За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 154
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Днес не ми се пише, че съм в много тъжно настроение. Не искам да ви го предам.
Но дочух нещо за среща в парка Заимов -  Praynig кажете нещо повече. Това е съвсем близо до нас, ще успеем да дойдем.

# 46
Добро утро Hug
Май тая сутрин само аз толкова ранобудна newsm03.вчера след обяд
бяхме със САШИК на Елена на тържеството в детската градина,много му беше интересно на мъник,видя толкова много каки и батковци,чу детски песнички,имаше балони baloni,ама много хубаво го бяха ораганизира ли празника.
Добре че беше и хубаво времето та всичко беше в двора на детската градина family
Имам цяло филме от тържество 1.5 час,мъжо снимаше с камерата.
Вечерта САШИК спеше като къпан,след купона newsm03.
Чувам че  говорите за среща в парка ЗАИМОВ кога и в колко часът ще е да видим дали този път ще можем да се организираме с мъника да дойдем най-накрая.
Другата седмица го да ват читаво времето.
Прятен ден на всички и прятни разходки Simple Smile

# 47
Добро утро  Simple Smile

За срещата в Заимов, нека на който му се идва да напише на лични на мен или на Евелинка кога му е удобно. Това, което преобладава като ден и време през деня то ще да е. Аз лично предпочитам да е в сряда, за да имаме време да се разберем и повечко мами да се съберем.

Приятен ви ден...

# 48
Добро утро Hug
И ние сме от ранобудните,но докато се нахраним,преобуем и преоблечем и си минава времето.
Аз съм нещо настинала Tired дано не заразя бебчо.
Отивам пак да си легна,тя докаро си поиграе в кошарата
ЧАО от нас Heart Eyes

# 49
  • София
Здравейте.
Моя мъник се събуди в 3 часа. Беше готов за игра и така и не ме остави да поспя. Явно вчера емоциите са му били в повече Tired.
Теди, много е сладък Влади с тези две зъбчета, които се подават Hug.
Херка ,аз съм все още с комбинираната количка, но се чудя има ли смисъл да взимам лятна newsm78. Тази засега върщи работа, удобна е, малко тежичка, но засега не се налага толкова да я вдигам. Само за срещите, но те са веднъж месечно. Още съм в чуденка.
Гудза, дано се оправиш бързо и се размине на бебчо.

# 50
  • София
Здравейте!
За сядането и изправянето - и ние сме от по-мързеливите. Като я сложа в количката в седнало положение се смъква и иска да лежи, а като я сложа да лежи иска да се изправя и да разглежда (бебешка работа #Crazy)
За срещата - много ми се искаше да се видим, но няма да мога. Ще ходим на Берковица при моите родители.
Тази сутрин като си пи млякото изведнъж спря, закашля се и повърна всичко (то къде нямам много кърма...). Не знам, дали не й стана много тежко, ама не пи много около 110мл.  newsm78. Нещо се притесних, дано пак не се разболее.
Tedito_799, Lovi, Кръц, много са сладки бебоците  Heart Eyes
gudza почивай повече и при бебето с маска. Стискам палци бързо да се оправиш. Praynig
Приятен ден и от нас  Hug

# 51
  • Откъм Варната
Добро утро и от нас
качих малко снимки, Хера и количката се вижда на едната, няма да я сменям с лятна
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=12

# 52
  • Някъде в Европа...
Привет и от нас!
Гудза, оправяй се бързо! Praynig
Теди, целувки на Влади  Heart Eyes

Ради и той реши да играе тая нощ, като мъника на Лови. Събуди се към 3ч и почна да си приказва и да се търкаля из спанята. Аз не му обърнах никакво внимание, идва закача ме, скуба ме, аз-  не си отварям очите. Търкаля се, пълзя, по едно време си качи краката на стената и започна да думка Simple Smile. И така до 5ч. , тогава явно много уморен както пълзя изведнъж забучи глава и заспа, по корем. За пръв път спи така, мнго е смешен, като паяче. Ако не ми се спеше толкова, щях да го снимам.
Сега уж щяхме да изизаме като го накърмя ама заспа в мен, та го чакам да се събуди....

Днес се очертава да е много топло. Приятни разходки.....   bouquet  bouquet  bouquet

# 53
Добро утро и от нас!
Напоследък Влади се буди към 7-8 сутринта да си свърши и двете работи и после пак заспива, дори без да яде.
Вече почна да хапва на обяд почти по едно цяло пюренце  Whistling
Аз имам комбинирана количка, но не я ползвам много. Най-вече го извеждам в слинга, а каката за ръка и без колата е абсурд да изляза.
А имам и лятна остана ми от Ивето.
Влади нещо иска да се изправя да стои  Thinking седи вече стабилно, а пък на столчето за хранене много се кефи. Стои по цял час да си играе без да му се чуе гласа. (да чукна на дърво)

# 54
Здравейте!
За сядането и изправянето - и ние сме от по-мързеливите. Като я сложа в количката в седнало положение се смъква и иска да лежи, а като я сложа да лежи иска да се изправя и да разглежда (бебешка работа #Crazy)
За срещата - много ми се искаше да се видим, но няма да мога. Ще ходим на Берковица при моите родители.
Тази сутрин като си пи млякото изведнъж спря, закашля се и повърна всичко (то къде нямам много кърма...). Не знам, дали не й стана много тежко, ама не пи много около 110мл.  newsm78. Нещо се притесних, дано пак не се разболее.
Tedito_799, Lovi, Кръц, много са сладки бебоците  Heart Eyes
gudza почивай повече и при бебето с маска. Стискам палци бързо да се оправиш. Praynig
Приятен ден и от нас  Hug

Здравейте и от нас. И ние сме така седнала Мишето се смъква, а легнала не иска  Joy
Къде са мамите от Надежда и ние да си спретнем срещичка тук из квартала?  newsm78
Какво време се отвори само.. Ние излизаме. Чао за сега от нас. Болните да се оправят бързо.

# 55
  • София
Здравейте и от нас!

И Венцислав будува тази нощ от 3:30 до 5:00 часа, после се събуди в 6:30 готов за приключения. Добре, че мъжа ми стана с него, та аз поспах до 7:30, когато той тръгна на работа. Сега дребчо спи и не го интересува, че навън е толкова хубаво времето и е само за разходки. На мен ми се спи, но аз през деня просто не мога да заспя - много съм смотана.
За количката - аз съм с комбинирана Cangaroo Victoria, няма да я сменям. По едно време си мислех за лятна Чико, но после се отказах. Пък и ние скоро отиваме на планина, а там е по-подходящо с по-стабилна количка да сме.
За седенето - Венци седи стабилно сам, но не иска да се изправи. Браво на Косето на Лови, много ми хареса как стои изправен. Трябва ли да се притеснявам?
mish4itsa, от Надежда сме аз, Pats и Flores. Ти в коя част живееш?
KOTE, много ме разсмя с разказа за количките. Куини са много гъзарски, но не мисля, че си заслужават парите.

Приятен ден от нас и много разходки!

# 56
  • София
Харт, изобщо не се притеснявай. Просто в момента развива нещо друго, за сметка на стоенето. Батко му, например по това време не можеше да стои, но пък проговори по- рано. Беше си доста едричко детето. Онзи ден сравнявах мерките им, ами той е бил 10500/ 74см. на 7 месеца   doh. Обаче си беше голяма ламя. Изяждаше всичко и като видеше друг, че яде примляскваше. Толкова срам съм брала с него. Все едно, че не съм го хранила. Веднъж се ядосах и му дадох лимон, казаха че от него нямало да яде толкова. Изяде го и погна кака си за тортата. Беше по голям, де.

# 57
... Веднъж се ядосах и му дадох лимон, казаха че от него нямало да яде толкова. Изяде го ...
Lovi, при мен Ивето беше така. Аз и дадох глава лук - изяде я като ябълка - ръфа и сълзите и текат като реки, ама тя си яде  #Crazy

# 58
Здравейте и от нас Party

Благодаря за комплиментите. Hug
Много го целувам, един път даже му бях направила синка.Мъжът ми много ми се скара - да престана да го мляскам и целувам, че щял да стане лигльо Crazy.Ама е такъв пухкав и мекичък. Heart Eyes

Днес си хапна много хубаво.Изяде цялото месно пюре от кухнята.Не му стигна и му настъргах половин голяма ябълка и си я хапна за десерт.  chef
Имам ябълки от Октомври месец.Стоят си в хладилника и нищо им няма.Само я обелих, настъргах, затоплих я, че беше студена.Цеци много я хареса.Повече от банана Heart Eyes

Гудза, пий витамини.Дано не е нищо сериозно Peace

Харт, как ще се притесняваш.За какво.Всяко дете си е различно.  Peace

Мария, може да не е била много гладна.Не се притеснявай Hug

Веси
, и Цеци вчера беше мноого крив Crazy.Не ме остави да си изям пицата на спокойствие.Побърка ме. Рита, крещя, мрънка, накрая се разплака и разплака и Саши на Илиянка. Много му се спеше, а не искаше да заспи.Поо принцип е много кротък, но вчера за празника се изложи.Айде простено им е Whistling Heart Eyes

Това е от нас.Днес май голяма жега ще бъде тук в Русе.Ще излезнем, но по-късно  bouquet

# 59
  • София
Здравейте и от нас  Hug

Малкия още спи и аз реших да се отчета на бързо. Нашето бодуване вечер продължава  ooooh! Така ми се спиии, а не мога да спя през деня.  Rolling Eyes
Днес ще хапваме черен дроб, да разнообразим малко месното меню.   chef
Кръци, браво на Цеци, че си хапва така сладко  Simple Smile Пу-пу, така да продължава. Виждам, че и суров плод вече даваш, аз още не съм пробвала (всъщност веднъж му дадох малко банан и доста му се чудеше  Thinking )
Харт, не се притеснявай, и Ачко не може да стои стабилно на краката си. Преди поне правеше някакви опити, но от както е в паяка, така се е разглезил и не иска да стой прав, а чака някой да го придържа  Crossing Arms Тепърва ще се развиват, а и всяко дете си е индивидуално.  Peace
Ох, още щях да пиша, но забравих какво  Blush 
Отивам да поразтребя къщата, че всичко е с краката нагоре  Mr. Green

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 14:02 от Flores

Общи условия

Активация на акаунт