София - Западен парк, Красна поляна, Разсадника, Илинден(3 част)

• 34 398
  • 196
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, аз съм обиколила  всички фризьорки около пазара на Западен парк...не стават Cry   
 Иначе правят добра кола кола маска в ,,Женско царство,, това пак е на пазара на зап.парк ,добра е Вили мисля че тя е собственичката. Маникюр и педикюр също не намерих...всички които обиколих в раьона бяха под всякаква критика, а гел или ноктопластика да не говорим Cry
Ако някой има предложения да пише, че сега и с бебо ми е още по-сложно да ходя до салона от който съм доволна...чак в Лозенец е...

# 46
mirtama Честит ви празник!!!   bouquet
А живея в Илинден точно до 3 училище и до спирката на 77!
Знаете ли добра кометичка за кола маска в квартала или някъде наблизо? ВИе къде ходите?
Бре, съседка! Mr. Green

Миртама, кой е магазинът, ако не е тайна?

# 47
мишел 367, ти къде живееш в западен парк. аз съм точно до 17 училище, срещу кръчмата Радо

# 48
Ами, аз живея отскоро тук..та незнам училището и кръчмата  Embarassed Живея в бл.131, намира се в пряката срещу Тмаркет, първия  блок от ляво(един дълъг с мн.входове)  Grinning

# 49
Здравейте момичета,
ние с моята малка Ани от скоро сме във форума.....все още се лутам леко неориентирано........иначе живеем в Красна поляна и за съжаление все още си нямаме компания за разходки и гости от квартала.........та реших да се включа и аз в темата......
   Виждам че сте си говорили за козметик и фриз..р, но аз от тези в квартала не съм доволна.
   Нека ви се представя.....на 25 сам Ани скоро живи и здрави ще стане на годинка....гледаме си се вкъщи при хубаво време сме навън и така .............момичета пишете, нека да подсилим района!!!
   Хубав ден на всички!

# 50
  • София-Красна поляна
Мама на Ани и аз съм от Красна поляна бл245. А ти къде в Кр. поляна по-точно си? И аз нямам много компания и ще се радвам да се запознаем. Моето бебче е Деси почти на 4 месеца вече.   bouquet

# 51
Здравей,
Ние живеем в близост до пожарната, твоят блок не знам къде се намира, просто по номера не ги знам...........много ще се радвам да си пишем и да се видим дори........за жалост днес точно заминаваме за Пловдив за около седмица може би........., но офертата си остава във сила-като се върнем ще си продължим приказката..........хубава седмица на теб и бебо.........като се върнем ще пиша задължително......!!!

# 52
  • София-Красна поляна
Ей страхотно и аз съм близо до пожарната, даже я виждам от балкона ни. А твоя блок кой номер е? И приятно прекарване в Пловдив.   bouquet

# 53
  • София
Такааа, значи имам 2 съседки, с които може да се разхождаме, пък не се познаваме,а? Mr. Green
Ми аз какво чета тук, какво блея и се шматкам сама по улиците? Хайде NaMeLeSz и mama_na_anika да измислим кога да се видим в квартала, аз живея срещу депото. Като решите пишете, че не може така да продължава вече. Laughing
Хайде, ще чакам.

# 54
  • София-Красна поляна
Ами хайде де. Аз съм си в София и съм на линия. Пиши на лични подробности ако не искаш тука.

# 55
  • София
Ей, много съседки   bouquet! Аз съм в 241 блок, пак около пожарната. Моята дъщеря е на 2 г. и ходи на ясла, но си нямаме така компания , с която да си ходим на гости.

# 56
  • София-Красна поляна
Супер! Май се оказа че сме много съседи ама ни мързи да се организираме. Айде другата седмица да направим нещо по въпроса.  Hug

# 57
  • София
Аз съм на линия другата седмица след понеделник. Сега отиваме малко в провинцията, и от вторник когато кажете излизаме. Само дано да не вали, защото ще пропадне срещата.

# 58
  • София
Да, но аз съм на работа през седмицата, така че за мен по-удобно е през почивните дни.

# 59
  • софия
Супер! Май се оказа че сме много съседи ама ни мързи да се организираме. Айде другата седмица да направим нещо по въпроса.  Hug
Аз пък съм в блока зад Пощенска банка  всеки ден си вземаме ядене от кухнята. Кумците ми живеят точно зад пожарната.
Ще се радвам да си правим компания.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт