За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 171
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Ха добър ден..
дано времето днес е хубаво, че 2 дни луднахме вкъщи..Вашите бебоци крещят ли, Мишо пее на доста висок глас , а после взима да крещи до зачервяване. Като му се скарам един такъв мил и се усмихва, врътва паяка и айде пак крясъци
За цикъла - миналия месец ударих сефтето, барабар със шарката..Отвратително обилен
Забравих да кажа за попарата- ядем от два дни, но повече харесва млечната попара (сухарче с една лъжичка АМ)

# 181
  • София
Здравейте!

Днес направих на Кали попара с 2 сухара, чай от лайка, малко обезсолено сирене и съвсем малко каша, че стана рядко. Хапна си я много добре.

За цикъла - дойде още като Кали беше на 3 месеца. Хем кърмех нон стоп на поискване. Явно е до физиология. Не ме огря мен да се размина за по дълго време. Cry Sad Crossing Arms

И ние нямаме още проходилка, като я гледам как бавно вървят нещата сигурно след месец ще ни трябва.

Днес ни е последния ден за антибиотика. Дано всичко вече е наред.

AIR - да, така е за антибиотиците, съгласна съм, че трябва да се опитва винаги без тях, но в случая с Кали, на третия ден потече ухото с много гной и уши, нос и гърло ми намекна, че не е могло да не се види тази инфекция предишния ден когато я гледаха. Мисля си ако бяхме започнали по рано, може би нямаше да го пием 14 дни. Но това са хипотези, дано вече да сме здрави!
И всички бебоци!

barabana - сладурана е малката. И сладка, и пухкава, да я нацелуваш!

Lovi - а ние как изглеждаме по време на ядене?!?! Още понякога бута езичето и така се омърляме. С два лигавника понякога! Rolling Eyes

Хайде, слънчеви разходки днес!

# 182
Моми4ета,вси4ко е ОК,положението е оправено Mr. Green
Все едно,4е нищо не било Mr. Green

# 183
  • Стара Загора
Моми4ета,вси4ко е ОК,положението е оправено Mr. Green
Все едно,4е нищо не било Mr. Green

Ай ся да пием по една биричка Mr. Green
Зеле а бан? Crazy
днес имаме слънце...като стане агресора паля гумите на количката..дано се прибера баче със всичките гуми довечера Mr. Green

# 184
Ей мискинке  Hug- все за бира мислиш, все някой те оправя, а после другите бан отнасят  Whistling Whistling
Ааааа , е дай го насам тоя млад момък и ние сме хора и ние искаме да ни оправят (интернета) Mr. Green

По повода, още ли нямаш нова количка...Сержи, да се засрами Naughty

# 185
  • Стара Загора
Мискинка, мискинка ама оправена от младо парче Mr. Green
Ще я купуваме тези дни...ама кога..сигурно като се прибера със Слави на ръце поради липсата на колела на количката Mr. Green или когато банна сержи от нас  Mr. Green

# 186
Добър ден и от нас.Благодаря ви мами за споделеното,беше ми от полза,защото с каката се кърмихме 9м. a цикъл нямах затова и ми беше изнанадващо.Иначе днес слyшка много,пy-пy и сега си кротyва в паяка.Само дето и тя като бебето на mish4itsa не знае за какво слyжи и само си играe с дрънкyлките по него.Вече и кака и ще е със нас,защото в градината им ще са сборни грyпи и тя няма да ходи.Така,че лятото няма да ни е скyчно.Това е засега от нас.Днес времето е хyбаво,така че ще има разходки.Приятен ден на всички и много yсмивки.

# 187
 EmbarassedАйде,аз като не пия ни бири4ка ни винце сега какво newsm78
..........................................................................................
Мога торти4ка да хапна Mr. Green

# 188
Мискинка, мискинка ама оправена от младо парче :mrgreen:
Ще я купуваме тези дни...ама кога..сигурно като се прибера със Слави на ръце поради липсата на колела на количката Mr. Green или когато банна сержи от нас  Mr. Green

бан, не бан, няма просто как да го скрия от тоз хубавия човек- Сержи  Naughty не и стига, че и мъжа и младо парче Whistlingами ненаситна, все агнешко  Crazy
Кръц, ама то в бирата е истината Wink,не във виното  Whistling

Фрики, и торта ще ти вземем   cook само не ме карай да ти я готвя че най много да те откажа от сладкото   Embarassed

# 189
assia 75 и ти си като нас. Ние спираме с градината от другата седмица,но нашата кака е ужасна на моменти и напражо не се виждам с двете  #2gunfire Иначе поне бебка е спокойна,когато не я мъчат зъбите. Ние се разходихме вече и сега сядаме да ядем-готвено от мама  Peace с жълтък. Доскоро.

# 190
Здравейте и от нас Hug
Бяхме с децата днес за 2 часа на вън.Супер беше,ама пак напича и ням ада ни се размине май дъжда след обяд smile3518.
Децата вече се добре,Елена няма температура смятам от понеделникживи здрави на градина да я пращам,САШИК и той температура но още едното ни уше е въспа;ено и слагаме капки.
Днес като ги изведох той не можа да си анмери място,беше луднало горкото в къщи имам предвид САШИК,не че ние с Елена също не бяхме луднали #Crazy
Дано повече да не вали и вреемто да се оправя да си излизаме на разходки,че у къщи вече............
За цикъла при мен си е пак болезнен,а на всичко отгоре стана още по нередовен сега ми идва на 37-38 ден,преди поне беше 32-33.Иначе пазенето за сега го правим с кондоми,не ми се пият противозачатъчни,въпреки че ако започне би могло да ми се нормализира цикъла.
Да ви се похвалим излязло ни е едно зъбче отдолу tooth.
Сега го чакам да се събуди и ще му давам да яде зеленчукова крем супа от ГЕРБЕР с жълтук.
От др месец смятам аз да му готвя някакви зелечукови крем супи и с месце.
Тук в Сф уви детаката кухня започва чак от 10 мес.,това значи от септември,тогава започва работа детската кухня,говоря за държавната,ианче има и частни,които работят и сега.
В недята с Елена ще ходим на рожден ден едно нейно приятелче,а САШИК и мъжо ще се гледат по мъжки newsm03.
Фрики тортичка ли ти се дояло,е аз вчера направих на домочадието за 1 ден и видяла сметката newsm03,кажи каква обичаш и ще ти направя,само някой да дойде да гледа САШИК бандита newsm03
Ние още проходилка нямаме сложих веднъж в една на една приятелка той не знае за какво служи играе си с дрънкалките от пред,но виж БЪНДЖИТО там голям кеф настава смее се със глас,може 2 часа да седи без да мрънка newsm10
Това е от нас,желаем праятен ден на всички днес и прятни разходки newsm03

# 191
  • Някъде в Европа...
Херка, Зелче, Кръц, Фрики, много ме разсмяхте. Имах огромна нужда от това. Балгодаря!   bouquet

За цикъла -  на мен ми дойде на 3м, хем до 5 м Ради беше изключително кърмено бебе, а сега още няма заместено хранене. Много ми е редовен и почти не го усещам, а преди да родя много ме болеше, не минавах без Аулин. Едиствения недостатък е, че 1-2 дни и първия ден гърдите ми стават като изцедени лимони и сигурно и кърмата понамалява. Но свърши ли, съм напомпана пак  Simple Smile

Днес сме добре откъм температура, но имаме сериозно разтройство  Sad. Досега е акал 4 пъти жълта водичка. Педито е притеснена, защото не можем да разберем дали е от инфекцията или АБ. Той и преди Аб имаше, но не съвсем водичка. Много е неспокоен, не мога и да си помисля да го оставя някъде, постоянно ми е  в ръцете. Разбираемо е, не му е добре...
Най-лошото обаче е, че почти не мога да му адвам антибиотика. Rolling Eyes Стиска устата и това е. Реве със затворена уста, надува се, зачервява се целия. Види ли ме да се приближавам към него и затваря устата и край. Пробвах със спринцовка и така не става. Отказва да яде и пие друго освен кърма, съответно не мога да го сложа в нещо. Ето нощната доза например.., събудих го, той заспива, пак го будя, той взе да приказва и да се смее, разплаках го и като се усети за какво става въпрос и стисна устата... Давам му го по 20 минути  Shocked. Така че, мами, минали по този път, давайте съвети....
Оф, еи сега пък четох за трета сливица и симптомите, та се шашнах още повече  ooooh!

Хайде приятни разходки! Ние ще пропуснем днес

# 192
  • София
Теди, давай Сашик и мятай тортата Mr. Green.
Аир, за съжаление съвет не мога да дам. С едното нямаше никакъв проблем, а с другото съм на твоето дередже. Знаеш за капкомера. Той е тънък и влиза в устата и цръквам. Течността влиза навътре и инстинктивно преглъщат. За третата сливица е рано да се взимат мерки. След 3 година. Аз на Дани я махнах миналата година. Тогава припаднах, докато чаках и така се усъмних, че съм бременна. беше 08. 02. На 14.02 вече бях сигурна Grinning.
Радвам се за оздравелите бебоци, а другите да гледат от тях.
Сега се върнахме от пицария. Бяхме две мами с 5 деца и беше голямо шоу. Изкарахме си страхотно. Времето беше с нас. И най- хубавото, Косето изпи 30 мл. кърма с приставката на Авент, за приучване към чаша. Известно време я лигави, докато се научи, че трябва да дръпне. Е, само 30, но се надявам да увеличи количеството.
 Засега, Чао, че мрънкоти Hug.

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 17:04 от Lovi

# 193
Air, за третата сливица мойто педи каза, че се оформя след 3 г.
Аз разпитвах, защото Ивето много ми се потеше през нощта и аз четох за третата сливица.
Днес Влади е много неспокоен - само мрънка, досега не се е случвало. Дано най-накрая да са зъби.
Ставам, че пак мрънка.

# 194
Здравейте и от нас. Hug
Настроението ми е много скапано а вие направо ме разсмяхте с тия бири и колички Mr. Green
Вчера взех изследванията на малкия и като гледам сме с доста нисък хемоглобин 108 а пише че долната граница е 130  Shocked.Ами то аз си го очаквах понеже нали сме мноого ящни.....
Иначе сме що годе добре и аз смятам тая вечер да метна една биричка та барем да си оправя мрачното настроение.
Както каза и Кръци имам чувството че съм попаднала в някаква дупка на тъгата... Cry
Радвам се за оздравелите бебоци а на останалите много скорошно оздравяване. Praynig
Теди честито ви зъбче ние все още ги чакаме.Венеца уж е много бял но все не излизат.Когато мудойде реда тогава.
За цикъла на мен ми дойде в 6-тия месец и сега го чакам ама нещо ми закъснява и взех да се шашкам  Sick.Да видим да не излезе нещо ново..... ooooh!
Ами това е за сега от нас пожелавам ви приятна вечер. Hug

Общи условия

Активация на акаунт