининг?? до колкото чета разбирам, че може да бъде направен от 10-та до 19-та г.с., но не знам кога точно е най-добре.. дайте съвет??

# 179
Здравейте момичета!
Незнам защо ама не мога да вляза в албумчето има ли нещо о специално освен потребителско име и парола?
Аз най- сетне да имам малко време за това и ...ТЦЪК:-(
Нещо май съм оглупяла....

Общи условия

Активация на акаунт