Юли на морето с тумбалаци, а ДЕКЕМВРИ идат нашите юнаци!

• 12 787
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
момичета, кажете коя от вас кога ще ходи или е ходила да прави на биохимичен скрининг?? до колкото чета разбирам, че може да бъде направен от 10-та до 19-та г.с., но не знам кога точно е най-добре.. дайте съвет??

момичета, кажете коя от вас кога ще ходи или е ходила да прави на биохимичен скрининг?? до колкото чета разбирам, че може да бъде направен от 10-та до 19-та г.с., но не знам кога точно е най-добре.. дайте съвет??

п.п. ехоо???? невидима ли съм???????

# 196
  • BABYLAND
А сега съм 12.1 г.с, викат ме на БХС след 3 седмици. Това е от мен.
п.п. Не си невидима   bouquet
п.пп. Аз пък  хал хабер си нямам какво значи БХС, сега отивам да чета, че ми е интересно.

# 197
GOLDEN ROSE  newsm51 или тенкю вери мъч дет се вика...  Laughing
а относно самия биохимичен скрининг - това е изследване за вероятността детето да е обременено с малоформацията Даун, което се извършва с кръвна проба и показва само твоята предразположеност към това.. стискам палци всички бъдещи мами да попадат в нормалните граници и да не се налага гадната амниоцентеза..

# 198

п.п. ехоо???? невидима ли съм???????

ако е това дет си мисля аз го правих май в 19 седмица. изчислиха вероятността детето да е с някакво генетично заболяване. при мен беше 1 към 5000, и казаха че няма проблем.

# 199
  • BABYLAND
Аз с моя болен мозък, дето сам си измисля проблемите май е по-добре да не чета. Видях отгоре-отгоре за какво става въпрос и естествено си представих ужасяващи резултати и изобщо черна картинка. Неведението е благодат - поне за мен.  Blush
   И без това за мен вече няма тайни относно овулация, БТ, задържане, еякулации и т.н. Тези 3 години се скъсах от четене. Сега не искам да знам нищо.  Mr. Green По-спокойно ми е.

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 09:09 от GOLDEN ROSE

# 200
Gold-и, радост голяма - ще си мъжка мама Hug да ти сложа ли първото щъркелче? Crazy

# 201
  • BABYLAND
Слагай, ИВЧЕ, пък после ако видят че е женско - ще го менкаш с розов щъркел, нали?   bouquet

# 202
точно това мислех да допиша че дори и да менкаме после няма да е толкова голям проблем Simple Smile

# 203
  • BABYLAND
Аз трябва и лентичка да си сложа най-накрая.  Blush Безобразница голяма съъъъъъм.

п.п. ИВКЕ, благодаря ти. Това ли е първия щъркел в темата?

п.пп. "Радостта ми е голяма - ще съм Декемврийска мама" От теб редакцията Иве, от мен черновата. Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 17:24 от GOLDEN ROSE

# 204
Ивче сложи и моята зодия отпред - Риби.

Иначе нямам търпение и аз да разбера пола - дано на 06.06 ми съобщят какво ще е бебето и най-вече да ми съобщят добрата новина, че няма да се наложи да ме шият, защото това ми виси един месец над главата и вече не издържам от нерви, а прегледа приближава ...

# 205
Gold-и, ма много си ми умненичка...изобщо нема да та поправам...заглавието у супер Hug

# 206
GOLDEN ROSE заглавието е супер!Вече може ли да ни кажат пола на бебето-аз в понеделник съм на лекар и ще го попитам.Целувки на всички.  love001

# 207
  • BABYLAND
ФИФИ, знам, че в 4-ти месец вече казват какъв ще е пола, но зависи от доктора, зависи и от бебо как е застанал, апаратурата също е от голямо значение. Малко се учудих като ми каза пола, но пък този лекар при който ходя казва само неща, в които е убеден. Естествено, че не лежа на тази информация, но поне сега приемам бебто като факт...знам ли и аз защо. Преди беше нещо неопределено, сега вече е "момчето на мама".  Mr. Green 
   СКОРПИА, видях че си добавила инфо в постинга си, разяснявайки за БХС. Благодаря ти, мила!  newsm51
   ИВЕ, пак ша та мъча с корекция на първа страница и с малко редакция
"Декември ще съм горда мама,
на сладък мъж или на сладурана"   bouquet

# 208
Golden rose страхотна новина   bouquet

Аз в сряда съм в София и тайничко се надявам на подобна новина, въпреки че е рано.

Скорпиа , за тези изследвания нищо не са ми казали. Сега като ме прегледат сигурно ще знам повече. Не си невидима ,просто още не сме информирани достатъчно добре за това никой не ти е дал отговор. Но може да питаш ноемврийките или октомврийките, те трябва да знаят със сигурност.  Hug

# 209

даже сега като се замисля давам предложение и за стихче в началото на темата:

"Сърчицата бият силно,
вече чакаме ритник!
А декември - "Пистааа - идеме родилно,
искаме си вече нашия мъник!

И това ме кефи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт