ПАЗАРДЖИК - V- юбилейна

• 16 438
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
  • sofia
как сте моми4ета-коки4ета Hug
тука е меко казано спокойно,но като ни мине
 акцията ще си общуваме пове4е. Ако оба4е имате нужда от нещо само свиркайте Twisted Evil

# 241
как сте моми4ета-коки4ета Hug
тука е меко казано спокойно,но като ни мине
 акцията ще си общуваме пове4е. Ако оба4е имате нужда от нещо само свиркайте Twisted Evil
за свиркането ядове немаш  ura

# 242
Кой пита за мен? Тук съм бе милички  Laughing .
Предлагам ви място за вторник - кафе Санта фе. До китайския ресторант, люлките, млечния бар, бившата Вароша и т.н. Стана ли ви ясно? Нашето семейство от тази седмица работим там и ще ми е приятно да се съберем .  Wink Заповядайте!

# 243
Чудесно,значи деня и мястото са уточнени.

вторник в кафето на Боби мин!

Да Ви е честито   bouquet

# 244
Чудесно,значи деня и мястото са уточнени.

вторник в кафето на Боби мин!

Да Ви е честито   bouquet
cheers cheers cheers Drunk

# 245
Много съжалявам че няма да мога да се присъединя към вас този ден. Няма на кого да оставя звяра по това време и ден, но ако случайна ми се отвори парашута ще ви се натреса Joy

# 246
Тед, и ние едва ли ще сме там в 18часа, даже предлагам да сме там към 19часа Hug Hug Hug
Между другото - Летяща не каза официално, че вече я няма, но тя е софиянка, за тези, които не знаят.
Та ще се лишим от един ценен кадър за нашата идея...
Не може да не съжаляваме, защото тя е един от инициаторите на движението в Пазарджик!
 cow

# 247
Аз много не се сещам къде е това кафене... Embarassed

# 248
Аз много не се сещам къде е това кафене... Embarassed
Това е кафето срещу математическата гимназия, при сфетофара срещу гимназията,преди години  беше млечен магазин по друг начин немога да обясня. Поне аз така разбрах, че там се намира.

# 249
Да, точно за това кафе! Ще направим едно сефте на Бобимин ~

# 250
  • sofia
Летяща беше при нас на акцията, не можах(аз ли4но) да се видя с нея  Crazy,4е си беше лудница,но е тук в Софето момето и изглеждаше мноооооооооого свежарски Grinning

аз като първа клюкарка се явявам май Mr. Green

# 251
Момичета, да не забравите за утре след 18.30 часа в кафето на бобимин/ до китайския ресторант на ъгъла, бившият млечен магазин/

# 252
Там съм Peace

# 253
# 254
Днес се събрахме почти всички, за което много се радвам, и пообсъдихме нещата занапред. Имаме голям ентусиазъм, дано нещата вървят както трябва само. Като голяма цел си поставихме коледен базар и ако ни стигнат силите -  коледен благотворителен концерт/ но това ако ни стигнат силите и всичко върви по план/.
Вече си имаме ново попълнение - Яна Станева - директор на Центъра за социални услуги. С този център и ДБМ Пазарджик ще направим един съвместен проект за приемната грижа. Ще обиколим няколко села, ще се прожектира филм за приемната грижа, ще се раздават брошури и ще се говори с хората. Това е начинанието, което сега ена дневен ред. За целта трябва да има и една майка от нас, която да пътува с техния екип. Всяка, когато може и има време. Мисля, че това ще ни е само от полза, защото от селата хората ще разберат кои сме и за какво се борим.
Открихме и кафето на бобимин, много ни хареса и живот и  здраве и занапред ще ходим там, да им върви и да имат все платежоспособни клиенти!
Предстои ни и ходене до Брацигово и до бебешкия. Който има излишни дрехи за големи - да пише, за да ги вземем.
За сега всички сме на линия, да сме живи и здрави само и да правим все добри неща.Надявам се и Теди да се освободи и на следващото събиране да дойде, за да се запознае с останалите.
Това е за сега накратко.

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 16:44 от mama_iana

Общи условия

Активация на акаунт