ПАЗАРДЖИК - V- юбилейна

• 16 432
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
аз имам дрехи за големи.
Имах събрани от приятелките и за малките, но както вече ви казах дадох ги на едно нещастно детенце и още по нещастна майка.

# 256
Нямапроблем, уИНТЕР. Нали са дадени на дете в нужда.

Сега най-важното е да знаем от кого мога да очакваме помощ иподкрепа за евентуален базар за коледа! Очаквам да се включат хора с предложения!

# 257
  • София
Предстои ни е ходене до Брацигонво и до бебешкия. Който има излишни дрехи за големи - да пише, за да ги вземем.

Яна,
имам мои обувки. Предполагам,че мога да обуя 2-3 момичета.
Блузки също сам посъбрала.

Колкото до Коледния базар може да изработим разни неща с Коледна тематика  -  картички,вази на снежинки,украса за дома...

# 258
color=red]Гвен, разчитаме на теб,[/color] дано си по-свободна, знам , че можеш да шиеш - например някакви коледни ботушчета за подаръци Hug
Давайте, идеи, ти си права за украсата, картичките и вазите.
Дано се съберем повече ентусиасти.
как да се разберем за обувките и дрехите? както на теб ти е удобно най-добре.
Една майка е прочела във спешни нужди и ми предложи да даде проходилка - така ще станат две проходилки и ще сме готови за посещение при бебетата. Още повече, че юли им занесох много музикални играчки, микрофони, барабани и искам да видим дали са обзавели музикалната стая.

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 16:46 от mama_iana

# 259
Какво имате предвид под вази, дасе оцветяват, украсяват или.... newsm78
Според мен няма да е зле ако към тази инициатива отново се включат децата от училища, градини.
И за колко големи деца става въпрос, защото има дрехи от племеницата които мислят да ги хвърлят пъке грехота

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 17:21 от ted_

# 260
Дрехите за Брацигово могат да са за деца от 7 до 18 години.
Естествено, че ще потърсим подкрепата на училищата и детските градини. Нека да видим и кой ще е кмета, та да видим как ще се действа.
А, ще изчакаме и софиянки, дано направят те преди нас, та да вземем каквото е останало smile3521 smile3508

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 17:31 от mama_iana

# 261
  • София
color=red]Гвен, разчитаме на теб,[/color] дано си по-свободна, знам , че можеш да шиеш - например някакви коледни ботушчета за подаръци Hug
Давайте, идеи, ти си права за украсата, картичките и вазите.
Дано се съберем повече ентусиасти.
как да се разберем за обувките и дрехите? както на теб ти е удобно най-добре.

Ще дам всичко от себе си...тази година няма да започвам работа...по разбираеми причини  Mr. Green
Пиши ми твоя телефонен номер на лични да ти звънна и да се разберем нещо.

Тед,
миналата годона от софииския базар си купих една ваза,която беше правена от момичетата и много красива (по-скоро е нещо като за бонбони,а не ваза  Embarassed )
Една дълбока купа,пластмасова,съвсем обикновена беше,даже и от някаква храна може да е била; обвита цялата в канап и после завързани три шишарки и едно декоративно подаръче. Много красиво нещо.
Та неща от този род имам предвид... Thinking

# 262
Нямапроблем, уИНТЕР. Нали са дадени на дете в нужда.

Сега най-важното е да знаем от кого мога да очакваме помощ иподкрепа за евентуален базар за коледа! Очаквам да се включат хора с предложения!
Аз ще участвам Hug

# 263
аз ще плета фибички, кареочки и нещичко за главата.
Ще опитам и играчки за елха.
Ето един ластик плетах го за проба, още нямам конци красиви но мисля че и този не е лош.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 12:42 от winter

# 264
От сега се записвам за фибичките и за такива неща за главата Hug Hug като купувач, иначе ще участвам и аз с нещо но не съм измислила още какво-рисува ми се по стъкло но няма как да се изпрати Rolling Eyes

# 265
Аз също се включа но трябва да измъдря с какво newsm78

# 266
ще се разровя да видя из форумите новогодишинте базари какво за продавали
 Hug

# 267
  • София
   Момичета имам дрешки от малките, които бих искала да дам за някой дом в Пз, но незнам точно как да стане и къде биха им трябвали малки дрешки. Бихте ли ми помогнали. Дали е възможно да ги пратя например с колет или по майка ми на някоя от вас, а вие да прецените за къде стават?

# 268
Аз да попитам за коледния базар- имах някъде в къщи ушити каренца.
Мисля че  става като идея. А и ако нещо е останало от юнския базар не може ли да се използва?

# 269
   Момичета имам дрешки от малките, които бих искала да дам за някой дом в Пз, но незнам точно как да стане и къде биха им трябвали малки дрешки. Бихте ли ми помогнали. Дали е възможно да ги пратя например с колет или по майка ми на някоя от вас, а вие да прецените за къде стават?
Да, може да ги пратиш на мен - ние скоро ще ходим по домовете и ще им занесем дрешките, само ми кажи за колко годишни дечица са, за да имма впредвид.
Може да ги пратиш по майка ти - както ти е удобно. HugМного ще ти бъдем благодарни!
 Теди, идеална работа ще вършат!
Всичко, което ще може да се продаде ще от полза, даже може да се сложат в рамки. те се продаваха по-добре Peace

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 14:01 от mama_iana

Общи условия

Активация на акаунт