Юли на морето с тумбалаци, а ДЕКЕМВРИ идат нашите юнаци!

• 12 758
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Gold-и, турих го най-отпред, малко го модефицирах :"Мъничко юначе през декември в къщи ще заплаче!"...ако си съгласна Thinking
абе и на мен ми убягват доста мами, да не кажа, че от месец време има някои които не са ни навестявали...кво ли става с тях newsm78
а с Дуци какво ли стана?

# 151
  • София
GOLDEN ROSE, ресторантът, в който ходих е на "Калоян"10. Ако ходиш на обяд, свирни - може да ти правя компания. Wink

Приятелката, с която бях, ми каза, че такава супа правели във всички китайски ресторанти, така че може да пробваш и другаде.

# 152
  • BABYLAND
КЛЕР-че, с най-най-огромно удоволствие. Ще свиркам и ще си направим незабравим обяд. Нека само мине прегледа утре, док да позволи да карам и да излизам по-спокойно и съм първа писта.
ИВКЕ, много ми хареса модификацията. Изстрелях го на първа сигнална, но ето че бодрото ти мозъче веднага го доукраси и стана прекрасно заглавие. Мерси.

# 153
привет момичета. честит 1ви Юни на всички дечурлига. Да им направите страхотни подаръци.
да ви питам, някоя от вас ходи ли вече на Фетална Морфология. и ако ходите колко пъти смятате да я правите

# 154
  • София
Мен всеки път ме гледат на ехограф, така че всеки път ми правят фетална морфология. Иначе мисля да отида веднъж за сигурност при Мазнейкова - 16-18 седмица.

# 155
  • BABYLAND
Нито на фетална съм ходила, нито на ЖК съм се записала, нито изследвания са ми пуснати...изоставам сериозно. Утре ще ми кажат какво да правя.   Казвате, че е хубаво да се запишем на ЖК защото част от изследванията се поемат от касата. Добре, за ЖК се плащат 200 лв., колко ще излезат тези изследвания, ако не минават през касата се чудя? На мен не ми трябват болнични, не ми трябва и да ходя друг да ме гледа, и без това даваме безумни пари на всеки преглед / не е основната тарифа,а в пъти повече/. Чудя се за тази женска консултация много. Споделете какво знаете по въпроса, моля ви!

# 156
  • София
GOLDEN ROSE, това че давате повече от тарифата, не означава нито че ще те гледат по-съвестно, нито пък че лекарят е най-добрият. Казвам го без лошо чувство, чисто приятелски. Не знам кой лекар си избрала, но има великолепни лекари, които не са търгаши. Те ще ти взимат колкото е редно и пак ще те гледат съвестно! Защо да плащаш много, като можеш да получиш същото и при по-малко пари?

# 157
аз честно казано си ходя на ЖК. знам че мога да мина и през здравната каса, но много си харесвам докторката, а тя не работи през касата. това не значи че е меркантилна. просто такива са им правилата в болницата.

# 158

п.п. Идея за заглавие "Мънчико юначе, през Декември в къщата ще плаче", имаше и още едно, но то ми хрумна сутринта точно като се пробуждах...и взех, че го забравих.  Embarassed

Хаха това ми се падна от баницата(новогодишната)"Мъничко юначе в къщи ще ти плаче" hahaha
Стига вече с тоя пастет,като го чуя ми става лошо. Sick
В къщи се размотавам с бременния си гащеризон,но все още ме е срам да го разходя по улицата.Като почнат да се бутат бабките"Виж,виж тая бременна" hahaha
Доктора ме кара пак да вземам болнични Rolling Eyes(все пак в сряда ме изписаха от болницата),ама вече съм по-добре и шефовете искат да се върна на работа.Мисля,че ще мога да работя,най-много пак да почна да повръщам,но незнам,доки иска да си стоя в къщи.Страхувам се да не остана без работа( и майчинство после) #Cussing outНезнам как ще реагират и се чудя какво да правя(дайте съвет) Praynig
За дрехите,все още ми стават,но не мога да ги търпя по стомаха си,като седна обезателно се разкопчавам Whistling,нося по-дълги и широки блузки и нямам още вид на много бременна.Ама тумбалака си личи вече(на голу),така хубаво се е оформил Wink

# 159
mamaYanni, ти не работиш ли на постоянно място...кво значи да останеш без работа и майчинство?

# 160
  • BABYLAND
КЛЕР-че, по-специално е положението. Два спонтанни имам от 2005 г. до първия се стигна заради лекарски немокает, кюртажа беше в 11-12 г.с. последван от страховити усложнения /косата ми се изправя като си спомням/ за втория...не съм сигурна чия беше грешката, но факт е че пак се случи. Решихме този път да тръгна при специалист по Патологични бременности и да ме следи само и единствено такъв.  Доктора, при който ходя сега е много добър името му е популярно в тези среди/. Човека си казва цената на прегледа /такава каквавто е написана и на ценоразписа/, но винаги му се дава в пъти отгоре. Не ни муфти той, това имам предвид.

# 161
  • Пловдив
Честит празник на малките ни съкровища / родени и още неродени / !
Преди малко се прибрахме с детенце от разходка. От сутринта сме излезли. Направо каталясах. И за капак на връщане си купихме страхотни череши и така се натъпках, че сега лежа, пуфтя и ми се струва че ще ме се пукне тумбака. Пък като гледам че в торбата има още - не издържам, лигите ми текат. Чак се срамувам от лакомията си  Embarassed. Ма аз преди не бях такава , к'во ми става ....

# 162
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ БИЛИ ДЕЦА И СИ ОСТАВАМЕ ДЕЦА ЗА НЯКОЙ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! А НАШИТЕ БЕБЕЦИ ДА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ  И ДОГОДИНА ДА ПРАЗНУВАМЕ ЗАЕДНО С ТОРТА И БАЛОНИ!  baloni  smile3525

# 163
  • Sofia
IVALINAI още едни калкулатор, който служи за изчисляване освен на термина,но и различните месеци и развитие. Може да го сложиш отпред http://www.bg-mamma.com/site/component/option,com_wrapper/Itemid,38/

# 164
munieca, мисля че всеки знае този калкулатор и е минал най-напред от него...а другите са такива, които не всеки е попадал...за това мисля, че няма смисъл точно него да сложа, но ако пък и другите мами искат ще го сложа.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт