Но дочух нещо за среща в парка Заимов -
кажете нещо повече. Това е съвсем близо до нас, ще успеем да дойдем. 
.вчера след обяд
,ама много хубаво го бяха ораганизира ли празника.
.
.
.
. Тази засега върщи работа, удобна е, малко тежичка, но засега не се налага толкова да я вдигам. Само за срещите, но те са веднъж месечно. Още съм в чуденка.
)
. Нещо се притесних, дано пак не се разболее.

. И така до 5ч. , тогава явно много уморен както пълзя изведнъж забучи глава и заспа, по корем. За пръв път спи така, мнго е смешен, като паяче. Ако не ми се спеше толкова, щях да го снимам.

седи вече стабилно, а пък на столчето за хранене много се кефи. Стои по цял час да си играе без да му се чуе гласа. (да чукна на дърво)
)
. Нещо се притесних, дано пак не се разболее.

. Обаче си беше голяма ламя. Изяждаше всичко и като видеше друг, че яде примляскваше. Толкова срам съм брала с него. Все едно, че не съм го хранила. Веднъж се ядосах и му дадох лимон, казаха че от него нямало да яде толкова. Изяде го и погна кака си за тортата. Беше по голям, де.

.Ама е такъв пухкав и мекичък. 

.Не ме остави да си изям пицата на спокойствие.Побърка ме. Рита, крещя, мрънка, накрая се разплака и разплака и Саши на Илиянка. Много му се спеше, а не искаше да заспи.Поо принцип е много кротък, но вчера за празника се изложи.Айде простено им е

Така ми се спиии, а не мога да спя през деня. 
Пу-пу, така да продължава. Виждам, че и суров плод вече даваш, аз още не съм пробвала (всъщност веднъж му дадох малко банан и доста му се чудеше
)
Тепърва ще се развиват, а и всяко дете си е индивидуално.