За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 142
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен,
За сядането и изправянето  Саши все още не седи стабилно сам ,а за изправяне да не говорим мързеливичък ми е.Не се притеснявам въобще.
Ставаме все по-лакоми пюрето от кухнята не му стига от 3 дена хапва и плодово веднага след зеленчуковото /местното.
Вчера бях на благотворително ревю-спектакъл събираха средства за дневен център Рализ .В центъра работят с деца с умствени увреждания предимно аутисти.Участваха деца от дом "Надежда " -танцуваха на песента на Елица и Стунджи и изнесоха ревю бяха невероятно сладки.На няколко пъти се просълзявах милите бяха толкова щастливи ,че им се обръща внимание и ги аплодират.

# 61
Здравейте и от нас!

И Венцислав будува тази нощ от 3:30 до 5:00 часа, после се събуди в 6:30 готов за приключения. Добре, че мъжа ми стана с него, та аз поспах до 7:30, когато той тръгна на работа. Сега дребчо спи и не го интересува, че навън е толкова хубаво времето и е само за разходки. На мен ми се спи, но аз през деня просто не мога да заспя - много съм смотана.
За количката - аз съм с комбинирана Cangaroo Victoria, няма да я сменям. По едно време си мислех за лятна Чико, но после се отказах. Пък и ние скоро отиваме на планина, а там е по-подходящо с по-стабилна количка да сме.
За седенето - Венци седи стабилно сам, но не иска да се изправи. Браво на Косето на Лови, много ми хареса как стои изправен. Трябва ли да се притеснявам?
mish4itsa, от Надежда сме аз, Pats и Flores. Ти в коя част живееш?
KOTE, много ме разсмя с разказа за количките. Куини са много гъзарски, но не мисля, че си заслужават парите.

Приятен ден от нас и много разходки!

[/quote

Ами ние сме в единицата, а Вие къде сте?

# 62
Привет и от нас Flutter
Вече бяхме на разходка ,каката спи а Вилянка вилнее из къщи с паяка.
За стоенето ,стои ама чат пат се катурва  Joy hahaha,като гюленце се търкаля ,много е сладка Heart Eyes
За количката ,влизам в отбора на Хера и моята се счупи,ама не колелото ами дръжката там дето се регулира височината  Tired ooooh!
За храненето ,хапва по едно пюренце месно с апетит /пу пу /
Това е изчезвам докато мирува да просна дрехите  Grinning

# 63
хай и от нас  Hug

Браво на изправилите се и на стабилно седящите, ние сме нито от едната група, нито от другата  Crazy Бръмчи с паяка и се чуди защо всички бягат от нея, а долното му ниво на пластмасата удря по кокалчетата- много боли  ooooh!За пюретата има дни когато го изяжда има дни в които яде една трета от него и си чака млякото  Tired

Херич- вземи си лятна  Peace имам и комбинирана и лятна, просто е по- лека Grinning

оставям ви сега, но тези дни ще досаждам  Crazy

# 64
Добре че малката ми беше послушна днес,че си поспахме CrazyАз пих един чай с мед,витамини и Упсарин и сега съм на пушка Peace
Благодаря Ви момичета за подкрепата  bouquet

# 65
  • Виена
хай и от нас  Hug
Браво на изправилите се и на стабилно седящите, ние сме нито от едната група, нито от другата  Crazy Бръмчи с паяка и се чуди защо всички бягат от нея, а долното му ниво на пластмасата удря по кокалчетата- много боли  ooooh!За пюретата има дни когато го изяжда има дни в които яде една трета от него и си чака млякото  Tired
Ужас,много гадно като се засили и право в кокалчетата  Crazy.И аз само бягам,ама той мишока си ме гони Mr. Green

Привет и от нас!

Теди, целувки на Влади  Heart Eyes
Аир мерси  Hug
Кръци и на мен мъжа ми само ми се кара,защото и аз не спирам да го мачкам и лигавя Crazy.Щял да стане лигльо-същата работа  Simple Smile.Ама аз не мога да се спра направо го побърквам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Хайде КЪСМЕТ на нашите национали  Peace

# 66
  • Варна
Мачът върви добре за нас , предполагам всички мъже са залепнали за ТВ-то.
Каня се утре да отидем малко на гости при моите родители в Ямбол , че да си почина малко . Тук съм съвсем сама с малкия дзвер по цял ден и вече съвсем изперках. Днес вместо да изключа котлона , съм включила съседния . Да не говорим колко съм разпиляна . Иска ми се да отида малко мама да ме поглези . Тя иска повече да мачка Димитър , не е толкова за мене да гледа . Смятам да останем 2 седмици , но не знам дали ще издържа . Все пак и мъж си имам и ще ни е много мъчно за него , но няма как . Поне седмица ще се завъртим .
Една моя много добра приятелка ще ражда всеки момент и таткото ме чака там за морална подкрепа . Терминът е към края на юни , но бебето голямо и ще е секцио на 8 или 11 . Така че ще е наситена програмата . И колко познати искат да видят наш Димитър , че го заведохме само за Великден и то много за кратко .
Разбрахме за подстригването , но какво ще кажете за рязането на нокти? На ръцете все още успявам сама , но за на краката трябва поне 2 да го държат и пак едва улавям малките пръстченца да поизрежа тук-там . И да ви разкажа едни приятели как се справили с проблема . Тяхната щерка е от МАЙ-четата , стана на 1 годинка скоро . Те я приспиват , влизат в стаята таткото с фенер в ръка , майката с ножичка , издърпва крачето през решетките и действа . И само да мръдне малката и замръзват . Представяте ли си каква са картинка  Joy
Ей, тези дребните правят големите на същински маймуни ! Много целувки и гушки от нас , докато се върнем!
Гледам и други участват в конкурса на мама и бебе . Дано този път някой от нашите най-убави бебоци спечели! Wink

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 22:25 от Любопитка

# 67
. И да ви разкажа едни приятели как се справили с проблема . Тяхната щерка е от МАЙ-четата , стана на 1 годинка скоро . Те я приспиват , влизат в стаята таткото с фенер в ръка , майката с ножичка , издърпва крачето през решетките и действа . И само да мръдне малката и замръзват . Представяте ли си каква са картинка  Joy
Ей, тези дребните правят големите на същински маймуни !
hahaha Joy Joy Joy
Като чета такива истории се забавлявам,но аз нямам нерви да го правя,затова съм я научила да седи кротко.Разбира се имаше и доста шляпваня по ръцете и краката,но сега си знае да стои кротка Crossing Arms Сядаме пред телевизора,тя да се занимава с нещо,аз пея или и говоря и така успявам да и ги изрежа на ръцете и на крачетата

# 68
  • Някъде в Европа...
Мачът върви добре за нас , предполагам всички мъже са залепнали за ТВ-то.
Колко си права само  Laughing
Отивай в Ямбол. При мама е най-добре Simple Smile. Ще си починеш хубаво, даже и да не ти помагат за бебчо, все пак компания по цял ден си е друго нещо.
Ноктите - на ръцете ги режа в будно състояние, на краката си се чупят сами, не съм рязала още
Гудза, само така, няма да се даваш на болестите!

# 69
Мача го пропуснахме сега се връщаме от спешното.Саши заспа към 8.20ч. след час се събуди с рев гушнах го попях и заспа , след 30мин. пак рев .Никога не ми е плакал така /като изключим забелването/и естествено се притесних много  стомахчето е меко ,но къркори гърди и гърло чисти .Преди да тръгнем имаше 36.6 сега има 37.3 Т.Педиатърката каза ,че или е просто стомашно неразположение или се разболява.
Мисля , че е стомахчето развесели се поиграхме и сега спинка. Praynig

# 70
Пу първа за днес  Hug  food010

Илиянче- дано да не е нещо сериозно  Peace

Любопитка- ходи при мама там най добре се почива  Wink

За ноктите- ако има някои държи, ако няма- пея и така ги режем  Mr. Green За косата- завиждам на всички с коса smile3506, ние сме плешовци все още  newsm45 сестра ми ме скъса от майтап, защото и купих фибички Crossing Arms

Току що диването заспа, стана в 6 часа ooooh! майка и отива да  15

# 71
Добро утро, мами и бебоци!! Hug

Илиянка, дано да е било моментно неразположение и Сашето днес да е добре! Praynig Hug

Любопитка, много се веселих с историята за ноктите hahaha  Аз на Ния ги режа, като и обяснявам, че е на маникюр , трябва да седи мирно и след всеки нокът и казвам" Браво ,Ния! Ау, колко си хубава така!" hahaha На втората ръка вече и е писнало, но се справяме. Grinning

За седенето и стоенето- никак не иска да седи сама. Скучно и е и веднага почва да лази. Сама права също не  може, но все иска да е в това положение , и аз я държа.Обаче така бързо лази..направо е като финикиец.. А , представяте ли си , като проходят , какво ще е... #Crazy

Всички болни мами и бебчета, да се оправят бързо, бързо!! Praynig

# 72
Добро утро , Саши е добре явно е стомахчето днес ще сме само на мляко и попара .
Аз съм като парцал много се притесних вчера .

# 73
  • София
Здравейте и от нас!

Илиянка - всичко да отшуми бързо и да сте здрави и палави!

Калина вече е добре, допиваме още антибиотика, че доктора по уши, нос и гърло каза 10 дни, при такъв отит не може по малко, било опасно.

За седенето - само с помощ, сама не умее още, дали защото сме много мънички по ръст и килца или е въпрос на двигателни умения, незнам. Но само иска да я държа права и да подскача. Определено в двигателно отношение сме доста назад, в сравнение с баткото, направо изостава много. Но съм си казала, никакво сравнение с него или с който и да било!!!

За ноктите, режа ги като й говоря или пея, но си се върти по малко. Внимавам да държа ножичката по далече.

Любопитка - това с промъкването с фенерче си е за скрита камера! Направо се разсмивам само като си го представя. Ах, тези дечурлига, в какво ни превръщат понякога!

И ние пуснахме снимка в конкурса за Ура за бебешката кожа.  Миналият път нищо не спечелихме, но какво пък, важно е и участието за настроение.

За количката - ние сме с МАГ , обемна е , но Кали още спи по много навън, а ми се иска когато купувам нова да е вече много лека и опростена. Мисля си следващата пролет, ако тази е здрава разбира се, да вземем друга.

Ядем още два пъти на ден друга храна, освен кърма. Чакам да свърши антибиотика и ще започна месото. Мислех вече да съм започнала, но болестта ни обърка плановете. Иска ми се и закуската да започна, но се чудя с какво. Има ли мами с бебоци на 7 м., които дават закуска ???

Опитвам с е от 2 дни да я уча да си спи в нейното легло. Полюшквам я като се разбуди, но всичко върви само до към 4 . Тогава се събужда и рев, не иска нито полюшкване, нито биберон, само със сучене се успокоява. Как ще я одучвам, незнам. Чета в момента една книга за съня при малките деца и практични начини за създаване на нови наивци, но без драстични мерки като оставяне детето да се дере като изоставено. Взех си доста полезни неща, книгата е написана леко, с много ценни принципи и съвети, но както винаги на практика всичко е по трудно, особено когато МНОГО ти се спи!!!

gudza - браво, че си здрава и бодра!!!

Вече излизаме, и днес се надявам на хубаво време и слънчеви разходки!

Желая Ви много настроение! Simple Smile

# 74
Здравейте момичета!
Илиянка, дано нямате повече такива притеснениия!
За ноктите - режа ги докато е буден и ако ще рита или маха с ръце го изчаквам да кротне за малко и тогава действам.
За стоенето и седенето - седи стабилно, но и хабер няма, че трябва да се изправи. Когато-тогава - аз не бързам, щом се почувства готов ще го направи.
Отивам да си полегна, че седях по нощите. Малкият го нямаше в къщи и с татито купонясвахме с приятели (всеки с неговите си), ама аз се прецаках и се прибрах по-рано. Още няколко часа имам да поспя и после терминаторът си идва  Crazy .
Лек ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт