Бихте ли се навили за тройка???

• 83 570
  • 206
  •   1
Отговори
# 75

добре де -някои казват ,че преди брака са пробвали,идеята беше да разкажат и да го оценят от сегашна гледна точка. айде давайте,иначе само си чешем езиците newsm10
Да бе горкото. изля си души4ката а те по4наха да се смеят с глас.. Naughty Naughty Naughty
Ами моят опит беше след доста тежка загуба на близък 4овек и предполагам се опитах да избягам и физи4ески и емоционално и понеже поживях с тези хора за известно време( не бяха семейство) мъжът си бе кръшка4 по природа а мацката- влъбена, и тя беше от ходещите нагоре надолу и така една ве4ер решиха да ме привлекат кам тяхното "парти".....привлекоха ме ............на няколко пъти Blush ( за протокола не се редувахме а вси4ки участвахме едновремвнно) и 4естно да ви кажа не бих го променила сега( слава богу вси4ки бяхме и сме здрави) и съм на мнение 4е лош опт няма -вси4ко е опит Peace

# 76
Абсурд Naughty Close

# 77
А мъже откъде? Аз съм твърдо за варианта с 2 мъже. Laughing
А мъже няма наистина. Жалко. Колко хубаво щеше да бъде да се намери поне един мъж за благоприличие дето се казва  Joy

и аз се 4удя от каде ще намерят желаещ, мъж, съфорумник newsm78 newsm78 newsm78
Едва ли ще намерят. Тук повечето мъже са задръстеняци, консерви и комплексари и за нищо не стават. Само факта че се врат в изцяло женски форум е достатъчно показателен че повечето от мъжете тук са и женчовци  Grinning Grinning
Не са само женчовци.Аз съм участвал в тройка и не съм женчо, пък съм тук Simple Smile
П.С. Аз очаквах да е нещо повече груповия секс.Може би сбъркахме конфигурацията: 2 мъже и 1 жена
Иначе е хубаво да се пробва, какво пък

# 78
Категорично не. Никога. При никакви обстоятелства.  Naughty Naughty Naughty

# 79
Преди да се бракувам- да. Сега пак може. Mr. Green

# 80

Кога и къде?

# 81
.

Кога и къде?
Май по-важно е с кого..Кога и къде не е интересно..

# 82
Не. Гнуслива съм.

# 83
# 84
Ми знам ли  Rolling Eyes

# 85
  • France
............а бяхме млади............

# 86
Цитат
Бихте ли се навили за тройка???

Какво предлагаш  Thinking