За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 142
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
 smile3501  newsm10  newsm44
БРАВО на нашите волейболисти-отново победиха аржентинците!Покрай Формулата,та намазах и аз да мятам по едно око на волейбола и да кача някой снимка в албумчето на големите:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=50
Айде вече наистина лягам,че днеска се поолях...

# 241

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РУМЕНА!!!
                                    Да си здрава, щастлива, обичана, уважавана!!!!!

# 242
  ЧРД РУМЕНА!Много здраве любов и късмет ти желая!

# 243
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РУМЕНА!

Flowers SunflowerБъди много здрава и щастлива,
        слънчева и пресметлива  newsm78.
        Където стъпиш със крачета
        да е все със теб късмета
Flowers Sunflower

# 244
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РУМЕНА!ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ,,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И ВСЕ ХУБАВИ НЕЩА ДА СЕ СБЪДВАТ!

# 245

Flowers SunflowerБъди много здрава и щастлива,
        слънчева и пресметлива  newsm78.
        Където стъпиш със крачета
        да е все със теб късмета
Flowers Sunflower
Честит Рожден ден Румена!
Аз да се похваля с новия басейн http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116198&photo=106

# 246
Руми честит рожден ден и от мен жива и здрава и много хубави мигове ти желая

# 247
Air честито за наградата Hug Ама къде ги виждате тези конкурси и аз искам да участвам Mr. Green
За басейнчетата, много се връткат, така че няма как без контрол да се оставят, но пък е голямо плискане на водата Laughing
Хайде ние отиваме да папаме и после на разходка докато не е заваляло Simple Smile

# 248
  • Виена
Честит Рожден Ден Румена!
 Пожелавам ти здраве,щастие и да бъдеш винаги обичана!

Днес  тука е деня на бащата  Heart Eyes.Преди малко приспах бебко и като се събуди,ще събуждам и татито да ни води на басейн.Да видим как ще се представи малкото човече.
 Тука е страшна жега и бебо вече за поредна нощ не иска да спи спокойно,а само се буди и върти като шило  Rolling Eyes.Към 2 часа не издържах и го вземах при мен да спи и като,че ли малко се подобри положението.
   love001 на всички

# 249
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РУМЕНА!!!

БЪДИ ВИНАГИ ОБИЧАНА ЖЕНА И МАЙКА!

МНОГО НАСТРОЕНИЕ И УСМИВКИ ДНЕС!

newsm59

# 250
РУМЕНА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ ЗДРАВЕ,РАДОСТ И ХУБАВИ МОМЕНТИ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА

Теди,внимавай със слагането в леглото.При нас е малък ужас вече.Отначало заспива в леглото си,но след първото нощно хапване няма просто начин как да го върна там.Иска в нашето легло,ами на всичко отгоре и аз да съм до него Crazy

# 251
Честит рожден ден, Румена!
 Желая ти здраве и много щастие и много да те слушат в къщи!

Варненки, страхотни сте! Софийската среща не се състоя - поне при нас така валеше, че дори не ми е хрумвало да излизам на разходка с дребния.
Ейр, честита награда!
Наистина цените на плочките са високи, но се купуват веднъж. Мира, гледахте ли в Джесика?
Ние след малко хукваме да си приберем змейкото. Първо татито ще е на зъболекар и от там - при бабите. Днес цял ден сме гаджета, много добре ни се отрази  Mr. Green .
Лек ден и  Hug!

# 252
Евелинка къде е тая Джесика?Ние си харесахме от Декор на Сливница там са испански.Много ми допаднаха но все пак може и там да разгледаме.Колкото повече магазини толкова по-добре.Поне тука в София има голям избор.

# 253
Румена, бъди жива, здрава и щастлива!!!   bouquet  и да ти кажа под секрет, че с Ивче сте родени на една и съща дата. Пък се уредихте и величайшо посещение по случая Laughing

А софийската среща все пак се състоя  Grinning  Бяхме: Дидита, Оска, Ивче и аз. Така Ема се уреди с трима кавалери. Mr. Green Прислонихме се в "Мис Каприз" и си припомнихме за тамошните сбирки.

Преди време питах, но така и не разбрах......(нямах нет)....та има ли мами от Хиподрума и околните квартали?

# 254
Върнах се да гледам снимки  Simple Smile Варненки страхотни сте  Hug а и бебоците колко са порастнали... Heart Eyes
Тази година, ако стигнем до морето ще гледам да минем през морската градина и ние, пък да вземем и да се видим с който е наличен  Simple Smile

Утре ще гледам и другите снимки., а сега лека вечер на всички ви

Общи условия

Активация на акаунт