За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 191
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Зели,много благодаря Hug.Супер си. Heart EyesНамерих в YouTube всичките му видеоклипове и си ги свалих на компа Heart Eyes
Полудяла съм.От половин час ги слушам,намерих и текстовете,в един от сайта,който ми прати и пеяяя.Цеци ме зяпа едно интересно Mr. Green

Таси,направо изключих за брат ти.Сетих се сега и за Емо.Той нали ще си идва чак другото лято,ще му поръчам да ми купи всичките му албуми и да ми ги донесе Grinning
Благодаря ви момичета Hug

Мама Тони,радвам се за приятелката ти.Успешна бременност и живо и здраво бебче  bouquet

# 136
Ей забравих да кажа - Мила, Миринда,много са ви сладки принцесите Heart Eyes

Зели,ми те са на един испанец, проверила съм всички бг.сайтове - има само една негова песен Crazy
Бях помолила Фрики,нали е там,но тя има много да учи и дете гледа,абе не става,пък и не ми е длъжна...

Теди ако се включи и ако знае някоя австриска търсачка,може да ми пусне линк,за да търся и там

Аир,Цеци когато имаше диария, вируса го събори и след няколко дни пресипна и доки каза,че му е много зачервено гърлото.Тъй като обаче коремчето му беше доста раздразнено не можехме да даваме нищо за гърло.Беше ми мъчно да го слушам как грачи,като някое свраче,но нямаше как,иначе пак щеше да се обостри диярията.След три дни отидохме да ни изпише нещо за гърло и тя като го видя,нямаше и помен от зачервяване.Беше си минало само ooooh! Grinning
Мислих дали да коментирам.......
Но ще го направя,защото това което казваш за мен Кръц не съвпада съвсем с реалността.
Съобщението което си ми изпратила,за да ме помолиш е от 4етвъртък суттринта.4етвъртък,петък,събота и неделя съм у4ила и не съм се занимавала с форума.И в понеделник сутринта намирам съобщението с молбата ти,а ве4ерта полу4авам ето това
Friki,
писах ти на лични с една молба, ама явно не ти се занимава.Поне можеше да ми отговориш, че не искаш.
Ти да не се оплаши, че ще искам и на гости да ти дойда
Споко, само за един линк те помолих.
Чувала съм, че българите в Испания хич не си помагали - вярно се оказа
Не се чувствай длъжна да ми отговаряш и на този постинг  : - разбрах идеално
,на което ти отговорих така.

Кръц,просто не мога да повярвам на очите си това което чета,много съм разочарована от тона.
Днес сутринта ти написах лично съобщение,защо не съм ти отговорила бързо,в което казвах че съм претрупана от учене,защото сега съм в сесия.Че аз свалям песните с една програма,която се казва емуле и че не познавам конкретен портал,но като имам пет минути ще се разтырся и че ако искаш мога да му сваля цялата дискография и да ти я изпратя по пощата.Сыобщението съм го писала по време на час по човешки ресурси от компа в аулата и малко скришом за да не ме види професора и си мислех че е изпратено както трябва.Сигурна съм,че няма да ми повярваш,но това ве4е е твой проблем.Спокойна съм,че казвам истината и това е което е важно за мен,а и нямам нужда да се доказвам на никого.Абсолютно не съм това което описваш в съобщението си,но по тона ти подразбирам,че каквото и логично обяснение да ти се даде няма да си предразположена да помислиш,че грешки понякога съществуват.

И още нещо.
Ако искаш може да ми видиш в историала,4е от четвъртък в един и нещо рано  сутринта та чак до днес сутринта,когато ти написах съобщението което смятах,че си получила не бях писала във форума.Личното ти съобщение е от четвъртък сутрин.
Не го пиша,за да ми повярваш,а защото ме заболяха нападките ти,който смятам за несправедливи.
Както и да е.

Извинявам се на останалите,4е ги занимавам с такива дребнави историй,но като ще се казва нещо за мене тук,моля да е цялата истина.
В цялото написано смятам,4е ти дадох разрешение на молбата ти.
 Peace

# 137
  • Откъм Варната
....
И да попитам какво стана с проекта на майките октомврийки за който давахме снимки????Съжалявам за реторичния въпрос ,но развитието ми е убягнало сериозно Blush Blush Blush Blush

Ами няма развитие Embarassed, не ми оставамного време покрай бебо, тез дни си мислех страничката с бебоците да я почна, че ми се върти една идея, ама бебо го мъчат зъбите и вечерите са ми заети с него, малко да се поуспокои и да реши да заспива раничко и я мятам

Ето го ако сте го позабравили  Wink http://oktomvrijki2006.hit.bg/main.html

# 138
Момичета,помолих Фрики за един линк.
Здравей Simple Smile
имам една голяма молба към теб, ако можеш да ми помогнеш Blush Blush
Много искам да си изтегля всички песни на Antonio Orozco , но в Бг търсачките има само една две песни
Можеш ли да ми дадеш линк, към някоя испанска търсачка,за да си сваля негови песни
Благодаря ти Hug Hug
Цункай малкия Андрес от мен Heart Eyes

Отговор така и не получих.В понеделник гледах в профила й, че се е включвала, но така и не ми отговори.

За мен нещата са ясни.

И Фрики,това, че занимаваш всички и се оправдаваш,незнам как да го тълкувам.Никога не бих направила,това което ти направи

Отново съм вкарана в интрига.Който както иска, така да го разбира.Не се чувствам длъжна да се оправдавам пред никого Stop

Калима, скоро и аз се бях сетила за сайта и се чудех готов ли е Blush

# 139
Смятам,4е споменавайки за мен и казвайки,4е не съм ти дала разрешение на проблема в тукашната тема ти си тази която ме вкарва ...
Да истина е 4е съм се вклю4вала в понеделник и първото нещо което направих беше да ти изпратя съобщение.И  в съобщението написах разрешение на молбата ти,но о4евидно не се е изпратило добре,както обяснявах в следващото си съобщение към теб.
Малко възпитание, по малко хапливост и дребнавост,и капацитет да се опиташ да погледнеш ситуацията и от гледната то4ка на другия никога не са излишни.Нещо,което мисля 4е аз направих и разбирам защо може да си се по4увствала разо4арована.Но смятах,4е с логи4ните обяснения,който дадох не е невъзможно да бъда разбрана.
Както и да ,нямам намерение и желание да споря с 4овек,който не иска да вникне в това което обяснявам.
Смятам темата за приклю4ена и се извинявам на останалите.Просто като ще ме критикуват поне да се знае цялата истина.

# 140
  • София
Мами, моля ви!!!

Простете си и да си споделяме за бебоците и за живота си, който има толкова, и трудни, и прекрасни моменти!!!

Веничка - и синът ми когато беше малък беше истинска фурия, не можех да седна за минута! Но пък темпераментните деца са будни, умни и чаровни, това е!!!

Аир - надявам се всичко да е наред с бебока.

Благодаря на всички за милите думи за Калина.

Хубав ден!

За срещата утре на Заимов, дано не е лошо времето, защото ще идвам пеша от Х. Димитър и ако вали или има изгледи за дъжд май ще се откажа.

# 141
За неяденето -на мен като ми откаже да яде пюре си караме само на кърма. При бебетата е толкова на етапи, че вече не се впечатлявам. Ивето се е случвало да кара цял месец само на сокчета, заради зъбите, и то без да и се отрази по никакъв начин.
Всички деца са различни едни ядат повече, други пък съвсем малко - но въпреки това им стига. На моя приятелка детето й на две години беше 10 кг., колко е в момента Влади.  Peace
Аз напоследък съм много отплесната - малкия пада на няколко пъти от дивана  #Crazy вчера извадих сгъваемото легло и сега го оставям там, засега се заиграва понякого по цял час.
Ние все още нямаме заместено хранене, зъби също нямаме  Hug месо не съм давала, но скоро ще му дам.
Вече му офъках  Mr. Green бретона, че му влизаше в очите. На нас ни е много смешна прическата прилича на казак, както го бъзика майка ми. На темето има много и дълга коса, но отстрани съвсем късичка, прилича на тупе  Mr. Green
Ноктите все още ми дава да ги режа. Обаче каката  ooooh! веднъж вечерта понеже не слушаше и казвам дай да режем ноктите! Тя си взе възглавницата, одеялото, метна се на леглото и почна "спинка, спинка"  Joy

# 142
  • Някъде в Европа...
Здравейте!
 Ради няма подобрение от вчера, но няма и влошаване, слава богу. Температурата му не е падала под 37,8 и не се е качвала над 38.1 Ходихме на доктор - ангина със зачервено гърло. Засега щее само на вит.ц  и панадол.Утре сме пак при педито и ако се наложи тогава лекарства..... Днес е по-вял, иска само на ръце, но си суче, че и по-често, да не се обезводни. Сутринта ака страшно много, не разтроиство, ами кишаво, зелено.
Гадното е, че съм без мъж за 3 дни, в командировка е, но братовчедката е вкъщи, да не съм, съвсем сама, че в това дъждовно време и до магазина не мога да отида... #Cussing out

Целувки на всички бебоци от Ради!

# 143
Air, не се притеснявай ако спи повечко. Това е добре, съня е здраве. Така ще се оправи по-бързо.  Heart Eyes

# 144
Здравейте и от нас. Hug
Аир мила дано по-скоро се възстанови Ради и правилно си решила да си го кърмиш за да не се обезводни.Добре че имаш помощ че не стига че е кофти времето ами и притеснението по малкия.Стискам палци много скоро да се оправи сладкия Ради. Praynig Praynig Praynig Hug
И на всички други бебчовци пожелавам скорошно оздравяване  Hug
Днес е направо ужасен мрачен ден.И на мен на моменти ми е едно такова поддтиснато. ooooh!
Днес ходихме да даваме кръв и урина на малкия.Поплака си малко но утре ще видя какви са резултатите.Дано да са добри. Praynig
Айде че малкия се разбуди.
Лека вечер на всички.Довечера ще кача малко снимки. Hug

# 145
  • Виена
Здравейте пак  Hug
 Сутринта докато си пишех тука и Влади се събудил,ама нещо не съм го чула и той се въртял,въртял и накрая цопнал от леглото ми Rolling Eyes.През деня си го взимам да си спи при мен,защото много обича да се гушка и когато си спинкам с него даже спи и по 2 часа,маймунката му с маймунка  Heart Eyes.Аз още си спя с него в детската стая а Румката спи с баща си на спалнята.Той милия все не изпуска да ми натяква от време на време,че сме нямали никакъв личен живот,ама не мога още да оставя бебо сам да спи.Той се буди от време на време,я го завия,я му дам биберона и това го правя почти насън,а ако се преместя в другата стая,значи да не спя по цяла нощ  Rolling Eyes.А няма възможност да преместим бебешкото легло,понеже в спалнята няма място.Ще трябва да издържим някак си до септември,когато ще се местим.Жал ми е за мъжа ми,но не мога да се разделя на 2...
 Аир мила пожелавам ви по бързо оздравяване!!!Горкия сладък бебко  Heart Eyes
 Кръци аз гледах преди малко в датата и имаше няколко песни на този испанския певец http://proxy.animes-bg.com/index.php?q=aHR0cDovL3d3dy5kYXRhLmJnL3NlYXJjaC5odG1s.Сега ми стана интересно и пуснах да си сваля и аз някои друга песен да чуя  Flutter
 Тука времето е много смотано.Ту вали,ту пече,абе загубена работа!Добре,че и аз ходя от време на време на солариум,че да хвана малко тен.Че и вчера реших да се пусна 30 мин.да се пека и май малко в повече ми дойдоха  Crazy
 Днес правих на Влади каша-мляко с ориз и си я хапна с голямо удоволствие.АМа то това моето момченце си е направо всеядно.Няма нещо дето да откаже.Понякога се чудя докога ще я отваря тая уста ако продължа да му давам  Crossing Arms
   love001

# 146
Здравейте пак Wink

Теди
, ще свикнеш с падането.Цеци даже вече и не плаче. Ужас... EmbarassedНо какво да направя, просто става за секунди.Уж все гледам, все слушам и накрая пак тупнал ooooh!
За песните, тези в датата съм ги теглила, но не са хубави.По принцип той има страхотни песни, когато бях в Испания редовно го слушах и затова исках да си ги намеря.Тук в бг сайтовете няма негови хубави песни. Вече ги намерих де, недей да търсиш Hug

Аир, определено е настинал Ради. Ще се оправи, знам че е гадно, още помня случая с Цеци CryТрябва да си силна, то и без това няма кой да ти помага сега. Щом няма антибиотик значи не е сериозно Peace

Някой ме беше питал за настърганите плодове. На 1-ва страничка , където е статията на Антоанета Антонова - педиатъра от "Бон апети" пише, че след 7-ия месец може и е полезно да се настъргват пресни плодове и зеленчуци.Помня, че тя беше казала, че са много полезни поднесени така, защото всички витамини са вътре Peace.Ябълки, круши,краставици - обелени разбира се и рендосани.Аз давам всеки ден на Цеци, след зеленчуковото или месно пюре по един плод за десерт Peace
Наскоро готвиха закуска за 16:00 часа, особено полезна за деца със запек. Овесени ядки с настъргана круша и малко АМ  chef

# 147
Привет отново  Mr. Green
Качих обещаните снимки от голямото пътуване.На който му се разглеждат да заповяда:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117456&view=1&photo=217
Мама Тони радвам се за твоята приятелка успешна бременност и леко раждане и желая. Praynig Hug
Гледам че обсъждате рязането на ноктите малкия е много послушен когато ги режа.Само малко се наслушва да не му подрежа някое пръсче... Mr. Green
Искам да попитам майките които кърмят и са заместили цяло хранене/аз нямах такова намерение ама с това дете като се засища така се получи/ намалява ли ви кърмата?Имам чувството че колкото по-малко вече се кърмим толкова по-зле става положението.Хем го знам и пак не вярвах..... ooooh! Tired.Сега се цедя като идиот за да я стимулирам. Sick #Cussing out
Лека вечер отново ви желая на всички.  bouquet

# 148
Здравейте!
Air, надявам се Ради бързо да оздравее и повече да не се разболява.
Днес четох пак за зъбките и Т  във форума, че нали още нямаме, та останах с впечатлението, че Т от зъби не се вдига ами когато никнат падал имунитета на бебоците и затова често, когато никнат се вдига и Т. А аз все си мисля, че Т може и само от зъбките да е.  newsm78
Тази вечер Калоян не заспа навреме и доста поплака. Аз го отдавам на зъбките, защото долният венец е побелял. дано да е това.  Praynig
Калоян нали не иска да пие вода или купени сокове, та пробвах да дам айран. Одобри го. Вчера изпи 150 мл  Laughing
Теодора, хайде оздравявайте и вие, че много ви се събра! Целувки на болничките малчугани!
Мира, ама голям сладур е адаша!  Heart Eyes  И изобщо не изглежда слаб. Да му ядеш дупето.  Mr. Green
Мама Тони, лека и безпроблемна бременност на приятелката ти желая.
Лека и спокойно нощ на всички бебоци и мами!  Hug

# 149
  • Варна
Здравейте  Hug

Тази вечер мъжът ми е до късно на работа и аз нещо какво се омотах, чак преди малко си изкъпах детето, а по принцип в 20:30 най-късно и е в леглото. От бързане й притиснах пръстчетата на ръката с едно чекмедже Tired Face Нищо й няма, ама аз се уплаших и после пък докато я разнасях й ожулих крачето в ръба на гардероба. Cry Голяма съм патка! smile3538 Малко си поплакахме и двете и сега вече спи. Rolling Eyes

Ма4о, благодарим за комплиментите. Blush И Марти много е пораснал и възмъжал. Много са сладки двамата с Алекс и страшно много си приличат. Heart Eyes
Мира, и аз нямах намерение да замествам хранене, ама и Ема се засища с много малко и за да яде повече на обяд й давам само пюре. Кърмата ми доста е намаляла, но мисля, че й е достатъчно, защото доста често ми се струва, че няма почти нищо в гърдите ми, а тя изсуква само едната и повече не иска. Confused Не се цедя много отдавна, много ми е гадна тая процедура. Не се притеснявай толкова. Много добре си изглежда Калоянчо, какво като е по-дребничък, по нататък ще навакса. Hug
Мама Тони, много се радвам за приятелката ти. Само хубави мигове оттук нататък. Peace При моята кума за съжаление май и третото ин-витро ще е неуспешно Sad Дано скоро и тя се похвали с добри новини. Praynig
Бързо оздравяване на всички болнички. Hug
Аз отивам да подреждам, чистя, простирам... Tired
Лека нощ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт