За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 176
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Здрaвейте и от нас с Вяра.Тия дни от разходки не ни остана време за компа,но наваксах с четенето.Бебоците от снимките са много сладки,само да са здрави.Иначе ние сме добре.Зъби още нямаме.Основно сме само на кърма,само на обед хапва зеленчyково пюре смесено с кърма 1цяло бyрканче от малките и после се докърмваме.Вечер понякога се бyди и като се нацока пак си заспива.През деня е голямо шило,много в проходилката не се задържа.За седенето-все още не е много стабилна,за изправяне и дyма да не става,но всичко с времето си. Имам един въпрос към мамите,които кърмят и им е дошъл цикъла;Какво пиете за болка,което да не вреди на бебо.Аз вчера за първи път се оциклих,т.е.7,5м.след раждането,a по принцип първите два дни съм с болки.Засега това е от нас.Лека вечер и бързо оздравяване на всички болни бебоци.                                                                                                                                                                         

# 166
Здравейте и от нас, много ни липсвахте Hug
Изгубихме се около 2 седмици понеже бяхме на почивка малко в Родопите. Ужким само около празниците, а то какво се оказа няма връщане Mr. Green
На Ема много и хареса там само спеше и ядеше, направо имахме някакво друго бебе. Само се смееше и даже се занимаваше сама. Толкова свободно време имах, че се чудех какво да правя Laughing
Там започна да яде повече пюрета и направо едвам и смогвах. Съответно кърмата ми май намаля, но пък хубаво е че започна да хапва и от другите неща. Все пак предлагам сутрин и винаги като се събуди докато е още сънена иначе ме хапе яко с тези зъби Mr. Green

Не можах много да ви изчета, понеже снощи се върнахме.
За седенето - ние седим стабилно, но не се изправяме. Ако я подпирам стои права, но мъжа ми само ми се кара, че ще и изкривя краката Laughing
Много ми е мъчно като чета, че има болно бебче, а за антибиотиците е най-добре да се избягват, но не винаги е възможно. Ние за сега даже хрема не сме имали пу пу, дано все така  Praynig
Проходилка  нямаме и няма да взимам.
assia75 аз пия Парацетамол, преди цикъла ми беше много болезнен, но след раждането за сега е почти незабележим.
Ще пиша пак сега лягам, че съм гроги, още багажа не съм оправила, а имам и толкова пране...
От както сме в Сф, Ема е пак онзи дзвер и спи по 30мин, нищо не мога да свърша.
Ето няколко снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=33
целувки  Heart Eyes

# 167
  • Откъм Варната
assia75 както каза barabana само парацетамол можеш да пиеш

За протокола: аз още немам цикъл, голям кеф  Mr. Green

# 168
  • София
assia75 както каза barabana само парацетамол можеш да пиеш

За протокола: аз още немам цикъл, голям кеф  Mr. Green
И аз  Mr. Green.

# 169
пу първа  Mr. Green

Лови и Кали Ма, вие що не спите по това време  newsm78

barabana - наистина какво му трябва на човек Hug много е сладка  Hug

Пламена стана в 6,30  Crazy и майка и се наспа  Peace, сега се гледат с баба си  Mr. Green аз съм на работа ама нещо хич не ми се работи тези дни и времето гадно Crossing Arms. и ние като Сашо на Илияна обожаваме проходилката и най- вече тачим кабелите на телефона  ooooh! Много е смешна, като си хареса нещо или иска да отиде при някои, пали около 30 сек.-тропа с двата крака все едно марширува  hahaha Баба и вчера ми разказа как си седяла в хола а тя в кухнята и по едно време, много се умълчала Пламена и тя станала да види за какво иде реч, пък тя хванала покривката на масата и дърпа  Crazy

оставям ви за сега  Hug

# 170
И аз бре ,много се кефа Laughing.А ма сега прочетох за приятелка дето кърми и забременяла,малко взимам да са плаша  Rolling Eyes

# 171
ех блазе ви аз се оциклих след 40-тия ден някъде въпреки, че и до сега кърмя
а Бубе кърменето никак не предпазва от забременяване, уви Mr. Green
днес времето е супер, слънчеви разходки от нас  Hug

# 172
  • София
Здравейте.
Знам ли Зелче Що не спя. Имам всички условия, ама На. А вие имате ли още покривки? Аз махнах всичко.
Бубе, не разчитай на това. На мен ми казаха, че мога да забременея, нищо че не ми е дошло.
Барабана, много е порастнало момичето и какви бузки има, сигурно не я пускаш Hug.
Мишка, не сме само ние така, значи. Само дето шоколад не яде, но за цапане ви конкурираме. Вече ме е срам от комшиите. Винаги звънят, когато се храним и им отварям, а детето цапано, мазано. Какво ли си мислят, вече не знам. Не че ме интересува особено.
Патс, Същата картинка е и Косето. Пълзи, пълзи и се вдигне по секцията и започва да ходи, като раче. Когато се заиграе с някоя играчка се пуска. Стои така известно време, но когато се усети се стряска и залита и пада. Много е смешен.

# 173
  • -
Привет от нас!Доста отдавна не съм се отчитала,но чета чат-пат...Нас също не ни пропуснаха болестите/да му се не види Crazy/Мария е със запушен нос-док каза от зъбите.Имаме вече 4 зъба,кърмя я все още и много яко ме хапеееее #CrazyИначе ядем преди обяд към 10ч плодово,следобяд зеленчуково и привечер каша/за да не се буди през ноща/.И аз имам чувството че кърмата ми видимо е намаляла...Ноктите режем със зор,понякога обаче седи или баща и ми помага.
Най-лошото при нас е че направихме гъбички на чурката-само отпред,на дупето няма и сега мажем с Дактакорт и пием Фенистил,но поне мисля че не я боли,защото не плаче като е напишана и несменена.
Седи почти стабилно,в проходилката я слагам,но тя прави само бели/то нашия хол и без това е малък/но тя тича само на цветята и вчера ми обърна една саксия,стискайки папрата в ръка... NaughtyЦикъл имам от 4-я месец,но не ми е толкова болезнен,както преди раждането и нищо не пия.
Заспа...отивам да си оправя къщата.Дано е хубаво за разходка днес PraynigВсички болни да оздравяват бързо Hug

# 174
Да ама като имаш цикъл ,като не ти дойде можеш да се усъмниш ,пък така не ти идва и си мислиш че всичко е ок  и изведнъж ХА  preggo Mr. Green/ама го обясниххх Crazy/

# 175
                         Здравейте момичета!

Как го правите тоя номер с цикъла? Аз още на 40-я ден се разписах макар да кърмех. Завиждам ви за кърмата. Давайте до дупка. Каката я кърмих почти 5 месеца, но бебка едва 2 макар да имах много повече кърма, извднъж ми спря. Пробвахме проходилката,но само бутончетата и топките по нея впечатляват бебка. Още не схваща,че трябва да ходи с нея  newsm78. Чета,че в Младост е слънчево, леле а тук  каква е мъгла... #Crazy с нож да я режеш-блока отсерща не се вижда. Дано се вдигне,та да поизлезем.
Мише твоя пъпеш е голяма скица!!!  Laughing как само се е докарал!
Ние все още не пълзим, но вече се опитваме да се изправяме. Peace Сутрин ставаме в 6,но след като се начде спи до към 9,та аз посвършвам туй-онуй. Е,толкова засега от нас. Весел ден на всички и доскоро!

# 176
Здравейте и от нас Party

Хера
, Зеля прави сте Hug. Зеля мерси и аз за биричката, ама тя следобед, сега кафенце  food010

Барабана,Мише много са сладки малките Heart Eyes

За цикъла,отдавна си имам,но нали не съм кърмила.Сега съм на противозачатъчни и съм много доволна.Неболезнен,оскъден - супер Mr. Green

Бубе
, все се каня да те питам.Какъв е тоя аватар бре ooooh! Whistling

Зеля, това с покривката му е любимо.Събори от масата списанията, а те са тежки - няколко "Еви". Имаше купа с бонбони и дистанционното.Абе дърпал покривката,дърпал и всичко на земята. Вчера влизам да се къпя, той в коридора, нещо се умълчал.Излизам и какво да видя - набарал ми несесера с гримовете и станало мазало. ooooh!

Най-обича да пипа нещата, които ние използваме.Това мишка, слушалки за компютъра - любими са му.

Тая нощ се е будил безброй пъти.В 6:30 баща му му е дал мляко и после са спали до 9:30.Явно млякото вечер никак не му стига.Аз вечер давах по 170мл., но наистина е доста малко.Довечера на 200мл. с бисквитка Плазмон вътре

Валка, да оздравява бързо Мария Peace

Днес определено е идеално времето за разходка.лек ден на всички  bouquet

# 177
  • Варна
Здравейте и от нас Heart Eyes
И аз съм от тези, дето още нямат цикъл и току от време на време ме обхваща параноята, дали пък не съм pregnant Уж се пазим, ама нещо не много сериозно. Outta Joint

Проходилка и ние нямаме, а и май няма и да купувам. То вкъщи почти няма къде да обикаля с нея. Доста е тясно. Rolling Eyes А иначе цветята и така си ми ги къса. Sick В столчето за хранене като е, първо се протяга да провери дали стига до някое цвете, че да го дръпне. Mr. Green ooooh! Като проходи, не знам, ще трябва да ги ликвидирам повечето.

Бързо оздавяване на бебчовците. Hug Много гадно с тези антибиотици, но като няма как. Rolling Eyes

Хайде, че много мрънка... Tired

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 09:59 от _миринда_

# 178
  • Стара Загора
Добръ ден и от нас bowuu
Вчера след дъжа пак нямах нет Twisted Evil Днес ги вдигнах на балон рано, рано сутринта и ми пратиха младо момченце да ми го оправи Mr. Green еее оправена съм вече Crazy
Кръци  Hug

# 179
Днес ги вдигнах на балон рано, рано сутринта и ми пратиха младо момченце да ми го оправи Mr. Green еее оправена съм вече Crazy

hahaha нали за компа говориш  Mr. Green щото както говоря с някои хора по късна доба..... да не взема да кажа нещо   Whistling Подкупи приемам всякакви  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт