за теб! Добре, че винаги начираш време за нас, страхотна си!А коя е Дари?
Кашите с кърма - винаги стават по-редки, защото в кърмата има ензими, които разтварят съставките бързо и лесно, така се усвояват по-добре. Аз не държа да сгъстявам кашата, само за да е каша, напротив, увеличаването на дозата прахче в кърмата може да е опасно, такапише на кутиите отзад (поне на тези на Хипп).
Даниелче, така е, имат гаден дъх, от пластмасата на чашите VIA, аз още в началото го бях питала това тук във форума, защото се притесних... Ами, не знам, но ако стои само един-два дни в тези чаши, кърмата няма дъх, но ако е по- за дълго, тогава се получава така и аз не знам какво да правя с трийсетината чашки в камерата! Много рядко ги използвам, и гледам да ги съчетая с друга кърма и/или пюре, каша.
И аз викам да не се срещаме в дъжда, ако е такова времето? Поне мен не ме влече, че и без това ще трябва да се домъкна от другия край на Вселената.
Да ви се оплача - имаме комар в спалнята!!
Как да опазя бебето!? 
за контакти имам предвид.
Само мрънка, не иска да яде, не иска да лежи, нося я пак мрънка абе ужас
наведнъж. вече е в клиниката и чака да ражда. секцио, разбира се. бебоците са по 1. 500 някъде, но не могат да ги устискат повече да наддадат, защото на мамата й е голям зор вече. голяма гъчканица вътре. от първия път стана работата.
Препоръчайте гинеколог в София - условието е да е добър специалист и да има добър видеозон.
Мисля, че проблемът им го реши лекарка от клиника Св. Лазар ще питам и ще ти пиша името и`