СНБМ - инициативи - 10 част

• 11 389
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Това за Нук нямам конкретно мнение. Те ни помогнаха само за малкото събитие нали? Де факто парите за кръглата маса и за брошурата се отпускат от ФРГИ. Не  им  ли  направихме достатъчната реклама на малкото събитие?

НУК са ни спонсор за 2-те събития (това вече го писах), коментирано е и тук, записано е и в договора. И Хриси, и Доли го знаят.
800-те лева, които ни преведоха след детския празник, се ползват заедно с всички останали в бюджета.
Не, не сме ги рекламирали достатъчно. Колко души ги видяха? Медии имаше ли? 800 лв за това аз не бих дала...
А ако искаме да запазим спонсорите си в дългосрочен план, трябва и те да имат полза от даването на парите, нали.

С Ренци се разбрахме - ще вземе всичко.

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 18:08 от Cruela D'Evil

# 106
Деси, ще си замълча за повечето неща, аз също разбирам под какво напрежение си. Но сега може би си даваш сметка, какво е било при организирането на детския празник и всичко необходимо, когато на теб не ти беше интересно.

Цитат
Наси, Гери, можехте да си спестите високопарните коментари и просто да си кажете мнението
Това изречение го отдавам на това, че си била изнервена и разстроена и няма да му обърна внимание!

Не се заяждам с никой, но никой не може да ми забрани да си изразявам това, което мисля.

Всичко останало на скайпа довечера!

# 107
последно чата от колко часа ще е, че в момента няма такъв?!?!?

# 108
Относно логото на НУК.
Аз мисля, че може спокойно да им се сложат брандинг материали на самата кръгла маса.
Но за брошурата още преди се разбрахме, че ще им има логото на тази , която е конкретно за кръглата маса.
Не виждам никаква логика да им слагаме логото на брошурата, която е по принцип за нас.
Пак бъркате нещата.
Логото на ФРГИ не можем да не го сложим, просто такива са условията на договора по проекта.
Затова е сложено отзад да не се набива на очи.

Ине, относно вестниците имам предвид да се свържем отсега с конкретни журналисти , за да ги поканим на кръглата маса. Да им обясним за инициативата отсега, а да не разчитаме само на прессъобщението.
Бях ти писала и преди, например мислех да говорим с тази журналистка от Дневник, която беше написала статия за Пълна къща. Имам и координати на двама, трима журналисти, които взех като бях на сесията на ИСС.

# 109
На инициативата на ДБМ на 01.06 се запознах с една журналистка от вестник Нощен труд. Така, че ако се интересувате може да ви дам координатите!

# 110
Имаме покана от МТСП за участие в:
- работната група за подготовка на проект за Национална стратегия за детето
- 14/06/2007 г., 13:00 ч.
- х-л "Рила", зала "Адакта"

Тъй като не видях в списъка с поканените ДБМ, а тази стратегия засяга пряко и тяхната дейност, мисля че е добре да бъдат информирани и ако има начин да отиде и техен представител.

Давам я на Доли, заедно със CD с проекта на министерството.
Който се интересува от текста на стратегията може да го намери на сайта на МТСП.

Ине, относно вестниците имам предвид да се свържем отсега с конкретни журналисти , за да ги поканим на кръглата маса. Да им обясним за инициативата отсега, а да не разчитаме само на прессъобщението.
Бях ти писала и преди, например мислех да говорим с тази журналистка от Дневник, която беше написала статия за Пълна къща. Имам и координати на двама, трима журналисти, които взех като бях на сесията на ИСС.

Това е ясно. От поста ти останах с впечатление, че искаш предварително отразяване, затова питах.
Ако искаш ти се обади, ако искаш - дай на мен. Както прецениш.
Имам координати на журналисти със социална насоченост.
С телевизиите какво стана?

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 09:54 от Cruela D'Evil

# 111
Имаме покана от МТСП за участие в:
- работната група за подготовка на проект за Национална стратегия за детето
- 14/06/2007 г., 13:00 ч.
- х-л "Рила", зала "Адакта"

Давам я на Доли, заедно със CD с проекта на министерството.
Който се интересува от текста на стратегията може да го намери на сайта на МТСП.

Сканирах писмото и го пуснах на пощата, заедно с файла от диска. Искат становище от нас по документа до 12.06.

# 112
Привет от мен! Пускам в темата протокола от вчерашната скайп среща, за момичета които не са присъствали и не са чели.

1.До четвъртък вечер да се изчистят модулите, програмата и списък гости за кръглата масаю

2.Плакатите поема Ина – Ина потвърждава ли?

3.Поканите – изпращат се до 12 юни. Поемат се от: Доли, Наси, Ина, Хриси, Жени – при нужда

4.Гостите за кръглата маса – списъкът се уточнява до утре вечер, ще бъде в пощата късно тази вечер

5.Пресобщението – изготвя се от Гери и Ина, пуска се  на кои медии и кога?

6.Как ще се използват детските рисунки –

7.За сайта –

8.Точна дата, час и място за присъствието ни на крългата маса – кой ще бъде там със сигурност

9.За сайта – Гери редактира съобщението и го праща на Влади

10.За обучението в Румъния

11.Янич да даде превод за Австния

12.Хриси – ще говори с директора на СВ. София за здравния модул утре

13.Листчетата с имената на участниците – потвърждаване до петък, подготвят се в понеделник –Мими и Мими се заемат

14. Кой ще отговаря с техниката - Мама Жожо мултимедия и Лаптоп Кали

15. Снимки - Доли

16. Табелки за залата - Доли

Ако съм пропуснала нещо, моля добавете го

# 113
Наси,
пратих ти мейл, но нямам отговор.
Второто ти писмо не ми се отваря. Предполагам, че в него са конкретните предложения. Хубаво е да ги видим, за да ви подкрепим. Ако искаш, прати ми ги на лични.
Освен това не разбрах каква точно подкрепа очаквате от нас - имам предвид под каква форма.

Цвета - "Пълна къща"

# 114
  • На края на вселената!
Привет от мен! Пускам в темата протокола от вчерашната скайп среща, за момичета които не са присъствали и не са чели.

1.До четвъртък вечер да се изчистят модулите, програмата и списък гости за кръглата масаю

2.Плакатите поема Ина – Ина потвърждава ли?

3.Поканите – изпращат се до 12 юни. Поемат се от: Доли, Наси, Ина, Хриси, Жени – при нужда

4.Гостите за кръглата маса – списъкът се уточнява до утре вечер, ще бъде в пощата късно тази вечер

5.Пресобщението – изготвя се от Гери и Ина, пуска се  на кои медии и кога?

6.Как ще се използват детските рисунки –

7.За сайта –

8.Точна дата, час и място за присъствието ни на крългата маса – кой ще бъде там със сигурност

9.За сайта – Гери редактира съобщението и го праща на Влади

10.За обучението в Румъния

11.Янич да даде превод за Австния

12.Хриси – ще говори с директора на СВ. София за здравния модул утре

13.Листчетата с имената на участниците – потвърждаване до петък, подготвят се в понеделник –Мими и Мими се заемат

14. Кой ще отговаря с техниката - Мама Жожо мултимедия и Лаптоп Кали, Доли ще осигури микрофони за залата

15. Снимки - Доли

16. Табелки за залата - Доли

Ако съм пропуснала нещо, моля добавете го

# 115
Ине, Хриси е отговорила за Нук, нали решихме да използваме част от бюджета, за да си направим брошура за нас, а Нук помагат за инициативата за близнаците, логото им го има на брошурата с Крум, която ще бъде приложена към материалите из папките или поне предполагам така трябва да стане. Не че хората от институциите а особено подхояща таргет група  Wink

Наси, това за пролетния празник си го признах абсолютно чистосърдечно - да, не ми беше интересно да участвам в организацията, защото не виждах къде може да съм полезна, освен това бях претоварена с работа и тогава изпуснах връзката на нещата и бях като в дива Индия с информацията около нещата. Помагаме доброволно нали - който когато и с каквото може. Колкото и лекомислено да звучи.

По-късно ще ви рипортвам за Столична община...

# 116
Моля, дайте ми абсолютно точна информация за:

- дата на кръглата маса - 19 юни 2007 г.

- начален час -  ...........

- място - хотел... , зала ...., ет. .....,

за да мога да подготвя прессъобщението.

# 117
За протокола.
На 19-ти ще дам моята мултимедия на Доли, за да я монтира в залата и да почвате.
Аз физически, живот и здраве , ще присъствам следобед, че сутринта съм в болницата. Ние с нея ще си предадем техническата част, както и обеди, кафе паузи и т.н. подробности.

Момичета, тъп въпрос, ама трябва. Как ще сме облечени. За съжаление при мен няма костюм, който да ми става, ката че не мога да съм бизнес или дори официално облечена. Ако е проблем - ще се скрия зад някоя колона  Wink

Пишете, че и това е важно

Цунк

# 118
Според мен прилично облечени, спретнати и свежи.  Аз нямам костюм, така че ще съм просто в приличен вид. Не смятам, че трябва да сме прекалено строги, това може да го оставим на институциите. Лично мнение.

# 119
Пуснах в пощата прессъобщение и Приложение 1 - кратко експозе за инициативата.
Моля, прегледайте и допълвайте.

Трябва да се направи програма на кръглата маса, за да може и тя да се пусне на медиите и гостите. Аз не съм запозната с всички подробности. Моля някой, който е наясно, да нахвърля:

- модул ".....", начален час ....., модератор ......, кои институции ще вземат отношение
- модул ...........  - и така нататък за отделните модули.
- кафе-пауза - начален час ............

Предвидила съм да се пусне на медиите и  списък на гостите. Ако сметнете, че това е необходимо, утре ще го финализирам - ще изчакам до довечера, когато е крайният срок за допълването му.

Общи условия

Активация на акаунт