а бебчовците спят по-добре при мама, не само следобед, но и вечер
Нямах време да сготвя и сме на ресторант довечера
Днес имахме много уморителен по семейно му ден. Моя мъж си беше взел почивен ден за да ме заведе на гинеколог за една консултация, после по други задачи и не на последно място пробихме на Кари ушите.Не плака от пробиването а по скоро от това че я държах да не мърда.СЕга вече всичко е ок
... Момичета я да ви питам : много ми е притеснено от това че на Кари и се появиха 10ина пъпки на едната ръка и толкова на другата.Някой знае ли дали е възможно това да е хранителна алергия или е от изпотяване.Притеснено ми е защото започнахйме кухня и там сигурно правят десертите с прясно мляко и дали не е от туй
....знам ли вече. Днес се обадих на нащо педи но говорехме само по тел.а не я е виждала на живо...и сигурно чак в понеделник ще може да ни види. 
Между другото, и Калина може спокойно да си стои с тати, но когато ме види, започва да мрънка и реве особено вечерта. Единствената асоциация, свързана с мен в нейната главица, явно е цоцане, цоцане и пак цоцане!
. Взех от частната кухня за алергични деца и пак нищо за него
. На всичкото отгоре за мен цената е 5 лв на купон, защото пресичали околовръстното. Отказах се. Иначе от изпотяване са повече около гънките и дупето и са ситниnewsm78. 
Нещо ти се събраха доста неприятности, пожелавам ти бързо да отмине всичко!!
иначе много си обича бебка,навън само тя иска да бута количката, занимава я с

). 

.И кучето горкото и него все с пясък го поливаха.....пък тя една такава послушничка милата.После последва основно почистване разбира се.Ама какво да ги правиш дечица малки
До вторник няма да и давам нищо от дет.кухня и тогава ще и дам пак да видим.Появят ли се пак значи би трябвало да е от там. А ето да ни видите новата придобивка обичките:
. Мнооого е сладка
.
. Оправяй си настроението, чакаме те
.
. А за компютъра, мъжът ми при всяка буря ми звъни да изключвам уредите. Иначе имаме защитен мрежов разклонител, който не позволява да преминават пикови напрежения.
. Аз си мислех, че е далеч Заимов, а то се оказа, че съм имала удобен транспорт. Нищо, другият път.

Не можем да се оплачем-добро си ни е детето-две мнения по въпроса няма.Е,тук-таме изцепки има,ама като цяло си е послушанка.И нашата тайфа е от малчугани на по годинка и половина и редовно оставаме без никакви играчки,но пък и ние сме си дащни.Относно цигарите-аз ги бях отказала още преди да забременея,ама тука покрай събитията и нервите почнах по една,по две ииии...така-старата песен на нов глас.
Направо ме е яд на себе си
ама дет се вика-старата любов ръжда не хваща...
за обеците.Аз от сумай ти време се каня да пробия на Виктория ушите,ама си оставам май само с каненето.Скоро обаче и това ще го свърша.И ние днес стегнахме бурканите и от понеделник сме на кухня.Надявам се да я понесем добре и да я харесаме,че си е голямо улеснение,каквото и да си говорим.