Перник - 5

• 12 595
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Милена, Роксет, ако имате някакви лични недоразумения не виждам смисъл да ангажирате всички мами с проблемите си.Укротете се!Не сте на по 13 години.Не вярвам на някоя от нас да й е приятно да ви чете простотиите - без извинение.Имате бутон ЛС.
А относно забележките за килограмите и за някакъв си Мишо - просто не знам с кой акъл си позволявате да изпростявате толкова.
Надявам се да не се засегнете - просто съм пряма!
Приятна вечер, момичета!

# 61
Приемам извинението аз. Нека темата ни се превръща в арена отново. А Мира55, а мен са ми приятни постингите ти, не ни изоставяй. Абсолютно същото важи и за milena и roxet.

Peace Напълно подкрепям Котето! Хайде да сложим една голяма черна точка на това, което се случи днес и утре да се събудим всички по-благоразположени и по-толерантни едни към други! А още повече, че ни предстои едно чудесно чудо - ще си имаме пернишко форумско бебче, щом Светлето днес не се включи.

# 62
  • Перник
Peace Напълно подкрепям Котето! Хайде да сложим една голяма черна точка на това, което се случи днес и утре да се събудим всички по-благоразположени и по-толерантни едни към други! А още повече, че ни предстои едно чудесно чудо - ще си имаме пернишко форумско бебче, щом Светлето днес не се включи.

Е, ще ви разочаровам - още съм 2в1  Confused
Ама се позабавлявах с всичко, което сте изписали. И се учудих, не очаквах от такива готини мацки такова заяждане. Момичета, недейте така, моля ви  Hug
За качеството на пернишките вестници - като дизайн, печат, съдържание.... предпочитам да замълча. За местната телевизия - също. Дано сега пак да не започне битка

# 63
Светле, залагам за утре - 1 юни 2007 Ден на детето, че ще бъдете 1+1 с младежа.

# 64
  • София
...

Светле, леко раждане! Аз незнайно защо още миналата седмица сънувах, че на 1-ви раждаш момиченце и ще се казва Стела... егати.  ooooh! мойте странни сънища край нямат...
А то какво ще бъде - момче или момиче, знаете ли?

П.П. Вече е 1-ви юни! Честит празник на всички деца, както и на тези, които все още се чувстват такива!!!

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 00:07 от Галски

# 65
Честит празник на всички дечица!

# 66
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН! Heart Eyes

# 67
Честит празник малки, големи и още по-големи момичета и момчета!

# 68
Честит празник на малки и пораснали деца! Пожелавам ви едно изпълнено с усмивки и веселба лято!

Аз първа заложих на днешната дата. Mr. Green Светле, с теб сме. Като излезе бебчето да го гушнеш и от нас. Няма по-велико чувство на света! Леко ти завиждам за този трепет, неповторим е! Ох, ще се разплача!  Hug Heart Eyes

# 69
  • Перник
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАМИ,НА ВАШИТЕ ДЕЧИЦА!   Hug

И на бъбещите Ви - Светле,помисли си!  Laughing

# 70
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!

PS. Sorry, за вчера, че оспамих темата  bouquet
Не съжалявам за нито една своя дума казана по адрес на оная

# 71

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА
И НА ТЕХНИТЕ МАМИ

# 72
  • Перник
...

Светле, леко раждане! Аз незнайно защо още миналата седмица сънувах, че на 1-ви раждаш момиченце и ще се казва Стела... егати.  ooooh! мойте странни сънища край нямат...
А то какво ще бъде - момче или момиче, знаете ли?

П.П. Вече е 1-ви юни! Честит празник на всички деца, както и на тези, които все още се чувстват такива!!!

Eeeee, Галски, ти ме разби!  Mr. Green По принцип момче сме си поръчали, ама и момиче да излезе, няма да го връщаме, я  Wink За сега не съм родила, а довечера мисля да ходя на среща на класа - правим 10 години от завършването.

Честит празник на всички деца и на тези, които се чувстват деца!

# 73
Светле, то до довечера има още време  Wink. Може пък героичната утрешна дата да е избрал юнака.

# 74
Привет девойки  bouquet Как е живота? Чувам нещо е имало пререкания Thinking Недейте така. Искам ви всички на линия в тази тема без лоши чувства, че и без това сме малко.  Hug
Светле, как мина срещата на класа? Да не си ги изненадала по време на купона.
Ели, радвам се, че те видях тези дни.
Ани, теб също.
Милена, от двете снимки на Перник повече ми харесва тази без пъзела, но с надписа на другата.

Общи условия

Активация на акаунт