За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 142
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на Румена и Ивче!   bouquet
Варненки, направо ви завиждам за морската градина. Големи сладури сте!
На нас днес следобед ни се счупи количката.  Twisted Evil Утре мъжът ми ще я носи на ремонт, пък и тя още е в гаранция. Ама аз понеже главата не ми го побира как ще я караме без количка дадох зор и тръгнахме да търсим алтернатива. Купихме триколка понеже не ми се дават пари за количка при положение, че вече имам, пък и моята си ми харесва и трябва да ми я оправят. Да ама триколката има един кош, в който мога да сложа само някоя играчка на Калоян и нищо повече.  Thinking Та мисих, мислих и накрая го измислих. Преди седмица спечелих една плажна чанта от пирамидата от промоцията на Персил (в Кауфланд). Мъжът ми я приспособи за триколката и сега ще караме така докато ни оправят количката.

п.с. От толкова мислене, взе че ми хрумна и идея за заглавие.  Crazy Я ни вижте колко сме големи, ние Октомврийчета засмени!

# 256
Мира, виж адреса им тук:
http://www.jessica.bg/contact.htm
Ние днес ходихме до апартамента и не мога да повярвам, че му се вижда края. Вече трябва да избираме цветовете на стените, а аз още се колебая за коридора, хола и трапезарията. Сигурно ще е нещо кремаво  newsm78.
Браво на Dbs, Дидита, Ивче и Оска.  Hug
Честит рожден ден и на Ивче  bouquet  bouquet  bouquet !
Лека нощ!

# 257
Честит рожден ден нa Рyмена и Ивче newsm59.Бъдете живи и здрави,много обичани и ценени.П.С.-Варненки,и вие и бебоците сте чyдесни.Радвам се,че сте yспяли да се съберете. Peace

# 258
Мира,Евелинка,аз нещо не съм доразбрала.Нали в нови апартаменти влизате?Защо гледате за плочки newsm78.

# 259
  • Стара Загора
Слийпи добре дошла в отбора на счупените колички Mr. Green
Фрики ами защото влизат в нови апартаменти за това избират плочки...по нашите страни се влиза в апартапмент "на голо" Mr. Green
Варненки  Hug ще имам пак идване когато се роди кръщелницата към септември и тогава вече ще имам повече свободно време пък и ще съм със Слави.
Ох в събота бяхме на вилата. Слави за първи път спа не в леглото си а в подвижната кошара и беше някакъв ад...рева до 12 часа посред нощ и беше много неспокоен...събуди се в 7 часа сутринта Twisted Evil и беше крив защото спи вечер по 10-11 часа а тогава не и познайте...
Но снощи си спа в неговото легло и всичко си беше наред. Стана преди малко  Crazy и сега си джумоли нещо там и се опитва да си счупи активната гимнастика.
Станал е ужасен....като ме види и започва да реве да го вземам. Вчера си играха с баща си цял следобед без да ме вжда и си ходи и с паяка по стаите...еййй що ме скива и започва да реве и да си вдига ръцете да го вземам Twisted Evil

# 260
  • Някъде в Европа...
Привет и от мен!

Румена, Ивче, честит рожден ден! Бъдете много обичани, много желани и много щастливи!

Теди, и аз като Фрики да те посъветвам да внимаваш със слагането в твоето легло.
Варненки и Софиянки, браво за срещите! И ние, тракийките, трябва да се разберем за нова срещичка  Wink
Слиипи, много добре си го измислила с триколката, хем ще върши работа и по нататък. само не знам със спането навън как ще е... newsm78

Снощи се бях нагласила да ви пиша, но по-добре , че не го направих. Бях в ужасно настроение, на ръба на силите си...  Седмицата ми беше ужасна, като се почне с температурата на Ради, мине се през нежеланието му да пие лекарствата, после антибиотика и петната му (които според педито са от болестта, а според мен - направи алергична реакция.., а тъкмо се беше изчистил), после разтройство, с което все още се борим и последното чудо- абсолютното му нежелание да си отвори устата за нещо друго освен кърма...(вчера с баща му го бяхме натиснали и със спринцовка му натикахме 15 мг шипков чай в устата), оставям настрани това, че постоянно иска да е  ръцете ми, само в мойте, на никой друг и че почти цяла седмица бях сама, точно, когато беше най-зле положението... За неяденето се притеснявам, защото като е само на кърма естествено ака повече и рядко, а вече 4 ден е с разтройство, което май бавно се подобрява ( стана жълто и не попива всичко в памперса). Какво ли не давах: ентерол, хидрасек, купих безмлечна оризова каша (пари вхърлени ан вятъра), правих печена ябълка..., чай от шипки..., не и не.....
Вечерта след банята пък бръкна в крема, с който му мажа дупето, събори го на земята и си налапа ръката... Е, това вече беше черешката на тортата - хвърлих го на спалнята и му се развиках едно хубаво, нервите ми не издържаха  Embarassed. Детето естествено се стресна и разплака, аз след него... Cry
Та, така, много тежка седмица беше... Дано тази е по-добра  Praynig

Искам да помоля Кръц, или други майчета, чийто деца са били с разтройство дълго време, да ме посъветвате как да въведа пак пюретата! Всичко пак отначало ли се започва, с няколко лъжички? С какво да започна (както разбрахте отказва оризова каша, а и той по принцип ми отказваше зеленчуците освен тиква...) Днес по обед ще звъня на педито, но и вие ще сте ми много от полза...

Хайде, че стана много дълго!
Лек ден и приятни разходки!

# 261
добрах се до нет  Hug от работа  Wink

Видях и снимките, много ми беше приятно в петък, но ми туптяха краците вкъщи  Hug

Херка, ужас  ooooh!дано да се научи да спи на друго място  Peace няма да те плаша, но познавам едно дете, което не спи никъде освен вкъщи на неговото си легло  Tired а като дойдеш обещавам да си вържа мобилния със сезал за врато Crazy

Честит рожден ден на Румена и Ивче на патерици  Whistling

отивам да се трудя  Mr. Green

п.с. АИР-че и ти си човек случва се да си изтървеш нервите  Peace за запичането- оризова каша или пюре от моркови и ако си захранила според мен няма смисъл, пак да захранваш Peace

# 262
Зеле, слабо тренирана си значи.. Мен дзвера ме тренира кога не спеше ако количката е в покой, номера с бутането напред назад не минаваше..

Мойто диване изяде попарата и уж щеше да спи, е да ама не . Сега циври като за световно

# 263
Ku Ку Party

Аир, бързам да ти отговоря.Първо ентерола за нищо не става,казвам го от опит.Цеци имаше диария около 10 дни. Купуваш смекта, тя е най-вече за стабилизиране на чревната флора и много успокоява коремчето.Дава се половин прахче сутрин и вечер,разтвори я в кърма.Незнам Ради дали пие сок.Има един лечебен на Хип - ORS 200.Той е от моркови и оризова вода, много подходящ за разстройство.Със захранването трябва да си много внимателна.По-добре не бързай.В момента кърма и сокове са му предостатъчни.Захранването става едва ,когато акото се втвърди.Започва се с една,две лъжички морковено пюре примерно и така по малко.
Много се подценява диарията, а тя е опасна. Naughty

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици НА ИВЧЕ И РУМЕНА - ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ и вече можете да почерпите Mr. Green

# 264
  • Някъде в Европа...
Кръци, мерси много! Ще купя сока, той няма да го иска сигурно, но ако трябва със спринцовка ще давам.  и смектата също. между другото, педито изписа 2 ампули  Гентамици, мен ме е стах да ги дам..., знам ли какво ще стане пак с кожата...

# 265
Ами не давай.
Цеци изпи само една, на гладно, после последваха още 10 часа глад, за да може Гентамицина хубаво да подейства.Но беше еднократно и то при много тежка диария
Доколкото преценявам Ради въобще не е така.Щом и алергии има, по-добре според мен да не даваш.Навсякъде препоръчват(бая книги изчетох), да не се бърза със захранване. Щом майката има кърма, няма по-добро.  Peace

# 266
Добро утро!
Air, и аз мисля, че трябва да изчакаш със захранването. Докато има диария лекарите не дават нищо да яде освен сухар, обикновени бисквити, но нашите са мънички, така че май ще трябва да останете на кърма и сокове. Надявам се да се оправяте бързичко и да не се прояви пак алергията.  Praynig
За срещичка съм навита.  Mr. Green
За спането в триколката - няма да спи.  Mr. Green Аз и без това навън виждам голям зор да го приспя. Като му се приспи много или ако се наложи да сменям памперс, ще се прибираме. Затова докато оправят количката ще правя разходки само наблизо до вкъщи.
Хера, благодаря за приветствието.  Joy Не си спомням вие купихте ли лятна количка? А тази, която ти се счупи, не е ли в гаранция?
Ние почивните дни бяхме в Стамболийски при баба ми. Изкарахме малкия дзвер на двора с проходилката - разказа ми играта за 5 минути и го изкарах от нея.  Twisted Evil То не беше тичане, не бяха засилвания (щеше да се обърне), не беше пипане на всякакви боклуци, не беше чудо...  #Crazy Като го изкарах и се запъти към кучето. Шаро така му се зарадва, отиде веднага да подуши, нагласи се да го галят... Да ама не... нашият не гали. Опита се първо да му изкара окото, после го задърпа за ухото. И накарая Шаро избяга, свря се в един ъгъл, а Калоян мрънка, че не може да го стигне.
Ето едно клипче: http://www.vbox7.com/play:1b0034cb
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=60

пп Оф, това го пиша от два часа и докато го побликувам, то вече добър ден станало.

# 267
sleepy да ти е жив и здрав Калоян. Голям е сладур.

# 268
  • Стара Загора
Слийпи в гаранция е но това оправяне няма Confused Иначе утре или в други ден ще съм със Куини Спийди  Crazy

# 269
Хера, ами като няма оправяне, трябва нова да ти дадат.  Mr. Green
За нашата количка са казали, че до 2-3 дни ще я оправят. Ама има една пластмасова джаджа отзад на гърба на количката, която е счупена и ако не могат да ми я оправят аз лично ще ида да ги оправя.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт