За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 183
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Добро утро и от нас bowuu
ДНес няма латино сериали от мен Mr. Green Знам, че съм фльорца ама ще ме търпите такава Mr. Green
Зелчо АВС-дизайн Амиго се води модела. Харесах си и една друга...Чико обаче няма напълно легнало положение пък на мен все още ми трябва. Сега обаче разсъждавам и за ПерПерего Ария дали да не взема Crazy Луда съм...сержи всеки ден ми го казва Mr. Green
Проходилката - ползваме я за количка у нас...вдига краката и аз го суркам по стаите Mr. Green тюфлек Twisted Evil
За килограмите - знаете Слави е на АМ от третия си месец....последните два ми качва по 300 гр.....доста яде но е много подвижен Crazy

# 91
Хера   Ариата е много тясна не ти я препоръчвам.
Виж моделите на Инглесина .

# 92
  • Стара Загора
Виж моделите на Инглесина .
Те пък хич не ми харесват. Ами аз ще сложа Слави вътре и ще преценям добре. В АВС-то му е широко...това поне видях Mr. Green

# 93
  • София
Добро утроо!
Тази нощ беше спокойна. Вчера много плака от тези зъбчета и май по- бавно ще избият. Аз мажа с Калгел и временно се успокоява.
За ноктите- голям цирк сме. Режа когато успее да се укроти за мъничко, но повече от един не успявам. Опитвам с пеене, говорене, в сънено състояние понякога и цял ден се дебнем, но успявам. Голям инат ми е детето, но се лъже за сега.
Илиянка, радвам се, че нещата са се оправили и си се успокоила. И аз бих реагирала ,като теб. Нали затова са докторите.
Кръци, браво за тена. Ние си го хващаме на двора. Нещо не мога да се организирам с двете деца. Ако с малкия се оправя- баткото си има други планове и обратното.
Херка, от онзи ден ми прави впечатление, че и Косето се заглежда в една точка. Както си играе, така замръзва на едно място и не мърда не шава. Не плаче и затова не съм се шашнала още.
Мишчица, аз го слагам редовно. Иначе пълзи и ходи навсякъде, а с проходилката мога да го ограничавам поне малко. 
Слиипи, така съм се смяла с тези джапанки hahaha. Много е сладък Калоянчо. Иначе има кротки дечица, Дани даже сам си даваше ръчичката, но бебос затова пък компенсира hahaha.
Зелче, всичко съм вдигнала горе душа. Цветятя ми ги направи почти на салата. Но вече си отваря и шкафовете и е ужас. А любимото му е да допълзи до мен когато съм на компютъра и да го изключи Mr. Green. Луда работа.
За килцата мен отдавна ме предупредиха, че вече не качват по много. А и няма шанс, като е толкова шувърникав.

# 94
Здравейте сладки мами и още по-сладки бебоци!
Благодаря на всички за отговорите относно проходилката. И на на с ни е скучно, една приятелка ни даде проходилка,та затова питам. А доктора ортопед ни наплаши,че ако стои по-дълго време ще и се изкривят крачетата. Но щом вие слагате ще пробвам и аз, дано миряса малко  Hug
Ние не сме се подстигвали,малко ни е косата, а ноктите режем набързо докато тя  се е заплеснала в ножицата. Толкова от нас за сега чао.

# 95
Зелчо АВС-дизайн Амиго се води модела. Харесах си и една друга...Чико обаче няма напълно легнало положение пък на мен все още ми трябва. Сега обаче разсъждавам и за ПерПерего Ария дали да не взема Crazy Луда съм...сержи всеки ден ми го казва Mr. Green

не я намерих до сега ровех  newsm78 за друго ти пиша аз, за какво ти е напълно легнало положение Пламена спи и на 30 градуса в лятната  Peace малко коланите и се отпечатват, ама то това друга работа  Whistling

Лови, разсмя ме със салатата  hahaha

# 96
  • София
Добро утро bowuu
И при нас тази нощ мина спокойно, освен редовните събуждания за вода и слагане на биберон, нямаше нощен екшън.
За килограмите - бебоците много се движат  и е нормално да наддават по-малко.
Мира , ако има снимки пускай да разглеждаме. Липсваше ни Hug
Sleepy много е сладък Калоянчо с тези джапанки.  Heart Eyes
mish4itsa аз още не съм слагала Анна-Мария в проходилка, защото не може още да седи устойчиво.
Ма4о и твоите сладури са много сладки.
Eli_gu нещо се загуби newsm78
Приятен ден от нас Heart Eyes

# 97
Добро утроо Simple Smile

Малкия дивак и тази сутрин се изсипа от спалнята.Както си спинкаме двамата, аз му обърнах гръб и изведнъж чувам туууп.Този път почти не плака.Взе да свиква вече, да се изтропва от спалнята.Все си казвам, че ще го гледам, но то не може непрекъснато.Точно когато го изпуснеш от поглед и става белята.

Цеци също спи на 30 градуса.Съвсем легнал навън не му е удобно Peace

Мачо,много е сладък Марти.И той като Краси на Таси, има много бандитска муцунка Mr. Green Heart Eyes

Мира, много се радвам за хубавата почивка.Стига си се тревожила за тези килограми.Цеци за предния месец беше качил само 50грама. Важното е, да не смъкват. Пък и се движат непрекъснато и по-малко хапват в тези жеги Hug

Хери, стига си го бутала тоя мързелчо Mr. Green.Остави го сам да си движи дупето.Няма да заслабне Heart Eyes
По тоя повод,Цеци като е с чорапки в проходилката, много се пързаля и не може да се движи.Или е бос, или е с буйки Crazy

Ох, друго не се сещам засега. Искам пак на басейн.Много си е хубаво там.Ееех...чак в неделя, ако е хубаво времето ще ходим Crossing Arms
Чао и приятни разходки на всички  bouquet

# 98
  • Стара Загора

Хери, стига си го бутала тоя мързелчо Mr. Green.Остави го сам да си движи дупето.Няма да заслабне Heart Eyes
притеснявам се да не заслабне много и от слаботия да му падат чорапите Mr. Green

# 99
Здравейте момичета!
Днес съм бая недоспала, Благун беше много кисел тази нощ Tired.
Ма4о, много е сладък малкият!
Херка, Илианка, и аз съм същата с притесненията.
Хера, за колички акъл не давам, моята е подарък от свеки и тежи 200 тона, но не ми стиска да си поискам друга  Crazy . Ангелинка да не се скатава, а да си похвали количката - много е лека и лесна за бутане.
Кръци, още колко ще падат...
Мира, добре дошла!
Отивам да си нахраня мрънкащото диване.
Лек ден! Hug

# 100
  • Някъде в Европа...
Привет и от нас!
Ради заспа и аз -  на пц. Simple Smile. Ей тая сутрин тотално ме изнерви това дете, чак му се развиках по едно време. Само мрънкоти, откакто е станал, нито в проходилка, нито в столче, за леглото да не говрим. Нарева се, докато се миех, после криво-ляво държейки го си намазах една филия, той я обръна на земята, докато я захапвах Twisted Evil. После се опитах да му дам плод.пюре, блъска ми само ръката, омаза се целия, сменяхме дрехи и пак само мрънкане.Няма ли един ден като нормално детенце да се заиграе, без постоянно да хленчи да го разнасям Close; навън като сме да си стой в количката, не само когато спи, ами и в будно състояние; да си хапва пюре, не всякака лъжица да му я навирам със зор (изключвам тиквата, само нея яде от всичко, което съм му дала), а той да блъска и всичко около нас да е в храна  #Cussing out. Ето и за кърменето ми бяха други плановете, но с неговото неядене, какво да правя, а и кърма като имам... За спането му няма да говоря.....Сега го чакам да стане, да се насуче и да излизаме навън, явно днес ще е невъзможен. #Cussing out

Кръц, колко само ти завиждам и за басейна и за солариума държането на Цеци. Браво на послушното дете (пу-пу, да не ме чуе дявола). Аз само мога да си мечтая за такова нещо..... И моя тен е като на Зеля - количка тен Wink
Хера, и двете колички като марки са добри, но нищо повече не мога да ти дам като съвет.
Илиянка, добре, че на Саши нищо му няма. Peace
Мира, хубава почивка сте си изкарали, а и щом Малчо е проял. Кажи, моля те на кое хранене му даваш кашата, заместваш ли кърмене, на обед само зел. пюре ли или и кърма?

Давайте идеи как да го карам да яде зел. пюрета! Приема само тиквата с ябълка с охота. Давам му на Ам-ам. Нито картоф му харесва, нито морков. Вчера му предложих мусака на Ам-ам (тиква, морков, картоф) - не и не. Лошото е, че като му давам не плюе, ами направо се надува да повръща,т.е. не мога да го излъжа да му навра в устата. Пробвах картоф с ябълка, морков с ябълка, не иска и това е... Днес ще му започвам тиквичка, хипската с картофа изобщо не я хареса, дано домашна я приеме. Много е "махнат", какво ще го правя, не знам....

Пак се наоплаквах.....Стига съм ви разваляла хубавия ден!
Много целувки на всички и най-вече не малчовците!  Heart Eyes

# 101
Току що говорих с dbs за срещата:
В "Заимов", в сряда - 11 часа. Може да се чакаме около фонтана.
Ще поостанем повечко, така че ако някой закъснее - няма проблем.

# 102
Аир, съчувствам ти Hug
Цеци също има нервни периоди, да ти кажа оставям го да реве.Пробвай и ти.Знам, че звучи гадно,но иначе много се разглезват и разлигавят.А все пак и ние сме хора и трябва да сме си отпочинали и спокойни.Като ми хленчи -марш в леглото.Реве,реве, около10 минутки - може да ти се сторят тия 10мин. цяла вечност, накрая се кротва.Или заспива, или като го взема си стои мирно,играе си. Всичко разбират и ако ги оставим, пре спокойно ще си ни правят на маймунки Twisted Evil Crazy
За храната не мога да ти дам никакви съвети.Само да знаеш, че тиквичката се недолюбва от почти всички бебенца.Щом и Цеци,който всичко яде, дори и най-големите буламачи.Тиквичка не близва - нито домашна, нито от бурканчета. Sick
Пробвай във всяко зеленчуково пюре да слагаш ябълково пюре и кърма.Да свиква с вкусовете и постепено ще ги даваш чисти Peace

# 103
И ние сме от недоспалите тази нощ - решихме да идем на кино в Арената с тати от 23 ч- Ники уж нахранен, изкъпан, приспан...3 пъти се будил при баба си и бърборил. Като се прибрахме ни оглежда до 2 ч, после кърмения по познатата схема на 3 часа, луднах.  Crazy Вчера е спал общо 2 часа за целия ден, как издържа - не знам. Поизпържихме го пред НДК, че Ради игра ръченица на пилоните с "Нестия" Mr. Green Сега спи маймунчето...
В проходилка не съм го слагала, ама няма и къде да се развихри в нашия хол. Опитва се да седи, но още не е стабилно.
Евелинче, за съжаление няма да мога да ви видя в сряда, че ще пътуваме до Плевен, моя приятелка  си дойде от щатите и е там с близнаците, та отиваме на гости. Да направите снимки!!!
Air, аз давам зеленчуково на обяд, плодово - в 16, а кашата  - вечер, за да го засити повече.  Понякога замествам цяло хранене, ако хапва с охота или съм с по-малък млеконадой  Mr. Green, а иначе - веднъж първо кърмата, друг път първо пюрето. Импровизирам.  Пробвай с една лъжичка от това, което харесва и като отвори устичка - давай от другото. Аз така съм лъгала Никълчето. newsm78

# 104
 AIR - не че моята е от най ящните, но пробвай да не го насилваш, колкото- толкова ,оня ден например изяде 10 лъжици и се отказа. Точно като захраних , яде пюрета първите  седмици и давах общо взето за вкус да разбере за какво иде реч, два дена само мляко, в твоя случаи кърма, после пак го пробваш и постепенно количеството се увеличава стига да му хареса  Peace виж попара на два пъти я пробвам вече не ще е ни ще  Tiredяде 5 лъжици и с такива физиономии ooooh! иначе само хляб да буха може  Crossing Arms Въпроса ми е да не го насилваш и пробвай нещо с тиква, в един магазин ми казаха че е близо до плодовите  Peace Пуйка с тиква на Хип, Пламена може с кофите да яде  Whistling Не се притеснявай и аз си мислех че само мляко ще яде до 5 годишна  HugЗа мрънкането- аз я оставям да мрънка  Peaceняма все на нейната да става, ама тя не реве, ами мрънкоти  Twisted Evil след 2 минути си е намерила друго занимание  Whistling туй то от мен за сега дано съм ти била от помощ  Hug Ни съ давай  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт