Юли на морето с тумбалаци, а ДЕКЕМВРИ идат нашите юнаци!

• 12 760
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Честит празник на всички палавници и да слушат мама и тате от време на време   bouquet

Хубав и успешен ден на всички.  Hug

# 136
bebobo, не знам нищо за с-р Гергов, но по принцип от сърце препоръчвам "Св. София" за консултации и раждане! Лично аз ходя при д-р Савова там. Платената консултация при всички от болницата е 200 лв., но има и женска консултация, която работи с НЗОК.

Мерси много Клер Grinning
. Ти на платена консултация ли си там

# 137
Честит празник на всички палавници и да слушат мама и тате от време на време   bouquet

...щото ти много си слушала, нали...като и аз Joy

# 138
  • София
НЕ, по касата съм. Но не всички лекари работят с женската консултация, която е по касата. Затова се налага абонамент от 200 лв.

# 139
абе 200 лв на месец не е ли много? то на месец най-много 2 пъти да ви се наложи да отидете на лекар, защо чак 200 лв?

честит празник и от менна всички дечица ! Simple Smile аз нямам още детенце, но ще видим с какво ще почерпя детското в мен Wink Wink

# 140
  • София
Здравейте и от мен!

Да са ни живи и здрави дечицата и нека ги поглезим днес. Аз пък снощи като луднах по тези питки и направих две дози. Станаха превъзходни. Занесох ги днес в детската градина да се почерпят децата за празника. Много благодаря за идеята и рецептата !!!
Вчера се чудих как да ви покажа един файл в Power point, но сега го направих на картинки. Това са едни много забавни сандвичи, с които можа да зарадваме дечицата си или дори да ги правим заедно. Ето и линка да ги видите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139029 . Приятен ден на всички!

# 141
  • София
bebobo, не знам нищо за д-р Гергов, но по принцип от сърце препоръчвам "Св. София" за консултации и раждане! Лично аз ходя при д-р Савова там. Платената консултация при всички от болницата е 200 лв., но има и женска консултация, която работи с НЗОК.
Клер, ти нормално ли си раждала първия път. При тази докторка ли. На мене ми препоръчаха женската консултация в Св. София, но доколкото разбрах се заплащат 200 лв. за цялата бременност, а не на месец. Нали?

# 142
Добър ден бъдещи и настоящи мамчета.
Честит празник на всички сладки малки същества.  bouquet Heart Eyes
Пожелавам на всички и лек и изпълнен с прекрасни емоции ден.
искам да се похваля,че днес за първи път се събуждам без главоболие.Такъв благодат,не мога да ви опиша. Grinning

# 143
  • София
Не, родих с планирано секцио при същата лекарка. Тя ми е гинеколожка и когато не съм бременна. Винаги си ходя при нея. Както и всичките ми приятелки.

Значи 200-те лева са за цялото проследяване на бременността. Отделно има тарифа, която е съвсем официална, свързана с раждането и избора на лекар. Мисля, че я има в сайта на болницата.

# 144

...щото ти много си слушала, нали...като и аз Joy

Joy направо се изслушвах понякога  Joy

Тия сандвичи са доста интересни Нели , аз днес съм на вълна принцеси с кайма и принцеси с яйца и сирене и при двата вида обилно наръсен кашкавал БОН АПЕТИ  Laughing

# 145
  • София
Здравейте, момичета и честит празник! Wink

Ах, вие с този пастет, от вчера и аз за него си мисля... А и сега, както съм си вкъщи, само глупости са ми в главата - ето вчера например се остригах и то късо! Crazy Оо, имаше някакво такова суеверие, нали, за постригването? Ха-ха, сещам се за една бъдеща прабаба, която ще има да ме "поучава" като ме види, какво ще му стане сега на детето hahaha

Сега сериозен въпрос, той е по-скоро към настоящите вече майки: знаете ли откъде директно може да се закупи инжекция Анти бета-гама глобулин? Става дума за жената на братовчед ми - вчера им се роди момиченце, но на майката трябва да се сложи тази инжекция и сега той обикаля аптеките, но не може никъде да я намери. Трябва да я поръчва специално и да чака доставка. Много ще съм ви благодарна, ако някоя от вас, запозната с въпроса ми отговори, защото таткото милия вече се притеснява, че няма да намери никъде туй чудо... Доколкото знам, тази инжекция е свързана с евентуална втора бременност на жената и някакви антитела към бебето? newsm78

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 12:05 от G-Baby

# 146
Честит празник на всички дечица!Да са живи,здрави и много щастливи за радост на мама и тати  love001Приятен ден ви желая.

# 147
  • СОФИЯ
nelipehlivanova  сандвичите са страхотни!Много благодаря за снимките!Сина ми направо се захласна.Ще се опитам да сътворя нещо от тях-дано да го яде.

# 148
  • в Надежда-та
Привет и от мен Laughing
Anaise   не си ли разбрала, че тук е опасно да се отсъства hahaha

# 149
  • BABYLAND
КЛЕР-че, моля те кажи в кой китайски ресторант правят тази божествена супа. Аз си падам малко извратена на тема вкусове - колкото по-шантав вкус има нещо, толкова ми е по-кеф да го ям. И аз съм от София, така че обяснявай къде да се метна утре да им изсмуча супата.  eat
dix6 - Слава Богу, че не съм само аз. Как сладко си го описала - хем ти е гузно, хем ти е и страхотен кеф...познато. Просто има дни , в които мога и да не пуша, но други...ако не налапам цигара бял ден не виждам.
   Няколко от мамите ми се губят...и ми става притеснено. Дано да се обадят с добри новини.  Praynig

п.п. Идея за заглавие "Мънчико юначе, през Декември в къщата ще плаче", имаше и още едно, но то ми хрумна сутринта точно като се пробуждах...и взех, че го забравих.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт