"Времето така лети - ДЕКЕМВРИйчето ни вече иска да седи!"

• 14 116
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мами и аз се отказвам за Петък, нещо нямаме удобен транспорт от Слатина до Арена.......спомних си бременлинската ни среща там, за пръв път се запознахме декемврийки,хубавко беше Wink
За ежемесечната съм за, стига периметъра на срещите да е в центъра(Борисовата,Заимов,НДК), но нали това ще се уточнява допълнително.
Еви също напоследък има занижен апетит, млякото го пием на пресекулки, а не на един дъх като преди.

Опс и честито на 6 месечните дечица, да са мн здрави и засмени newsm51

# 256
user: bebe_mama
pass: bebebebe

# 257
Мисля, че за ежемесечните ни срещи трябва да остане Борисовата градина, а може да редуваме и с Южния парк като по-централни места и горе-долу посредата за всички квартали, а и осван заведения има и обширна площ за разходки! Какво ще кажете принципно?
За ежемесечната съм за, стига периметъра на срещите да е в центъра(Борисовата,Заимов,НДК), но нали това ще се уточнява допълнително.
newsm10Аз съм За това предложение.
А в парка Св.Троица мисля, че няма да успея newsm12, защото не съм моторизирана за момента, с такси не ми се ще някой да ми очади малката с тютюнев дим, а с градски транспорт трабва да сменям няколко превозни средства и с тази голяма количка newsm78
Все пак Ви пожелавам весело изкарване и хубаво време Peace
Хайде честито на месечинковците  bouquetБъдете здрави мили дечица!
А на всички болнички бързо оздравяване Peace

# 258
Ми както е удобно за всички. Може веднъж месечно да има редовни срещи, пък по-често може да си се срещаме по райони - западни и източни мами. Аз живея извън София за момента, на около 20 км северозападно от София и ще ми е супер сложно да прекосявам половината град до центъра. А и там спирането е......
Моята бебка днес нов рекорд постави - сутрешно спане 3 часа Shocked - не че се оплаквам де Simple Smile!

# 259
  • София
Последно? Арена ми е супер удобно, Борисовата, не, точно заради ужаса в центъра, а малкия не е много спокоен в колата и да шофирам сама с него ми е кофти...

# 260
Последно? Арена ми е супер удобно, Борисовата, не, точно заради ужаса в центъра, а малкия не е много спокоен в колата и да шофирам сама с него ми е кофти...

ако ще дойда в петък ще пиша сутринта, защото Ники е много кисел и има сополки, дано да не вдигне пак температура и с това да се разминем!!!! 
Иначе за Борисовата винаги има къде да се паркира и за срещата на 1 .06 го коментирахме!

# 261
Привет,мамчета!
И аз съм мама на декемврийче,но 4ак днес открих това форумче...каде съм бляла до сега!   newsm78
четох ви,четох и реших и аз да кажа ... Честита месечинка на всички,да ви растат здрави и добрички! Hug
Успех на софийските мами-организаторки!  Wink Да си прекарате готино,ей!  Grinning

# 262
Добре дошла, mimina1153!
Аз предложих Арена или парка на Св. Троица, така че нека този път бъдем там. На който му е удобно добре, от останалите който може, въпреки че щеше да е готино да се съберем супер много. Другият вариант е да си се видим "западните" мами, а да има втора срещичка в Борисовата, където да отидат всички или почти всички. Peace
Да обобщя - Св.Троица е по-удобна за Клеми, Динка, Даниелад, ШамЕнет и мен, а Аспасия, Алексче, Магеста и Лиа25 също са заявили присъствие. Има ли други? Че бая оспамихме темичката с тая среща Embarassed. И, Маgestа, ако имаш възможност свържи се с ШамЕнетчето да я проверим все пак, моля!

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 14:43 от Betty L.

# 263
Среща в Света Троица? Звучи суперско Wink

# 264
Привет от една мама патиланка... Joy Ние снощи опаковахме почти целия багаж, така че колата да се пукне по шевовете, количка, шезлонг, стеризиратор, помпа, дрехи за дъжд, дрехи за пек, за мама..., нам си кво си... и се пренесохме у майка ми...бебка спа добре, но за първи път откакто съм родила го нямаше татито до нас. Ох, вчера като разбрах кво е станало, ми прималя. По принцип бойлерът ни работи нонстоп, но нали има реле и се самоизключва. Обаче този път не се е спрял да нагрява, та вместо на 50 градуса, нагрял е до 100-тина. Като си дойде таткото, реши да поизточи горещата вода, та прегорял клапите на батерията в банята и в резултат трябваше да се спре водата централно и да нямаме и студена и никаква вода. Всъщност, на косъм е било от гръмване. Слава на Бога, че сме живи  Praynig Praynig Praynig
Днес златният тати е оправил батерията и търси бойлер. Странно, в интернет имало форум и за бойлери, та снощи до късно през нощта е чел мнения  hahaha

Сега сме в офиса на майка ми, за мъничко и оттук влязох да видя за срещата. Много искам да се видим, въпреки премеждията ми - абе  може нещо астрологично да ми има този месец, та все да не успяваме да се позастоим  Joy

Знам, че не ви е п,иятно да си сменям ника, а и като ме знаете по име, ама моля ви се, свиквайте, обещавам да не си го сменям повече!То къв е смисълът на никовете, ако ще си викаме по име, нали няква анонимност се цели все пак.

Разчитам да ми звъннете, ако има среща, щото не знам дали ще имам достъп до нета тази седмица пак? И за macko, esy и други по-отдалечени мами - аз до Борисовата ходих с такси, в калното преддъждовно време и бях първа там!!! 5 лв -превоза! Така че, не се спотайвайте, айде да се видим!

# 265
  • Бургас
Пуснала съм нова тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=196288.0
ама не бързайте да се нанасяте там  Laughing тук има още какво да се каже

# 266
  • Vaudreuil Canada
За следващата среща в Св Троица ще пробвам и аз да се класирам  Laughing - а за месечна среща Борисовата градина ми е твърде далече НДК-то е по-реалистично.

# 267
честити месечинки на порасналите бебоци!
една питанка  към мамите на озъбени зверчрта newsm78 с какво третирате венците

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 15:51 от desidm

# 268
Аз пак да оспамя темата..... в тая връзка .
Незнам защо пренебрегвате добрия стар Южен парк, по принцип ?!
Света Троица ми е доста близо, но девойки не заявявам присъствие .... вие си се уговаряйте.
Аз ако нещо ми "щукне" в последния момент - ще дойда.
шамЕнет, се появи ( оцеляла по чудо  Wink - майтапа на страни - това сериозна работа, аз умирам от страх по такива битови инциденти) ... тоест отпада да я търся. Ако се наложи, аз съм тук за сега - ще я издиря .
Ох сега гледах детски книжки с картинки / калсическите приказка / ...то такива карасоти, че ти се иска пак дете да бъдеш  Hug
Малките ни мишки, обаче не са още за такива книжки  Grinning Моя синковец ще тръгне да я ръфа, например.
Virginyti, книжката на Л.Трифонова за "Хранене на детето" я мернах преди малко в Пикадили... предполагам , че и във Варненското я има , ако ходиш натам  Peace
desidm на Жижо на венците не правя нищо. Чувала съм, че дават бисквитка, солетка или нещо подобно да се гризе/ внимава се да не глътне голямо парче/, дори опция за мазане с водка и уиски  Rolling Eyes Sunglasses чух.
Незнам обаче кърмещите и незахранили майки как биха погледнали на това ... newsm78
А ако го пусна в кърмаческия - ще ме линчуват сигурно  #Cussing out Grinning

# 269
  • Vaudreuil Canada
Аз нищо не мажа още на венците ама ние нямаме зъби пък и кой знае кога ще имаме - венците са подути от доста време но ... нищо.
Аз съм взела платнени книжки с пласмасови обкантвания подходящи за чешане на зъбите или по-скоро венците иначе са шумолкащи отвътре под плата. Подозирам че ще има голям интерес защото още не съм ги представила на младежа - пазя му ги за в самолета та да си има занимавка иначе ще трябва да пощуриме пътниците.
Южния парк аз лично много го харесвам ама ще ми е доста далечко за да се спретна с дребното и градския транспорт до там може би с такси .... Всъщност какви са тарифите на такситата в момента?

Общи условия

Активация на акаунт