много е сладка 
и майка и се наспа
, сега се гледат с баба си
. и ние като Сашо на Илияна обожаваме проходилката и най- вече тачим кабелите на телефона
Много е смешна, като си хареса нещо или иска да отиде при някои, пали около 30 сек.-тропа с двата крака все едно марширува
Баба и вчера ми разказа как си седяла в хола а тя в кухнята и по едно време, много се умълчала Пламена и тя станала да види за какво иде реч, пък тя хванала покривката на масата и дърпа 
.
/Мария е със запушен нос-док каза от зъбите.Имаме вече 4 зъба,кърмя я все още и много яко ме хапеееее
Иначе ядем преди обяд към 10ч плодово,следобяд зеленчуково и привечер каша/за да не се буди през ноща/.И аз имам чувството че кърмата ми видимо е намаляла...Ноктите режем със зор,понякога обаче седи или баща и ми помага.
Цикъл имам от 4-я месец,но не ми е толкова болезнен,както преди раждането и нищо не пия.
Всички болни да оздравяват бързо
. Чета,че в Младост е слънчево, леле а тук каква е мъгла...
с нож да я режеш-блока отсерща не се вижда. Дано се вдигне,та да поизлезем.
Сутрин ставаме в 6,но след като се начде спи до към 9,та аз посвършвам туй-онуй. Е,толкова засега от нас. Весел ден на всички и доскоро! 
. Зеля мерси и аз за биричката, ама тя следобед, сега кафенце 

Уж се пазим, ама нещо не много сериозно. 
В столчето за хранене като е, първо се протяга да провери дали стига до някое цвете, че да го дръпне.
Като проходи, не знам, ще трябва да ги ликвидирам повечето.
Много гадно с тези антибиотици, но като няма как. 

нали за компа говориш
Подкупи приемам всякакви Препоръчани теми