Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 844
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
В най-големия дъжд днес ходихме с Никълчето на консултация (7750-69), жалко, че не звъннах по-рано на Ивето, да пийнепо по едно коняче, да стоплим мокри гърбове Mr. Green
Гери, много ми хареса това, което си написала за гушкането на децата и изграждането на доверие и го подкрепям напълно  Peace И Карилчето хубаво го е казала това, че децата ни не са наши...но е нужна много вяра  и надмогване на  суетата, за да се проумее...Не е лесно, винаги остава горчилката при такава мъка.
Мариянче, на варицела прилича - на Никълчето започна така, с пъпка на гърдичките. Имунитет се прави, само след време май  newsm78 херпес зостер може да се откючи - при мъжа ми се случи от стрес в работата, докато бях бременна ... Thinking дано не бъркам шарката - Карил ще ме поправи, ако греша.
Ох, и аз пробвам с чаши, накрайници, ама кърмата си остава единствената ни течност....
Гуги, дай координати, моля, на добър дерматолог, при когото да заведа големия си син, че и при него много бенки се появиха по гръбчето... ooooh!
Мони, благодаря ти за телефоните на "Вита" Peace
Прогнозите са да вали идните дни - ако искате да си спретнем другата седмица среща в някой МОЛ?

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 19:48 от Vesseto s

# 91
само да кажа-аз утре-вали не вали съм в 10 пред парламента с НИЯ-за справки-горе на сайта в новини пише за инициативата
ако някой има желание-ще се радвам да дойде Hug

# 92
  • София
И ние бяхме на консултация...

6.270 кг и 66.5 см... я да видим, не сме ли най-малкото бебе от всички

Ми то за това сме и Фъстъци... Embarassed

От утре почвам пак със захранването, алергия е било.. сега ще установявам от какво.. или от нитрати.

Ето клипче на Йоана от вчера... с новите срички Та-Та  http://www.vbox7.com/play:9e333f0b

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 20:41 от Фъстъчка

# 93
 До гуша ми дойде от тва захранване...ако се окаже че кръвната картина е о.к. спирам и се отказвам...
Един ден яде 2 не...и аз бутам тя се дърпа , дотегнами да я мъча. Знам че трябва търпение, но не спя дни наред, тя мрънка и плаче и вече и щъка и аз съм нащрек 36 часа в денонощието...изнервила съм се до неузнаваемост.
Ако не яде аз какво да правя...сигурно я мъчат зъбки...
Таткото през деня спи и аз я къпя сама...аз съм 55 а тя е 9...каталясвам.

# 94
Фъстъчка,
Абе, може и да сте фъстъчета (не личи да е много слаба Йоанка на филмчето  Peace ), ама по- приказливо ноемврийче май не съм виждала. Heart Eyes
Да сте живи и здрави  Hug Simple Smile

pepipetia,
няма да е вечно трудна малката, може и зъби да са, ако много нервно дъвчи неща- със сигурност... Ако са зъби- като избият ще се успокои... Споко Wink. Я виж как хубаво наддавате от кърма- като не иска пюрета- не я насилвай и не се ядосвай... Аз пък се ядосвам, що не щъка малкия ни Главчо...- обратния случай сме...
Май ми звучиш като недоспала... виж, не можеш ли да си уредиш помощ за няколко часа, а ти дремни и се погрижи за себе си...  Peace

Аз с нашия Данни вече бях обявила, че още една седмица неспане през нощта ще ме довърши и той взе, че започна да спи- точно от 6тия месец... е буди се по веднъж, но не го броя за зор изобщо... 6 месеца не спях повече от 2 часа и едва ли съм единствената..., ама да не започвам и аз с мойта латерна Simple Smile
П.С... Много едроглав ми изглежда Даннито на фона на твърде финото си тяло, ама много е сладък!!!! И той седи седнал и си "говори" неща... ааа и се е научил да суче седнал, и като спре му капе мляко от устата  Laughing Mr. Green

# 95
  • София
Фъстъчка,
Абе, може и да сте фъстъчета (не личи да е много слаба Йоанка на филмчето  Peace ), ама по- приказливо ноемврийче май не съм виждала. Heart Eyes
Да сте живи и здрави  Hug Simple Smile

Ами тя всъщност си изглежда съвсем нормална...  Simple Smile

Иначе мерси  Hug

Мами, гледали ли сте Цената на красотата по Бтв? Изумена съм направо на какво е способна пластичната хирургия...

# 96
Фъстъче, ние сме от вашия калибър- Неда беше 6290 10 дни преди да стане на 7 месеца - утре ще я измеря пак и ще пиша - може да е трупнала поввечко, защото бабите й дават каша всеки ден- на мен детето ми се струва напълно нормално- има си и гривнички Simple Smile

Клюки, забравих да пиша миналия път- аз си гушкам децата винаги когато са ми пред очите- освен това ги целувам, милвам и са ми все на ръцете- и понятия от рода на "ще се разглези", "ще ти се качи на главата" са ми не само непознати, но и смешни- в друга стая са само когато спят

# 97
  • на странно място ......

Мариянче, на варицела прилича - на Никълчето започна така, с пъпка на гърдичките. Имунитет се прави, само след време май  newsm78 херпес зостер може да се откючи - при мъжа ми се случи от стрес в работата, докато бях бременна ... Thinking дано не бъркам шарката - Карил ще ме поправи, ако греша.

Не бъркаш, точно тази е! Варицелката и херпес Зостер се причиняват от един и същи вирус!! Моят мъж също го преболедува този херпес докато бях бременна та си бяхме изкарали акъла, да не се заразя аз от варицела Praynig, защото аз чак сега изкарах въпросната шарка с Дилянка, има някой там горе дето гледа и решава, в това съм сигурна!  Praynig Praynig Praynig

# 98
то май всеки, който се  е разболявал от варицела може да изкара херпес зостер- сестра ми е боледувала от шарката в 1 клас и покрай сватбата като й излезе на гърба- ужас! добре, че не се виждаше- но едвам си закопча роклята- аз сега също тръпна дали няма да ни пипне варицелата- братовчедката е била в контакт с болни от варицела, а тя си играе постояно с Ран и НЕда

# 99
Мариянка, ако е шарка, дано бързо и леко я изкарате  Praynig
Пепипетя, не се ядосвай, изчакай примерно седмица и пак и дай.
Фъстъчка, много е сладко това твоето бърбориво Фъстъче, пу-пу-пу.

Теа пък е като жаба, вода не отказва.Много обича да си пийва, особено в жегите сега.

Момичета, който иска може да си палне една свещичка за Дари ето тук :
http://www.gratefulness.org/candles/candles.cfm?l=eng&gi=4%D … D0%B0%D1%80%D0%B8

Аз също си гушкам и целувам бебата непрекъснато, какво да правя като ми е сладичка и толкова много я обичам.

Хайде нагушкайте бебоците си и им кажете да поспят добре, че утре имат празник  Mr. Green

Лека нощ!

# 100
Пепипетя, моето мишленце също отказва това и онова (почти всичко), днес му дадох смесени зеленчуци - изяде половината и взе да се мръщи. Сложих копър и изяде и останалото:)

# 101
  • София
Яаа, ще пробвам с копъра, че и моят нещо се мръщи на зарзавата. Виж, като му пасирах банан с ябълка хич не протестира, джеремето му Simple Smile

# 102
Пепипетя,и аз на твое място щях да се нервирам..Но това едва ли ще помогне..Изчакай, не насилвай прочети още по въпроса...може да откриеш пътя ...И аз не си доспивам, уморена съм. Грижа се за голямото си семейство Mr. GreenНо не се впрягам ако не съм изчистила, сготвила, изгладила и т.н. Ама въобще..!!!

Фъстъчка,малката Фъстъковка Mr. Greenе много жизнено бебоченце, няма значение, че е по-лекичка..Фина дама е  bouquetЩе порастне - ще заглади косъм Mr. GreenИ аз като малка съм била фъстъчено момиченце..пък сега ...съм си екстра Outta Joint

Гушкането и при нас е в сила. Само в ръце, гушнат, цунки, мунки, театър с играчките, ку-ку\криеница\, песнички, пляскане с ръчички, игра на "боц"..."буба-лази". КАКВО ПО-ХУБАВО ОТ ТОВА. Не намирам обичта за глезене...Глезене е да знае, че съм с 50 ст за хляб, а то да ми се тръшка за Делта.

За шарките, кво повече да кажа - вие си го знаете PeaceАко искате по-подробно инфо, ще прочета разни подробности, които съм забравила и ще ви кажа. Само ще добавя, че варицелата не е опасна. Добре е ако се кара да се Изкара Mr. Greenв ранна възраст, симптомите са къде, къде по-леки, макар че и това е индивидуално...На теория съм учила, че обрива е тип "звездно небе" - една пъпка се появява, минава през стадиите на мехурче ..до  коричка..Тоест може да се видят обривни единици в различен стадий. Не знам при бебетата с кво се маже кожата. ..Скарлатината е кофти...
Хубаво е че в нета има инфо за всичко това...Макар и доста лаишки поднесено понякога ooooh!

Аз съм за среща в МОЛ-а, стига да не е през уикенда..очертава се да сме извън Сф.- Peace Praynig

# 103
Ох, това , което чак сега разбирам за Дари е УЖАСНООО!
Аз немога да понеса мисълта за такива трагедии повече от 15секунди!
Направо се побърквам!  newsm45 smile3518 smile3514

Мир и спокойствие на малката душица, на родителите - просто незнам какво бих им казала.........наистина незнам!

Ох, вчера ви писах , че съм в депресия от някакви пълни глупости!
Направо се засрамих и се почувствах абсолютна лигла!

Тази трагедия е най-страшното нещо на земята!
Милото Дарче, милата душичка на мама и тати!
А утре е Деня на детето..........миличкото ангелче!
Ох, много мъка има по този свят!Много.........

Прегръщам ви момичета и вашите малки буболечета!

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Няма по-важно!
НЯМААААААААААААА

# 104
  • София
Да, Качка, така е... Аз като прочетох, и ревах и ме беше срам за какви неща мога да се ядосвам. Бъдете живи и здрави всички, не се ядосвайте за глупости, защото имате най-голямото щастие - здрави дечица!

Лека нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт