Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 857
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мина, не знам - може аз да не съм разбрала нещо или тя да греши. Питай производителя най-добре, наистина. Дано всичко да е ОК!

# 136
  • Отвъд алеята зад шкафа
Оххх, зъбът сега ми е най-малкия проблем. Утре като се върне Руслан ще водим и трите деца на изледвания в болница, защото се оказа, че варицелата на Борис протича с бактериална инфекция и......лекарят тук каза ужасни неща за Борис, моето педи в България каза, че нямало нищо страшно и че било нормално и минавало като се пие антибиотик... А тукашният лекар каза, че Борис трябвало да влезе в болница, а ние сме сами с Ели и 3 деца, направо.............

Утре пак ще пиша

# 137
  • на странно място ......
gadamer, стискам палци всичко да мине добре и на Емката да и няма нищо,  понякога варицелата се съпровожда с допълнителни инфекцийки, но с антибионици всичко се оправя  Praynig Praynig Praynig Надявам се утре новините ви да са добри!!
МЕРЕЛИН много сте готини, страхотни снимки на таз бойна дружина БЪЛГАРСКИ МАЙКИ и БЕБОВЦИ!!! Hug
mina77 не се притеснявай излишно, най-сигурно е да попиташ производителя, той ще ти отговори най-добре !!!!
Клю не приемай нещата толкова навътре, щом е заспал Ивко значи му е отминала болката той е МАЛКИЯ ГОЛЯМ ЮНАК НА МАМА  Heart Eyes, знаеш ли още колко много има да пада, надали би могла да го опазиш всеки път, тъкмо ще се научи по метода на "пробите и грешките"  Hug

Целувам ви за лека нощ, и да спите в кош и да сънувате грош!!! Joy

# 138
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА!

# 139
Честит празник на всички дечица!Нека да ни радват още дълги години,да бъдат мнооооооооооого здрави ,все така послушни и нека бъдат най-щастливите деца на света!!!Много целувки от мен и Андреа!!!  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 140
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ - БЕБЕТА,МАМИ,ТАТКОВЦИ..Simple Smile

# 141
Гадамер, надявам се твоята педиатърка да е по- права от унгарския доктор и всичко да ви се размине... леле, не ми се мисли как се чувствате двечките с децата- стискаме палци от разстояние да мине леко болестта.

Абе Клю, кви куршуми бе жена, кой ти ги препоръчва тия работи- аз съм доста скептична към тези "магии" - мъчат го сигурно зъбките детето- а колкото до падането- наистана се случва- Ран на 9-10 месеца като се преземи на плочките от метър височина и цицината му в първия момент беше 1/3 от главата- но пък като са малки главите са им по- меки и издържат на удари ...

# 142
  Здравейте хаймани такива smile3540-цял ден купон и веселие и никакъв форум  superuu
     Ивко се събуди с една огромна усмивка,изяде половин банан и излязохме на най-спокойната си разходка откак се е родил.Ама ни слънце го дразнеше ,ни включващите се аларми ,ни нищо-добър добър-пу-пу -.Незнам дали се успокои от леенето на куршума ,утре ще видя как ще е .А колкото до куршума на мен са ми баяли от малка много пъти -много хващах уроки ,а и сега като се уплаша от нещо си имам една стара циганка от Варна която много ми помага и си се чувствам добре,та даже мисля като си отида другия месец да заведа и Ивко да му лее коршум.Иначе в други там гадателски работки не се интерсеувам.
       Познавате ли мома Иванка:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3039822
                                                         Ети страхотни снимки-аз бях прочела за срещата още преди дни и знаех че ще сте там -та мислих да се метна днес -ама приземяването на Ивко обърка плановете.
       лека и спокойна нощ и на всички мнооого хубави сънища  love001  love001
    Цвети ,както писах по-горе аз много съм си страдала и баенето и леенето на куршум много ми е помагало!Все ще те шитам ,то може и да си писала ,спря ли да кърмиш Неда като си на работа?

# 143
Честит празник на малките ни слънчица   Two Hearts. С пожелание за щастливо детство и изпълнени с радост очички!

Ние днес бяхме на консултация. Резултатите: 8,900 кг. 69 см. Рапорт даден!

Фъстъчка, дакато гледах клипчето ти, сякаш чувах Анито  Mr. Green Тя също е на ТАТА и една съседка твърди, че това значело, че второто ни бебе ще е момче. Казах и : "Второ в някой друг живот".

Гадамер, дано се поуспокоят нещата при вас. Какви са тия болници...Представям си какво ви е.

Цвети, снощи ви сънувах с Ран и Неда в Ямбол  Crazy

Крилче, какви са размерите на слинга ти и в какъв магазин каза, че си купила боята. Тук като попитах, нищо не можаха да ми кажат  newsm78.

За леенето на куршум и разните подобни аз също бях скептична, но детето ми се успокои след двудневно реване. Това се случи след като и чукнаха яйце - успокои се...Не знам, но има нещо мистично.

Охх...дано Дарито е в един по-добър свят... Praynig

Лека и спокойна нощ на всички ви  Hug.

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 23:40 от Elimira

# 144
Малко късно,но все още е 1-ви юни,та - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ,ТЕХНИТЕ КАКИ И БАТКОВЦИ И НА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ЧУВСТВАТ ВСЕ ОЩЕ ДЕЦА!!! ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И  МНОГО ЩАСТЛИВИ!!! baloni

Мерелин, поздравявам те за дейността ти  Hug Иска ми се все повече майчета да са като теб!

Лека нощ на всички и сладки сънища!!!

# 145
Честит детски празник и от мен на всички - на тези в  детска възраст и на останалите с детска душа! Какво слънчице изгря днес за първи юни, а!
Никълчето днес беше ужасно крив, ревлив и недоволен, но затова пък като си дойдоха тате и бате, заедно с едно приятелче на Ради, което ни гостува 2 дни... изведнъж се ухили и кротна.  Mr. Green Няма справедливост - явно  съм му писнала цял ден мен да вижда... Tired
Клю, ти си знаеш сама най-добре дали да лееш куршум, но защо не опиташ да му миеш очичките със светена вода, да му прочетат молитва на Ивко?  newsm78
Да оздравявате и да се усмихвате всички болни дечица и майчета!
Елимира, и Ради каза първо "баба"...ама имаме второ момченце!
Ети, прогнозата е за слънчев понеделник - да ни спретнеш една среща пред Народния, аааа?

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 00:00 от Vesseto s

# 146
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮнИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЦА!  bouquet

МНОГО УСМИВКИ И щастливи мигове с малките слънчица.

Гадамер, надявам се нещата при вас да се разминат с възможно най-лека си форма.

Какво се оказва сега с Пентаксима. Уж от на-добрата ваксина стана най-неефикасната. А защо ни бодоха три пъти?

Клю, за леенето на куршум, щом мислиш, че помага действай. Всеки си има свои вярвания и начини как да се справи с проблемите. Аз например от време на време мия очичките на Ники със светена вода.
Баба ми, лека й пръст, казваше нешо като молитва, на което викаше "баене" против уроки, и ако много ме болеше глава или нещо ми беше лошо ми минаваше. Може и от внушение да е било, но съм чувала и от други хора, че са се чувствали по-добре след това.

# 147
Ехооооооо, Мони и другите , които сме в Дианабад, Студ.град и Дървеница - ЩЕ ИМА ЛИ СРЕЩА В 10часа или не!

Кажете моля ви!

Магито вече е здравичка и сме готови за приключения!

Е, мисля че по приключения в момента - ГАдамер води класацията!
Успех , мила ти желая, да се справиш с всички препядствия в Унгария!
Не се шашкай - всяко зло , за добро! За да ти се случи всичко сега и точно там значи има нещо , което ще ти помогне и ще мине по- добре!
Прегръщам те!

Айде , момичета - слънце грее на вън! Хубав съботен ден ви желая!

Излизайтеееееее!Усмихвайте сеееее!Бъдете щастливи!

# 148
Добро утро мами!

ГАДАМЕР,
направо в чудо си се видяла душо, ooooh! личи че е голям пожара при вас...НО СТИСКАМ ПАЛЦИ ПО-скоро да ти мине болката в зъбчето, \егати му се\, да се оправят пъпчовците и да си финализираш добре "отпуската" Praynig Praynig Praynig

МИНА направо нямам обяснение за ваксините. Кое може, кое неможе...побъркала съм се и за от размисли...ЗАЩОТО Дани предстои да го ваксинирам НО ПАК НЕ Е ЗДРАВ!!!! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Аз заради Акт Хиб няма да правя Пентаксима. Много ще му дойде..с тази алергия

ЕСМА, съгласна съм с това ., че църквата отрича тези ритуали. Но като реве ли реве детето...АМА НЕПРЕКЪСНАТО КАТО МРЪНКА ЗА НЕЩО. И това мрънкане продължи 24 часа и  Shocked Shocked Shockedнищо не помага - а не е болно...Не куршум а БОМБА, е отида да му леят.. LaughingДани също се успокои след като един чичко му пребая...Между другото баща ми ми е предал паене при болно гърло. Казва се нещо като приказка...и това е. Ни какви магьоснически ритуали не са това, просто е приказка в която се разказва една история за Господ и Богородица. Ако щете вярвайте НО ТОВА ЕДНО ВРЕМЕ МЕ излекува от честите ангини, които правех.  Shocked Shocked Shocked

МЕРЕЛИН, чуднен ден е бил този първи юни!!!! Малката е страшна буба...Ама понякога къв строг поглед вади, проницателен...Трепач .... Peace

ВЕСЕ, и аз често му омръзвам на Дани..като го гушнат каките след училище и при тях е памук..

ЕЛИМИРА тензуха е 90 см на 6 метра, боята е от магазин за прежди, но има и в някои железарии\такива за битова химия\

ВЧЕРАШНИЯ ПРАЗНИК за нас беше свързан с подаръци за децата. На каките избрахме от най-големите и хубави Немско-български речници, нали това учат..За Дани една лятна количка от ПРЕМАМА и дрешки, от ПИГИАУС взехме гризалка на ЧИКО, която той много хареса. САМО ДЕТО ВЕЧЕРТА КАТО ГО СЪБЛЯКОХ И ЩО ДА ВИДЯ...... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ShockedОБРИВА НА РЪЧИЧКАТА ПАК СЕ ВРЪЩА Sick Sick Sick Sick Sick Sick SickПА му ревнах!!!!!!!!! Днес ще звъня на дерматоложката да каже кво да го правя . Явно трябва да се елиминира фактора към който е алергичен, а не само да го тъпча с лекарства и да го мажа-...Няма смисъл просто newsm78ПАк стана неспокоен, ревящ и тн и пак се чеше..и не може да спи!!! Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry CryА ЗА ВАКСИНАТА ПРОСТО - НЯМА ДА Я ПРАВЯ ДОКАТО НАПЪЛНО НЕ Е ЗДРАВ.- Една мама ми се оплака че след ДТК, детенцето и е направило реактивен артрит, ... Cryи вече един месец го лекува....ОХ ЩЕ ПОЛУДЕЯ!!!

# 149
  • Отвъд алеята зад шкафа
Охх, мами, благодаря ви за подкрепата. Тази нощ я изкарах на 4 болкоуспокояващи и сега пак ме боли ЗЪБЪТ, идва ми да го  #2gunfire Ема все още е с една рана само, но е като 10 стотинки голяма и прилича на раните на Борис, така че не че сама й поставям диагноза, но май и тя има тази инфекция. Нямам търпение вече да я заведа на лекар да каже как е. Иначе няма никаква промяна в поведението й, постоянно е усмихната, весела....Снощи взе да ме втриса и пих и парацетамол, но май беше от възпалението на гърдата, сега вече поне тя е по-добре, макар, че още е гореща..А за приключенията в Унгария - как всичко се струпа на куп - поне едно добро нещо от това, че сум тук е, че помагам на Ели иначе тя щеше да е сама с децата..

Карил съжалявам, че раничката на Дани пак се активизирала... Cry Направи му една строга диета на детето, води дневник по дни и часове какво яде и наблюдавай раничката от какво се влияе.

Клю честита първа спокойна разходка, дано вече всички да са такива.

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3034023

паролата е krasavica

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 10:34 от gadamer

Общи условия

Активация на акаунт