За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 180
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • Откъм Варната
mira sm наши режим е такъв
към 8-9 кърма
към 11-12 кърма+зеленчуково, зеленчуково с месце или каша към 100 г, ама мисля малко да увелича грамажа
към 16-17 кърма+плодово
към 18-20 кърма
след банята в 21 кърма и после ако не заспи играем си и след около 1 час го кърмя, ако пак не заспи пак си играем и пак го кърмя като почне да мърмори, ама след 2-3 кърмене заспива

Хранене не съм заместила, преди да дам пюре на обед и след обед задължително първо кърмя и после пюрето, оставям го да си цока колкото иска и той или заспива като се нахрани или почва да ми се хили, изчаквам 10 -15 мин и давам пюрето

Кърмата ми не е намаляла, имам си достатъчно за бебо, не се цедя, не спазвам никакъв хранителен режим, само пия много течности, най много вода

Дано да съм ти помогнала
 Hug

# 151
  • София
 Привет!

Нещо се ококорих тази сутрин, всички спят, направих си кафенце и хоп, пред монитора!

wel - хитруша е каката, май!!! Laughing А мнението ти за яденето и бебетата, напълно го споделям.

AIR - да оздравеете бързо и никакво влошаване.

Направо се отрови милата ми Кали, 14 дни ще пие антибиотика, защото бил сериозен този гноен отит. Утре го свършваме, така съжалявам, направо се обвинявам, че го изпуснах детенцето с това изчакване 3 дни без антибиотик. Но така станало, надявам се да се възстанови после. Имало някакви добавки за нормализиране на чревната флора.

Tedito_799 - и ние спим така, аз с малката в спалнята, а мъжете в детската. И на мен ми дотегна вече това, искам всеки да си застане на мястото, но да се надяваме като порасне Калина да си спят с баткото заедно. Той е голям, но не иска да спи сам, явно ревнува и се чувства изолиран.

mira sm - много хубави снимки. Страхотен сладур и има какво да щипкаш!!! А за режима, ние ядем така:
5-6 - кърмене
9, 10 - кърмене
13.30 - зеленчуково,  пълна порция, 190 гр.
17 - каша, 190 гр.
20. 30 и  при заспиване - кърмене
Но и на мен ми е намаляла и сега ще въвеждам месото и после попарата. Не се цедя, направо я ненавиждам тази процедура. Много са ми тесни каналите и е мъка голяма.

sleepy - и ние сме така с водата и със соковете. Вчера за първи път 10 мл. вода изпи и то едвам. Малко ме е страх за айрян, но май скоро ще пробвам и аз.

_миринда_ - има и такива моменти!!!

Мама Тони, лека и безпроблемна бременност на приятелката ти желая.

Днес с този дъжд, май няма да се разходя до Заимов. Дано се оправи това време скоро!

Лек ден на всички!

Малко снимки от нас. Как се опитваме да седим и на разходка!

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … =OPITZASEDENE.jpg

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05446.jpg

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05445.jpg

# 152
Привет и от нас Hug
Само минавам ,чета ви но нямам насроение да пиша Tired
На болничките да се оправят бързо  Hug Peace
Ай де че ме викат ,ще намина пак Heart Eyes

# 153
Здравейте момичета!
Времето май днес не става за срещи  Sad. Аз няма да дойда, много смело ми се струва с тези дъждове.
Благун от вчера си проспа живота и аз съм много доволна, че нещо се чувствах скапана. Покрай него и аз си наваксах със съня.
Тази нощ също не се буди много и едва преди малко се размърда. Пу така да си му остане режима, че като цяло е голям немирник.
При нас няма нищо ново.
Мила, в тези слуаи наистина е по-добре антибиотик. Аз съм много против силните лекарства (пила съм антибиотик 2-3 пъти), но на мен за гнойна ангина са ми изписвали и то като студентка. Даже се опавях вече, но ми обясниха, че това в случая е превенция за целия организъм.
Отивам да си поиграя с терминатора Laughing.
Лек ден! Hug

# 154
Здравейте мами и сладури от нас Hug
Криско от няколко дни ми се събужда към 4-5 ч., независимо от това колко късно си е легнал, но пък днес си заспа веднага без да пие нещо и се ококори в 7.30ч. Сега беснее из хола, крещи и вече ми почупи микрофона на компа...Днес и ние имаме падане от спалнята Cry, но той не се удари много, а се размина с лек уплах ShockedВече сме на кухня и мога да го похваля, че си яде всичко.
AIR, явно нашите момчета са много разглезени и палави. Като чета за Ради- и ние сме по цял ден изправени и лоши в количката, пищи ако не е на неговата и манипулира всички, но засега Ради води с 1:0 с неяденето и непослушанието през нощта...Стискам палци бързо да преборите ангината  и на всички останали дечица с неразположения Praynig
Оставям ви засега, че работата върви към непоносима...

# 155
Добро утро и от нас  Mr. Green
Ние режим май нямаме  newsm78 Единствено на обяд 11:30-12 ч. яде пюре и то се дохранваме с кърма, но напоследък изяжда почти цяло, само една-две лъжички остават. През останалото време кърма, когато си поиска.
Тук вали доста напоително, тъй че и аз няма да идвам на срещата. Предполагам тя няма и да се състои  Peace
В събота сме на рожден ден на детето на моя приятелка и днес и утре ще правя торта  Mr. Green това ми е новата страст  Heart Eyes

# 156
  • София
 Хай и от нас (в буквален смисъл)
 Загубихме се, но не ми беше до писане.Иначе тя е добре, аз...оцеляам. Режим имаме приблизителен на яденето и това е - спане и разходка...както дойдат. Тя е навита пружина-пълзи, изправя се, прави опити да ходи, държейки се за леглото...ужас! Една секунда няма мира. И иска всичко по нейната. Проходилката я недолюбва, не иска да ходи с нея. Просто иска на ръце и на цица, ако може-нон стоп  ooooh!
 И така, да видим докога ще устискам.Другата седмица отиваме на село, защото ще ни спират топлата вода. Там може би ще я отбия...тя има достатъчно заместени храненета, а аз искам най-после да се наспя  Sick.
 Чао за сега и целувки наред!
      bouquet  bouquet  bouquet

# 157
  • Някъде в Европа...
Привет!
Ели, и вие водите... Спред Рашкова Криско бил много по - отракан Simple Smile от Ради и Али на Са. Simple Smile Кърмените бебоци енщо по -  ленивички били, спред нея, визирайки Али и Ради.
Мира, нашия режим е почти като на Калима, с малко разминаване в часовете с един час напред Simple Smile и няколко нощни кърмения, но там, часове не знам. :oops
Според мен, щом бебчо не иска млекце наобед е естествено кърмата да намалее, тя се регулира според неговите нужди.

Мила, аз не съм на твоето мнение за антибиотика. Ето и при нас така се получава ; с педито решихме да изчакаме 3 дни и тогава антибиотик. За жалост ще го почваме Cry, но на предната му болест след такова изчакване се оправи и без него. Мисля, че е по-добре ако може да се справи само детето, да сеизбягват тези лекарства... Да не би при вас да е неподходящ антибиотика??? Ради вече днес е с гноина ангина, предписаха му Далацин.

Ние не сме добре. Снощи вдигна до 39,2, тая сутрин имаше 38,5. Пак бяхме на доктор, имаме си гной по сливиците и няма да се разминем с антибиотика Sad. Но при това положение е по-добре с него.....Суче когато иска, а той иска доста често, така се успокоява явно и по не го дразни гърлото....Добре поне,че си хапва Praynig

Болничките бързо да оздравяват!
Целувки на всички!

# 158
Аз да ви се оплача моя маймун какво направи.Излизам от стаята, за да му направя попара и като се връщам какво да видя, нашия ми намерил шоколада, но не съм и мислила да го паза от него, защото беше цял и затворен.Да ама нашия смукал , смукал и хартията се скъсала и като го виждам в това състояние щях да се гръмна.
Бързо оздравяване на Ради на AIR!

# 159
  • Стара Загора
Дзак и от нас bowuu
Две дена нямах нет. Twisted Evil Връзката постоянно се разпадаше и беше някакъв ад...опитвах се да влезна поне 20 пъти и ми зареждаше само страницата на форума но до синия цвят и до там Twisted Evil Бях като без две ръце Mr. Green
Времето е ужасно тук...смръщено и ще вали...явно няма да има разходка днес. Вчера излезнахме..вали сто пъти и се прибрахме на бързо с агресора.
Аз готвя сега....какво ли не ме кара да правя туй дъждовно време...дори и да готвя Mr. Green Сержи ще е доволен.
Бързо оздравяване на Ради Heart Eyes и по-малко притеснение на мама Hug
За режима на ядене - какво беше това Crazy
8,30-9,00 - ставане и АМ - 210мл.
12,00-12,30 - зеленчуково или местно пюре /яде само на Гербер, които са по 130гр./ и додавам АМ /около 80 мл./ или плодово
15-15,30 плодово пюре+ понякога давам и АМ/ 150-200 мл./
18-18,30 - каша или АМ зависи от настроението му...в повечето случаи е АМ 170мл.
21-21,30 - АМ /170-210мл./
В чудо съм се видяла...приятелките ми успяват да му дават пюрета а от мен не ще в повечето случаи....пищи и това е Tired
Сега като мод трябва да се изкажа и по спора - и двете Кръц и Фрики сте ми страшно симпатични - туй първо. Второ - излагането на ЛС във форума е некоректно...за това са и ЛС...лични и невидими за останалите. Нека бъдем по-тактични една към друга и непребързваме с изводите си. Понякога човек не стои /като мен/ нон стоп във форума Mr. Green Все пак сме зависими от машината наречена комп и от връзката /еле моята от два дена е ад...ача туй май щот си платих нетЯ Twisted Evil/...всичко се случва. Сега си стинете ръцете и да пием по една биричка викам Mr. Green
КалиМа..никва вода не пиеш ти..само биричка гъкаш..признай си Mr. Green

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 12:22 от Хера

# 160
  • Някъде в Европа...
Мале, Мише, много е сладък  Heart Eyes.Добре, че не сте предразположени към алергия..., аз сигурно щях да изпадна в нервна криза...., та то аз не лапвам шоколад.... Все пак го следи за пъпки....

# 161
Мише,побърках се от смях Mr. Green с тая муцуна....

# 162
КалиМа..никва вода не пиеш ти..само биричка гъкаш..признай си Mr. Green

ее няма нищо и на зетя първите му думи ще бъдат- мамо дай бира Wink, няма само на моята да са такива  Mr. Green

за режима и аз като Херка, какво беше това, от две дена не яде  Twisted Evil пие по 100 мл мляко, нито пюре, нит дяволи  Twisted Evil най интересното е че вода пие като жаба, а млякото го плюе, сигурно и е жега  Crazy

туй то от мен оставям ви сега, че съм на работа  Hug

п.с. и много Ви се моля не се карайте, дайте да пием по една биричка, аз черпя  Mr. Green

# 163
Мише, голям образ е Яни!  Joy Joy Joy
Аз да се оплача: Моят хулиган не иска да седи в проходилката. Максимум 10 мин и после мрънка да го взема, защото предпочита аз да го държа и той да си щъка.  Twisted Evil На всичко отгоре прави два метра и кръгом, свят ми се завива.  smile3517
Днес го видях как се обърна по корем на спалнята и тръгна да пълзи назад (то бяха само жалки опити на пълзене де, ама ако го бях оставила още малко и можеше да тупне). Досега мразеше да е по корем, а съм го обърнала, а е наддал вой.  smile3514
Следобяд го сложих да спи, но гръмотевиците го събудиха .  #Cussing out
Ставам, че му писна в проходилката ...

# 164
Леля Зеля мерси за биричката вече се възползвам!
Сашко пък обожава проходилката ,само дето много щъка и прави бели. Днес успя да извади розетката за телефона и го прекъсна.
С пръста имаме проблем вече се захапва почва да плаче и пак го вкарва в устата.Малкото ми глупаче Heart Eyes
Купих му по-големи ръкавички и за сега проблема е разрешен.
AIR бързо оздравяване и никакви болести вече!
mi6ka82 опасна маймунка имаш  Joy Joy Joy
Утре ще дам круша след зеленчуковото пюре и вече ще хапваме супичка  -това е новото в менюто ни.
Наздраве 2-1 за България! Hug

Общи условия

Активация на акаунт