Перник - 5

• 12 616
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
Даваме му и ние, и разтворими, и марсианци, а като беше по- малък един сироп му купувах. Ще пробвам и тези дето ги казваш. Той е като опитно зайче горкия, само пробваме разни неща върху него- кога лекарства, кога възпитателни методи. Да.

# 196
А кажете нещо де

# 197
  • Вече в моята си приказка...
Даваме му и ние, и разтворими, и марсианци, а като беше по- малък един сироп му купувах. Ще пробвам и тези дето ги казваш. Той е като опитно зайче горкия, само пробваме разни неща върху него- кога лекарства, кога възпитателни методи. Да.

А да не е нещо на алергична основа?

# 198
Какво е това затишие? Къде е народа? Милена, Роксет, Аница, Котка, хич ли не се прибирате от разходки, та нямате време за форуми. Я поне в голямата жега се показвайте!

# 199
Здрасти Ели, как са дечурлигата Hug
Милена и Роксет са почивка, а и двете нямат нет в момента в къщи.
Ани сигурно е на разходка.
А Билка къде ли е newsm78

# 200
  • Вече в моята си приказка...
И аз забелязвам, че все едни и същи си пишеме тука... Незнам за другите, но аз често съм във форума...

# 201
Здравейте, пилета!

Ей ма на и мен. Как сте?

# 202
Здравейте, гледам питали сте за мен Heart Eyes
Пак ми се скапа компютъра /иначе имам нет Crazy/ ooooh! Незнам кога ще ми го оправят, нещо сериозно е Tired

# 203
Здравейте!
 Милена, сори за компа! Confused Купи си нов на старо. В Лиани има какво да си харесаш на смешни цени. Знам, че си професионалист и може би маниак на компютри, но за вкъщи...
  Аница, аз защо си мисля, че си на морето. Нещо съм се объркала май. Ама и отдавна не сме се виждали. Как е Деян?
  Боби, Виктор по-добре ли е? Моите са добре. Малкия слуша, ама каката е ужасна на моменти. Хванал я е пубертета и е страшно разсеяна, мудна, абсолютен шемет. Изнервя ме до лудост!

# 204
mama-eli, мерси за предложението, но този го купих миналата година, за 1200 лв #Crazy нещо дефект даде сега, иначе не е стар.....а и не мога за толкова кратко вере да прежаля толкова пари Tired

# 205
Ха, здравейте отново!

mama-eli, абе защо не се засичаме вече? По друго време ли излизате вече? Днес даже и Живка питах за теб и тя не те е виждала. Кали сигурно е станал голям разбойник. Деян вече не се спира и за секунда. Днес така ме измори... А на море сме от 6 юли. Още малко остана. Броя дните. А вие къде решихте и кога?

*milenna*, скорошно излекуване на компа ти.

# 206
Ани, мерси Hug Той милия сега е в клинична смърт Cry Направо ми се къса сърцето......а след ремонта ще ми се скъса и джоба най-вероятно Crazy
Кога ще се срещаме пак? Може този път на кварталска територия, таман ще ее по-удобно да доведете и малките човечета Hug

# 207
mama-eli, мерси за предложението, но този го купих миналата година, за 1200 лв #Crazy нещо дефект даде сега, иначе не е стар.....а и не мога за толкова кратко вере да прежаля толкова пари Tired
  Е, разбирам те Confused Дано се ремонтира този комп!
  anitza, ние миналата седмица почти не сме излизали. Или е кофти времето, или Калоян спи по никое време и като се събуди вече вали... В четвъртък имах гости и чистих цял ден, че домакинството с тея деца знаеш как е, в петък реанимирах от гостито, че откарахме до 3,30. Вечерта си посрещнах мъжлето, че беше цяла седмица в Хърватска. Но в събота и неделя си наваксахме. Пазаруване в Кауфланд, игри в Парка на свободата и накрая хапване и пийване с приятели в Елдорадо. Много приятно местенце се оказа. Цените и порциите също ми харесаха. Вчера излизахме след обяд, играхме в градинката при пазара, Калоян поспа, после седнах да изпия едно кафе, а нашия се събуди и счупи чаша с мин. вода. Днес съм си изгладила дрехите от сутринта. Малчо се събуди от първия сън чак в 13,30. Нахраних го и се разколебах за разходката, че се канеше да вали. Сега бебо спи, а вън пече слънце и направо ще се изям от яд. Ако се събуди преди 18,30 излизаме в градинката. А ти откъде познаваш Живка? Аз се запознах случайно естествено. Дарина здрава ли е вече?

# 208
  Е, разбирам те Confused Дано се ремонтира този комп!
  anitza, ние миналата седмица почти не сме излизали. Или е кофти времето, или Калоян спи по никое време и като се събуди вече вали... В четвъртък имах гости и чистих цял ден, че домакинството с тея деца знаеш как е, в петък реанимирах от гостито, че откарахме до 3,30. Вечерта си посрещнах мъжлето, че беше цяла седмица в Хърватска. Но в събота и неделя си наваксахме. Пазаруване в Кауфланд, игри в Парка на свободата и накрая хапване и пийване с приятели в Елдорадо. Много приятно местенце се оказа. Цените и порциите също ми харесаха. Вчера излизахме след обяд, играхме в градинката при пазара, Калоян поспа, после седнах да изпия едно кафе, а нашия се събуди и счупи чаша с мин. вода. Днес съм си изгладила дрехите от сутринта. Малчо се събуди от първия сън чак в 13,30. Нахраних го и се разколебах за разходката, че се канеше да вали. Сега бебо спи, а вън пече слънце и направо ще се изям от яд. Ако се събуди преди 18,30 излизаме в градинката. А ти откъде познаваш Живка? Аз се запознах случайно естествено. Дарина здрава ли е вече?
в Кауфланд ли?? Отвориха ли го вече? Или става въпрос за софийския newsm78 Аз разбрах, че нашия ще го отварят на 6 юли newsm78

# 209
Софийския в Младост. Иаз го чакам тукашния. Peace

Общи условия

Активация на акаунт