.
.

, веднага взе да се дави... Относно лиготенето - и това съм го пробвала, пищи та се къса, докато не стане, както той иска. Един ден ми рева в количката 22 мин, накрая го взех, беше целия червен, носа му като чушка, очите му чак виолетови от плач
. Веси, мерси за съвета. Не става това с лъгането,т.е. става на първата лъжичка от нехаресваното пюре. После затваря окончателно уста и даже и любимото не може да му дадеш. Мисля си, че става така, защото не ги възприема пюретата като основно хранене, за него гърдата си е източника на храна, другото е между другото. Може и да греша, де..... Зелче, мерси, че ми повдигна настроението
. Лови, благодаря и на теб! Мира, Ради пък не харесва хипските пюрета
. Отначало ги ядеше, но след като му дадох и такива със захар, сега потръпва като му дам хипско, което е харесвал Мила, мерси за съвета. вчрно е, че и те са човечета и си имат свойте предпочитания Теодора, бързо оздравяване на сладурковците! Мачо, много е трудно, но се свиква, като нямаш избор.... Фрики, Веничка, и ние сме любители само на тиквата. Вече почти 3 м само това ядем. Мен обаче започна да ме е страх да не направи някоя алергия към нея. Веничка, относно заспиването - за да може да е по-бързичко заспива на гърдата на моята спалня. Знам, че това е автогол, но..... 
). Затова не съм се и паникьосала да ходим по частни доктори (ако не дай си боже вдигне висока температура, естествено, и бърза помощ ще повикам). Утре ще видим педито какво ще каже. Засега неиния съвет е, ако се повиши темп. 1 час след панадола( или ефералгана) да дам нурофен.
Препоръчани теми