СНБМ - инициативи - 10 част

• 11 379
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета!
Завърнах се в София снощи и тази вечер опитах да ви изчета.
Доста работа сте свършили, браво на вас! И отново - успех на инициативата!  bouquet

Предварително се извинявам, ако въпросите, които поставям вече са изяснени, но не успях да се ориентирам добре:

- готов ли е текста и вида на поканите за институциите? Подкрепям, че разпращането на 7-8-ми е по-добре, отколкото след 11-ти. Най-добрият вариант е да се занесат на място, с/у вх. №. (сори, но малко несериозно изглежда да се изпращат по мейл, а и не е сигурно, че ще достигнат адресатите) Аз мога да поема адресите в НС, СГО, МТСП, Президентството, МС.

- може ли някой да ми прати на скайп списъка с всички хора, които каним? (добре е на поканите да има срок и тел., на който да се потвърди присъствието на 19-ти)

- време е да се напише и прес-съобщението до медиите. Гери, видях, че ще пътувате на 10-ти. Искаш ли да го напишем заедно дотогава?

- за лейаута на брошурите - помислете (ако има време) дали да не се поразмести текста така, че вътрешната част малко да се раздвижи (може част от текста да отиде в лявата част на лицевата страна напр.). И на мен балончетата са ми в повече - малко е като покана за детско парти (не се сърдете). И коментара на Гери споделям - за присъствието на логото на ФРГИ - може да се направят 2 филма и 200 бр да се печатат с лога, а останалите 800 - чисти. Освен това НУК също са спонсор на събитието (и в договора го пише), така че на 200-те бр. е добре да има и тяхното лого.

Това е засега от мен.

П.С.

Доли, сега видях, че си писала. Ако ти тежат плакатите - дай телефона ми на момчето и ще ги направим.
Брошурите нали трябват за 19-ти? Значи могат да се напечатат следващата седмица - 5 работни дни са - печата отнема по-малко от 1. Има време за корекции.

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 22:37 от Cruela D'Evil

# 76
Ине,

радвам се че си пак на линия Hug

Готова съм да правим прессъобщение.
На разположение съм и за всякакви други текстове. Използвайте ме до 14-ти включително, после ме няма.

Доли, давам си сметка за труда и усилията, които сте положили.

# 77
Цитат
Мили дами, вчера и днес цял ден съм на скайпа и оправяхме всеки детайл с момчето, което отдели два дни да направи брошурата. Разменили сме си поне по 20 варианта от всяка страница. Едвам смогнахме, разменяйки коментари между нас. Искам сега да си представите, ако бях пускала всеки вариант, да се гледа от всички. Просто го няма това време. Няма как да знам, че си била на линия. Аз дори не получих коментари от вас на финалния вариант на текста. Снимки са сложени само три, защото на 2 страница няма място, т.к текста е много. Освен това попитах поне 10 пъти, кой ще се занимава с брошурата и накрая пак работихме аз и момчето, което Деси намери. За това ще ви помоля да уважаваме взаимно труда и усилията, които влага всеки от нас.

Скъпа Доли, хайде да не си мерим кой колко работа е свършил и кой си е зарязал работата, за да работи в името на сдружението. Всеки, който има желание жертва по нещо, така че да не изпадаме в излишно съжаление. Ако нямаш време казваш, че ти е невъзможно и ако се намери друг човек добре, ако не здраве да е!

Относно брошурите, градивната ми критика е следната:  След като сте разменили 20 варианта с момчето от рекламната агенция трябваше да пуснете крайния вариант, докато уточнявате другите неща. Знаеш каква е процедурата, ако повечето от нас са я харесали, ок остава тя, ако не се променя! Нещата са много прости, незнам защо винаги трябва да се усложняват.

И накрая никъде не прочетох, че някой омаловажава труда, който сте положили!?!

# 78
Омръзна ми момичета честно, вече влизам тук с неудоволствие.
Утре среща на скайпа в 19.30, ако има недоволни от часа да кажат. Друго няма да коментирам.
И ще помоля тези, които не могат да се включат да си прочетат по-късно какво сме писали и да и кажат мнението, ако имат такова. Единственото, което ще ви кажа е че беше много удобно по празниците всички да ходят да почиват и тук да няма никой, а сега да се критикува след като всичко трябва да се свърши със срок за вчера.

Всички, които сте  били на снимките днес поздравявам ви момичета за ентусиазма и за отделенето време   bouquet Мими, Танче надявам се, че не сте се изморили много  Praynig
Кали радвам се, че молбите ни за времето са помогнали  Hug

Аз през деня посмъртно не мога да влизам в темата, защото Алекс е ужасен киселяк и само ми виси в ръцете, не мога да се отлепя за 2 секунди от него, дори и при баща си не иска Rolling Eyes

Аз утре ще ида до ФРГИ да подпиша договора и до банката да платя фактурата за печатните материали.
Кали трябват ли ти пари, има ли плащания, които няма да се правят по банков път, да знам да изтегля като така и така ще ходя дотам?
АМ, какво подкрепление чакаш Grinning
Раде, аз говорих с Вълковски, каза, че е препоръчително да са двама души, така че наистина е добре да отиде някой.Аз няма да съм тук вече.

# 79
Янич, какво стана с превода? Интересува ме само в Австрия как стои въпроса с майчинството за близнаците?
Евче, можеш ли да ми изровиш преди 2,3 седмици имаше статии за това, че двама общински съветници в София са предложили общината да отпуска еднократна помощ за първо дете. Интересуват ме имената им.
Айла, АМ, ако някоя от вас се сеща за въпросната статия също може да помогне , трябва ми до утре вечер  Praynig
Остава и въпроса с фотографа?
За съжаление поканите абсурд да станат утре.
Не сме довършили програмата и гостите.
Пращам на пощата предложенията във вида в който съм ги докарала до последно.Ако имате някакви забележки и предложения моля с track changes.
Пращам и списъка с гостите, като и за тях съм още в чуденка  Thinking Това което има добавяно като цветове и коментари е с хората с които съм говорила, да не се чудите. Peace
Някои от вас бяха ходили преди на среща с Егида, можете ли да ми кажете с кого сте се виждали и някакви телефони дали имате и само с Егида ли се виждахте или и със СКГТ?

Ине, какво правим с медиите, мисля, че е време и в радиата да се говори с конкретни предавания. Вестниците също.

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 01:08 от Клеопатра

# 80
д-р Ива Станкова ни покани на кръгла маса на 12-ти в НС на тема Детско здравеопазване, уж миналата година ни отказаха нашата кръгла маса заради нейната, а се оказва, че не се е състояла  Rolling Eyes
Аз ще занеса поканите, които са за Народно събрание.
Ине значи за теб остават МТСП, АЗ, АСП, МЗ, всичките са около теб.
Ако искаш СГО я остави на Доли, че тя ти е малко по-далеч.
останалите ще трябва да доуточним.

# 81
  • На края на вселената!
Хриси, само това намерих
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2639&sectio … =2&id=0000503
http://express.bg/story/17035

И още няколко с подобно съдържание.

# 82
Предварително се извинявам, ако въпросите, които поставям вече са изяснени, но не успях да се ориентирам добре:

- готов ли е текста и вида на поканите за институциите? Подкрепям, че разпращането на 7-8-ми е по-добре, отколкото след 11-ти. Най-добрият вариант е да се занесат на място, с/у вх. №. (сори, но малко несериозно изглежда да се изпращат по мейл, а и не е сигурно, че ще достигнат адресатите) Аз мога да поема адресите в НС, СГО, МТСП, Президентството, МС. готов и текста в пощата е. има срок за потвърждаване на участие. Аз мисля да почна да нанасям имена в писмата. Хубаво е да слагаме и наш изходящ номер. АМ ти нали беше слагала номера на благодарствените писма. Можеш ли да водиш регистър за пощата. Аз мога да ти пратя примерна таблица. Ина съгласна съм с теб, че на институциите трябва да се занесат писмата. Ел.поща имам предвид само за партньори и по-близки контакти. Снощи с Хриси говорихме, че те май са малко
- може ли някой да ми прати на скайп списъка с всички хора, които каним? (добре е на поканите да има срок и тел., на който да се потвърди присъствието на 19-ти) списъка е в Хриси
- време е да се напише и прес-съобщението до медиите. Гери, видях, че ще пътувате на 10-ти. Искаш ли да го напишем заедно дотогава?

- за лейаута на брошурите - помислете (ако има време) дали да не се поразмести текста така, че вътрешната част малко да се раздвижи (може част от текста да отиде в лявата част на лицевата страна напр.). И на мен балончетата са ми в повече - малко е като покана за детско парти (не се сърдете). И коментара на Гери споделям - за присъствието на логото на ФРГИ - може да се направят 2 филма и 200 бр да се печатат с лога, а останалите 800 - чисти. Освен това НУК също са спонсор на събитието (и в договора го пише), така че на 200-те бр. е добре да има и тяхното лого.

Това е засега от мен.

П.С.

Доли, сега видях, че си писала. Ако ти тежат плакатите - дай телефона ми на момчето и ще ги направим.
Брошурите нали трябват за 19-ти? Значи могат да се напечатат следващата седмица - 5 работни дни са - печата отнема по-малко от 1. Има време за корекции. от фирмата, която ще ги печата, бяха ми дали срок до вчера (вторник) за брошурите, така че няма време за корекции. Пуснала съм им брошурата. За плакатите, честно казано ще се радвам да ги поемеш, защото там съм като в набрано лозе и не ми се ще да се наемам

# 83
За поканите, аз поемам общината - на 2 крачки ми е. ЩЕ погледна списъка и за други институции около мен) Раковски и Дондуков.

Жени видях, че си тук. Хайде да се чуем, за да се разберем да взема наградата за детето от Пловдив да му я пратя.

# 84

Айла, АМ, ако някоя от вас се сеща за въпросната статия също може да помогне , трябва ми до утре вечер  Praynig
За съжаление, изобщо не се сещам за таз статия, мисля че няма да съм полезна , а и гледам Мими пак е овършала! newsm75

АМ, какво подкрепление чакаш Grinning
От август се завръщам на работа  smile3511(за съжаление) и Калина ще я гледа майка ми, така че тя идва по-рано, за да стане прехода плавен и да не си стресирам детенце.Та затова  аз ще разчитам на малко повече свободно време ...

Хубаво е да слагаме и наш изходящ номер. АМ ти нали беше слагала номера на благодарствените писма. Можеш ли да водиш регистър за пощата. Аз мога да ти пратя примерна таблица.
ОК, давай таблицата!

# 85
Чат в 19.30 ми е крайно невъзможен, но при всяко положение ще изчета всичко както винаги и ще си кажа.
Доста момичета и миналия път предпочетоха по-късен час. Аз пак предлагам 21.30 - как ви се струва? Така ще могат и работещите да се включат, пък и повечето деца вече са паркирани.

# 86
Аз също не мога в 19.30 часа, защото съм на работа до 20.00. Ако е по-късно ще се включа, ако не ще чета. Но определено имам какво да кажа................

# 87
аз в 21.30 къпя Алекс така че не мога, за 20.30 по може

# 88
Момичета, ето ме и ме. Пиша от монтажното студио докато уж почиваме. Grinning
Първо искам да благодаря на всички участници и помагачи във снимачния ден. Кали, шапка ти свалям за усилията! Издържа стоически на целия зор. Лично аз съм като премазана, защото моята щерка беше решила да се прави на звяр през целия ден и почти 12 часа я носих на ръце, за да мирува.
Сега за клиповете-заснетия материал е страхотен. Честно да си кажа не вярвах, че толкова добре ще изглеждат нещата. Вече нацепихме кадрите за двата по-кратки клипа. Сега започваме третия и после ще лепим официално вече. Това, което ме озадачи обаче е, че всички тук в студиото се чудят защо ще плащаме на композитор, а няма да ползваме готова музика. Според колегите това е излишен разход. Идея нямам защо Любо е предложил да ползваме композитор, но това ще го обсъдим и с Кали като дойде след 2 часа. Ако има вариант да спестим този разход ще се пробваме. Дано не е вече късно. Междувременно ако някоя от вас влезе и прочете какво съм писала може да даде предложения за детски песнички или някаква музика, която можем да ползваме. Ако давате и линкове към музиката грешка няма да имате.
Ами това е от мен. Обичам ви всички много да знаете!/днес съм любвеобвилно настроена Wink/

# 89
момичета, аз ще мога към 21.30ч за чата или ако ме включите ще ви изчета и ще изкажа мнение  Wink

Общи условия

Активация на акаунт