Бихте ли се навили за тройка???

• 83 585
  • 206
  •   1
Отговори
# 90
Оф, не ми отива на лентичката  Embarassed , но ДА - бих!  С мъжът ми имахме едно такова изживяване и беше много приятно, само че стана ненадейно и като че не успяхме пълноценно да се възползваме  Laughing
Що се отнася до ревността - напротив! То беше някакво друго ниво на общуване между двамата, висша форма на доверие (както и да звучи). Чустваме се още по-близки и си имаме още по-голямо доверие!!!
Определено имам желание пак с жена (мъже освен моя не ме привличат), но всичките ми познати са консерви, а и контактите ни вече са по-ограничени, по- го раздаваме "семейно" всички  Rolling Eyes, така че просто няма подходяща за съжаление......

# 91
Около мен няма подходящ или подходяща(все ми е едно),защото съм капризна,по отношение на секса ,иначе да,бих правила (както и съм правила в миналото),защо не?В секса няма нищо забранено,стига и двамата партньори да харесват това,което правят Simple Smile

# 92
Да знаеш, че по едно време третия става излишен.  Whistling

# 93
Не  Naughty Всичко, което се върши в спалнята е само между мен и съпруга ми. Твърде лично и интимно е, че да го споделям с някой друг

# 94
Не.Егоистка съм.

# 95
  • Габрово
Бих. Опитвала съм преди време, но когато един от участниците ти е мъж  ще е по-странно някак и току виж не ми се понрави Thinking

# 96
не, засега това което правим в спалнята със съпруга ми ми е достатъчно

# 97
достатъчни сме си един на друг
не

# 98
хм, и аз с мъжа ми не бих , ама с някои други младежи...защо не

# 99
не, засега това което правим в спалнята със съпруга ми ми е достатъчно
    Peace

# 100
защо не.Засега обаче е само във фантазиите на мъжлето Joy Joy

# 101
навивала съм се.... Whistling

# 102
защо не.Засега обаче е само във фантазиите на мъжлето Joy Joy
Joy

Ако изпия 3 големи ракии може и в моите фантазии да изплуват тройки. Mr. Green
За ревност - едва ли ще ми дойде на акъла  Crazy

.....
В секса няма нищо забранено,стига и двамата партньори да харесват това,което правят Simple Smile

И на тримата !  Thinking  Peace

# 103
Да бе,KRIVONDELA,права си Peace и на тримата...грешка на езика,в случая... Wink

# 104
Не бих го направила! Предлагали са ми но отказах, може би съм изпуснала нещо интересно ......не знам newsm78!

Общи условия

Активация на акаунт