За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 154
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде в Европа...
Аир,нали знаеш,че антибиотика ако се пие трябва да е целия цикъл,тоест колкото дни е казал доки,дори и да е оказал ефект преди това.Иначе след известно време може да се окаже неефикасен при следваща нужда.На мен винаги,когато са ми предписвали това са ми казвали.

Фрики, знам, но педито каза да го спрем.....
а бебчовците спят по-добре при мама, не само следобед, но и вечер  Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 19:27 от AIR

# 226
Здравейте,
Днес мойто мъниче не е спало цял ден. Верно че се събуди в 11:30 ч. и чак сега заспа, не ме питайте какво правихме цял ден. И за пръв път ми се събуди през нощта, та трябваше да се приспиваме и сутринта неможах да стана - добре че и на двамта им се спеше #Crazy Нямах време да сготвя и сме на ресторант довечера  Mr. Green
Иначе да се похваля днес пропи вода и то от неразливаща чаша Hug

# 227
Привет от нас. Stuck Out Tongue Днес имахме много уморителен по семейно му ден. Моя мъж си беше взел почивен ден за да ме заведе на гинеколог за една консултация, после по други задачи и не на последно място пробихме на Кари ушите.Не плака от пробиването а по скоро от това че я държах да не мърда.СЕга вече всичко е ок newsm44...  Момичета я да ви питам : много ми е притеснено от това че на Кари и се появиха 10ина пъпки на едната ръка и толкова на другата.Някой знае ли дали е възможно това да е хранителна алергия или е от изпотяване.Притеснено ми е защото започнахйме кухня и там сигурно правят десертите с прясно мляко и дали не е от туй newsm78....знам ли вече. Днес се обадих на нащо педи но говорехме само по тел.а не я е виждала на живо...и сигурно чак в понеделник ще може да ни види.

# 228
  • София
Здравейте!

AIR - Честита награда!!! Бебока наистина е сладур. Ние не печелим нищо, май само някакви поощрителни подаръци ще има, но незнам точно какво. А з абиберона, да, и а зпредпочитам биберона да ме замести, но не, особено към 4, когато си се събужда, само мене признава. Whistling

mama toni - знам, че от изпотяване са ситни пъпчиците, но за да се прецени най добре си е лекар. Четох някъде, че за да се разбере дали е от храна, се спира временно и когато изчезне обрива отново се дава и ако повтори, значи има голяма вероятност да е от храна. Но не съм сигурна дали източника е достоверен, така че най добре си е лекарско мнение. Дано всичкое наред. Честити пробити ушенца!!!

При мама съня е най сладък, да!!!

Pats - сладурана, и как опитно си държи шишето!!!!!!  Joy Между другото, и Калина може спокойно да си стои с тати, но когато ме види, започва да мрънка и реве особено вечерта. Единствената асоциация, свързана с мен в нейната главица, явно е цоцане, цоцане и пак цоцане!

Приятна вечер!

# 229
  • София
Фрики, абсолютно  Mr. Green. Когато съм до него спи около 1,5 ч., иначе 20 мин.
Мамо Тони, възможно е, но не е задължително да е хранително. Най- добре лекар ще ти каже. Специалист. За десертите, с мляко са, но не ми се вярва да е прясно. По- скоро сухо. Но има застройки с яйца. И аз се опитах да го запиша, но от цялото меню нищичко не ставаше за него. Батко му го изяде Grinning. Взех от частната кухня за алергични деца и пак нищо за него  ooooh!. На всичкото отгоре за мен цената е 5 лв на купон, защото пресичали околовръстното. Отказах се. Иначе от изпотяване са повече около гънките и дупето  и са ситниnewsm78.

# 230
Добро утро!!

Момичета нещо не съм в настроение да пиша и минавам набързо.

Аир, честита награда и дано Ради не се разболява повече! Praynig

Кръц, и Ния се буди през нощта, но сама си слага бибата в устата и аз не ставам. Само , ако я е хвърлила  някъде я търся и и я давам. Това  им е утехата сега, ще я откажат все някога. Много по-лошо е пръстче в устата, аз си смучех палеца 5 години и резултата е налице.
Патс, много  сладка снимка на малка бираджийка! Hug Нещо ти се събраха доста неприятности, пожелавам ти бързо да отмине всичко!!
Мира, Ния беше с хемоглобин 106. По съвет на педито, въведохме месо и жълтък.

Мама Тони, да не е била много на слънце без защитен крем?

Хера, какво стана с количката?

Друго не се сещам!!

Лек и слънчев ден!! Hug Hug

# 231
Качих малко снимки от 1 юни.
Който иска може да ни види в октомврийското албумче.

Последна редакция: сб, 09 юни 2007, 08:20 от Ангелина

# 232
                         Ха зрдавейте и от нас!

Кръци, бързо казвай откъде да си купим и ние такъв басеин?
  Assia 75 старая се да я вкючвам,но тя си е дете и като реши-зарязва всичко и настава екшън  #Cussing out иначе много си обича бебка,навън само тя иска да бута количката, занимава я с
 играчки и прочие. Даже аз и се чудя на търпението понякога.
  Пъпките - и ние се изпъпчваме от изпотяване, едни такива ситни,червени, но след като се изкъпем до другата сутрин са изчезнали. Ако се задържат значи е от храна.
 Болните - оправяйте се бързо. Толкова за сега от нас. Весели разходки на всички  Peace Peace Peace

# 233
  • София
Здравейте мили мами и бебоци  Hug
След едноседмично отсъствие пак сме на линия. Нямахне нет и едва днес оправихме проблема (беше ни изгоряла лан картата при една гръмотевична буря   #Cussing out ).
Не съм ви чела, след малко и това ще сторя, но исках първо да се разпиша. Ние сме добре. Още не сме ходили при педито и не знам колко сме пораснали. Лекуваме едно сълзящо оченце и вече се оправя.
Надявам се всички болнички да са оздравели вече  Peace
Като ви изчета пак ще пиша  Grinning

Последна редакция: сб, 09 юни 2007, 15:31 от Flores

# 234
  • Откъм Варната
Ето снимки от вчерашната Варненска среща

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141817

# 235
Ето снимки от вчерашната Варненска среща

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141817

EmbarassedЗначи аз като стара клюкарка да раздърбя положението....
Доживяхме да я видиме таз варненска среща,ей Mr. Green,бараво-браво.
Матса,как става това-в едната ръка бебе,в другата цигарка,моето уж е спокойно,ама и три р Mr. Greenръце ми трябват Mr. Green
Зелче,да не би Пламито да се учи да ходи вече,гледам че подметките на обувките вече са влезли в употреба Wink
Вчера в парка се събрахме с три дечица на по около две годинки.Аууууууу какво ни чака момичета......запасявайте се с нерви и сили.За вемето което бяхме там незнам колко пъти чистихме количката,защото им беше забавно да я пълнят с пясък Grinning.И кучето горкото и него все с пясък го поливаха.....пък тя една такава послушничка милата.После последва основно почистване разбира се.Ама какво да ги правиш дечица малки Mr. Green обясняваш и след точно две минути същото......нали искат да откриват света....

# 236
Здравейте отново.Нашите пъпки като чели позавяхват ама на мен ми пак малко притеснено.В интерес на истината 2,3 дни я водих навън без сл.защитен крем..дали не е от това.. newsm78  До вторник няма да и давам нищо от дет.кухня и тогава ще и дам пак да видим.Появят ли се пак значи би трябвало да е от там. А ето да ни видите  новата придобивка обичките:

# 237
  • София
Ох, да ви имам кукуригуто, Мамо Тони   hahaha Joy. Мнооого е сладка Hug.
Ангелинка, страхотна млада дама си имаш   bouquet. Оправяй си настроението, чакаме те Hug.
Флорес, дано се оправи оченцето  Praynig. А за компютъра, мъжът ми при всяка буря ми звъни да изключвам уредите. Иначе имаме защитен мрежов разклонител, който не позволява да преминават пикови напрежения.
Варненки, страхотни снимки.
Софиянки, събирахте ли се? Никой нищо не казва newsm78. Аз си мислех, че е далеч Заимов, а то се оказа, че съм имала удобен транспорт. Нищо, другият път.
Фрики, за след време не знам, но моят юнак успя да обърне целият комплект с подправки в/у количката, докато аз и батко му избирахме менюто. Естествено точно олиото беше с отворена капачка Confused Сега се опитвам да оправя последствията. И непрекъснато вади книги и де що види от шкафовете. Вече не издържам и както се събуди, излизаме на вън.
Мире, браво на Калоянчо. Нашият лекар ни каза, че до две години си регулират теглото, така, че да не се шашкаме.
Лека и спокойна нощ на всички  sleepuu smile3524  sleepuu

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 00:16 от Lovi

# 238
Здравейте и от нас. Hug
Мале много са сладки всички варненки и варненчета да са ви живи и здрави и много усмихнати. Hug Hug Hug
Ние сме добре малкия уж си хапва и от 2 дена му давам само месно пюре за 5 дни е надал 230гр което много ме устройва. Mr. GreenДано да се движи все така..Днес му дадох и в 10.00 часа за първи път попара и като че ли я хареса.
Днес ходихме да си харесаме плочки за новото жилище понеже строителите ни казаха че края на юли кооперацията щяла да е готова и сега познайте какво ни чака.Много са скочили цените направо не знам как ще се оправяме.Ама каквото такова важното е да сме здрави пък пари все се печелят.
На всички ви желя приятна вечер и  спокойни  сънища.  bouquet

# 239
Преди малко се прибрахме от едно гости и докато мъжа ми гледа Формулата посред нощите,викам да ви драсна няколко реда.
Видях,че КалиМа е качила снимките от вчерашната ни разходка.Доживяхме и ние да се съберем.Ама дет се вика-по-добре късно отколкото никога.А ето и двете снимки от моя апарат:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141817&photo=40
Фрики...еми кой как се уреди... Blush Не можем да се оплачем-добро си ни е детето-две мнения по въпроса няма.Е,тук-таме изцепки има,ама като цяло си е послушанка.И нашата тайфа е от малчугани на по годинка и половина и редовно оставаме без никакви играчки,но пък и ние сме си дащни.Относно цигарите-аз ги бях отказала още преди да забременея,ама тука покрай събитията и нервите почнах по една,по две ииии...така-старата песен на нов глас.  Sad Направо ме е яд на себе си  #2gunfire ама дет се вика-старата любов ръжда не хваща...
Мама Тони- Peace за обеците.Аз от сумай ти време се каня да пробия на Виктория ушите,ама си оставам май само с каненето.Скоро обаче и това ще го свърша.И ние днес стегнахме бурканите и от понеделник сме на кухня.Надявам се да я понесем добре и да я харесаме,че си е голямо улеснение,каквото и да си говорим.
Мира,права си-пари се печелят,важното е да сте живи и здрави,да се обичате и разбирате.Най-важното си го имате-щастливо семейство и покрив над главата.Другото полека-лека ще се нареди.
Айде отивам аз да лягам,че стана 100 часа,я както се пробуждаме по 3-4 пъти през нощта,не ми се очертава много сън.
Лека нощ и сладки сънища!!!

Общи условия

Активация на акаунт