Бихте ли се навили за тройка???

• 83 546
  • 206
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Не  Naughty защото в търпаната може да ме пропуснат hahaha hahaha hahaha

# 62
Да, с двама мъже, който ако може да са отдадени изцяло на мен... ама не съм ли егоиска  Grinning

# 63
Може би, но да бъде с двама мъже, които ме привличат чисто физически.  Някъде далеч, на непознато място. Мъжът ми да не е един от тях. Простои зживяване, след което да ми остане красив спомен.

# 64
Сега не. Преди време-да. В бъдеще- вероятно е. Blush

# 65
А мъже откъде? Аз съм твърдо за варианта с 2 мъже. Laughing

е,компромиси никакви ли не правиш Flutter

# 66
Мен са ме навивали няколко пъти, ама аз на "младини" бях доста притеснителна и така и не се навих Crazy

Имам един случай "Библиотека", ама много отдавна, момче и момиче, не ги познавах, бях останала сама на бара за малко и те се залепиха за мен, досаждаха ми  Tired

Другият случай е с един познат, абе повече от познат, доста дълго ме увещаваше, то не бяха смси, мейли, обаждания, ама пак нещо не стана, а другата мацка сигурно щеше да е готина, той все по такива залита  Flutter

# 67
Сетих се, че имах някакво гадже преди
петнайсетина години, все ме врънкаше
да правим тройка с една приятелка. От
нея знам, че и крака под масата й пускал.
Помня, че много се забавлявах. Перверзно
копеле беше тоя младеж. Приятелката ми
пише тук във форума, той е женен, взел си
тихо и скромно момиче, чух. Минало-бешело.

# 68
А мъже откъде? Аз съм твърдо за варианта с 2 мъже. Laughing
Сигурна ли си? Трябва да си много издръжлива. Във фантазиите си се навивам, но ако трябва да избирам реално предпочитам - мъж и жена. Не съм пробвала нито един от двата варианта /за съжаление/, но мисля, че ако в тройката участва още една жена удоволтвието ще е по-голямо и тримата ще са задоволени. Двама мъже  ooooh! - трябва много сили да ги задоволиш.

# 69
  • Linz
Сигурна ли си? Трябва да си много издръжлива. Във фантазиите си се навивам, но ако трябва да избирам реално предпочитам - мъж и жена. Не съм пробвала нито един от двата варианта /за съжаление/, но мисля, че ако в тройката участва още една жена удоволтвието ще е по-голямо и тримата ще са задоволени. Двама мъже  ooooh! - трябва много сили да ги задоволиш.
А дали на мъжът ще му е лесно да задоволи 2 жени? Или те ще се оправят по между си?
Само питам- и аз нямам опит.

# 70
А дали на мъжът ще му е лесно да задоволи 2 жени? Или те ще се оправят по между си?
Само питам- и аз нямам опит.

това вече си е проблем на мъжа Mr. Green

# 71
Това тройките са скучно нещо ooooh!
Омръзнало ми е,то не бе ден то не бе два,всяка вечер - писва ooooh!

# 72
# 73
Не бих. Не ме влече.

# 74
  • София
добре де -някои казват ,че преди брака са пробвали,идеята беше да разкажат и да го оценят от сегашна гледна точка. айде давайте,иначе само си чешем езиците newsm10

Общи условия

Активация на акаунт