За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 151
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
  • Откъм Варната
Аз не съм подстригвала още, ама мисля и да не режа скоро, иначе има доста, опашка му връзвам

Херка на Митаче колата я знайш, се с нея ще си карам, много ми е удобна, с големи гуми минава навсякъде

# 31
честит празник на всички малки и големи деца!!!
Много усмивки всеки ден и много любов към децата !!!!

family baloni

# 32
И ние си нямаме още зъбче,всеки ден я проверявам ама нъци Laughing
Вчера ходихме на консултация,вече сме 8.100кг. и 72см. Папка ме добре,на ядене по 200гр.,а вечер мляко 230гр.Любимото и е попарата(правя я с 4 сухара)  Laughing  и ако не и направя не иска друго,чака си я нея.Също така и правя кисело мляко с бисквити и бананче и това го обожава.
Вече само иска да ходи,дори сама в кошарата се опитва ама направи една,две крачки и падне.Иначе права си стои без никакъв проблем,това вече не е интересно,искаме само да ходим и да правим бели.
Вече си личи,че е пораснала,защото се заиграва сама в кошарата,не е това само да мрънка и да не знае какво иска.Така и аз имам повече време за себеси и къщата.
Заспива в 21.30ч. и става към 7-8.00ч. нощем не се буди,спи си спокойно(плу плу )
Ами това е за сега от нас  Hug доста отдавна не бях се отчитала    love001

# 33
  • София
Здравейте, кога нова тема, кога 2 странички.
Кръци, мерси   bouquet
Херка, нова му е майката. Няма да се мъчиш, я  Crossing Arms.
За прическата- няма какво да се подстригва. Той както си се роди с голяма коса, така му опада и доскоро беше плеши. Но баткото до това време, ехее 3 пъти беше подстригван ( пък не се отрази на патката Mr. Green)
Патс, аз се родих с проходилката, нищо, че сега всичко се събаря и вади от шкафовете. Направо ужас! И от компютъра успява да извади всички кабели. Но поне както каза Драганов се заклещи някъде и си чопли, докато аз готвя или щракам на компютъра Mr. Green.
Днес бяхме в Коколандия. Откарахме седем часа навън и май попрекалих с търпението на детето, но баткото си изкара страхотен 1 Юни. Чудесно е за по- големи дечица. Ето малко снимки от нас.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=95958&photo=9
Зъбките са два, но чакам и другите два. Венеца е много подут и болезнен. Дано избият по- леко от предишните, че много се мъчи детето.
Ето снимки и от Коколандия:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=95958&photo=15

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 19:07 от Lovi

# 34
Здравейте пак Party

Днес излизахме с Таси и Илиянка.Празнувахме 1 юни, обаче направих само няколко снимки на Цеци и батерията на апарата падна Crossing Arms
Другия път ще се снимаме, да видите тримата видни русенски ергени, какви са бандити Mr. Green

Хера, аз съм си с моята количка - Премаман. Тя е комбинирана, но е много лека 7 кг. е .Супер маневрена и удобна ми е - друга не искам
Сержи да ти купи нова, хич да не се ослушва Crazy

Лови, малкия много е голям вече GrinningКак си стои на кракатааа.Цеци е много далеч от такива акробатични номера.
Ето снимки на Цеци от днес Sunglasses
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=8

# 35
  • София
Леле Кръци, като го гледам Цеци ми се иска да го намачкам, а ти как издържаш не знам.
А Косето не само стои, но и си отваря шкафовете и вади всичко. Вади и книгите и си умира от кеф да му се карам. И колкото повече се карам, толкова повече се смее и прави на пук.. Направо лудвам. Мечтая си за кошарка за да миряса малко.

# 36
  • Някъде в Европа...
Честит празник, малки и пораснали вече деца!
Кръц,   bouquet. Цеци е мноого голям мъж вече Simple Smile, как само стой седнал, Ради така не може или поне е много за кратко.
Лови, и твоето момченце е много сладичко...( пу-пу)
Херка, аз все още съм с маг ингланд, а. Малко тежка ми идва, но навън Ради основно спи (даже основната причина да излизам следобед е, че навън спи по 1,5ч., не като вкъщи по 30 мин) и му е много удобна. Лично на мен ми се иска някаква лятна да купя, но като го виждам как се разпъва из сегашната, май няма да стане. Даже наоследък се и обръща по корем в нея, отзад му махам "гюрука" и гледа през мрежата  Simple Smile

Лека вечер и весел празник на празнуващите!

За постригването - при нас няма какво и не съм го правила.

# 37
  • София
Ле-леее Кръци и Лови, колко са пораснали Цеци и Косето  Grinning Пу-пу  Grinning Големи сладури са станали  Heart Eyes
А Косето как стои изправен  Shocked Ние това още не го умеем  Mr. Green 

# 38
Само за протокола.........

Ние сме добре  Simple Smile

Косето и Цеци наистина много са големи са станали Heart Eyes

Имате специални поздрави от Оска и Васето.

Едно пиленце ми каза, че другата седмица може да има срещичка в парка Заимов (за който има възможност да дойде, разбира се...) Та Оска и Васето ще дойдат живот и здраве!!!

Мамчета, ние ще се местим в Хиподрума. Има ли мами от там или от околните квартали?

# 39
  • Варна
Честит празник на милите ни съкровища! Да са ни живи , здрави и да се радват на щастливо и безгрижно детство!

А за всички попорастнали деца - по една  beer2
Най-сетне мир вкъщи , дзверо спи . Имам време за малко компютър.
Цеци и Косето много убави бре . Наш Митко още нито седи така седнал , а пък изправен нъц . Само като го държа аз , ама и тогава чака да скача.
Хера и на мен ми мирише на нова количка . Аз сега съм с втора , че първата е един танк Чиполино , дето още се хапя от яд , че го купих . Но и тази е тежичка , но пък ми е много удобна . А и съм обещала дума да не отварям за нова количка .
Lovi и на Димитър най- му е смешно , като му се карам.  Joy
Не съм го подстригвала . Той се роди с доста коса , която опада и сега порастна новата . Тя си е доста , но не е станала още толкова дълга за подстригване.
Лека и спокойна нощ на всички

# 40
  • Виена
Леле Кръци, като го гледам Цеци ми се иска да го намачкам, а ти как издържаш не знам.
Кръци и аз това щях да те питам след като видях снимките  Hug.Много е сладък Цеци,малееее направо ако ми е пред очите ще го изям  Crazy Heart Eyes
 Лови и вие сте много сладки,и как стои прав бебока направо нямам думи Hug.Влади се опитва да се изправя,но абсурд да стои прав дълго време.Иначе на паяка е голям дивак.
 Ето го и моя мишок http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=6,малко е гадно качеството,ама като все си забравям апарата и снимам с телефона(макар,че неговата камера си е все пак 3,2 мега пиксела и е сони  Crazy).
 Аз от днес съм с лятната количка,понеже вчера и аз незнам къде минах и си спуках гумата  Twisted Evil.И сега татито докато се сети да я направи кои знае колко време ще мине  Crossing Arms.Иначе голямата си ми е по удобна и много маневрена,ама...
Здравейте от нас  Hug

Да се похваля Ачко вчера за пръв път седеше стабилно без да му подпирам гръчбето ( и без да се  клати като пияница).  Mr. Green

Joy JoyФлорес много ме разсмя с това за пияницата  Joy Joy

# 41
Ха добър вечер, послучай празника мама и тати водиха дзверо на реставрант.. ми много му беше интересно чак се наспа Joy, но поне беше тихо и зелено в дворчето
За количките, аз много се бях наточила на Чико трио, ама с тез невероятни улици и тротоари се вихря с МАГ, дори не е Ролл. За сега не мисля да я сменям..За количките идеали всекакви, тук една мама ми обясни как имала Куини и Бертони, спирала си колата до морската и детето като ще спи ходела до колата и вадела бертонито, защото Куинито нямало легнало положение.. Е питам я аз за какво и е това Куини, за гъзария.. ми хубаво като ше да е куини поне да е свестен модел #Crazy

Мишо стои вече стабилно, обръща се когато го викаш по име (Мише, на друго не реагира). Не е пораснал много само 150гр - 7750, 69 см .. то как да порасне като нон-стоп е в разход. Вършее с паяка навсякъде, успява да отвори шкафовете, но не му идва на акъла как да ги отвори нацяло, та още не събирам дрехи от земята. За упражнение му слагам по масата, бюрото и секцията неговите играчки и той ходи и ги събаря  smile3502

# 42
Лелеее, Лови, Косето какъв гимнастик е станал. И Марти е много далече от стоене прав, ама като му дойде времето. А малката на Гудза ме разби с тези крачки дето сама ги правела Laughing Браво, браво!
Кръц, благодарство за темичката!  bouquet Целувки на малкия сладурко!

# 43

Едно пиленце ми каза, че другата седмица може да има срещичка в парка Заимов

Пиленцето съм аз, кажете кога да се видим, аз мога в понеделник или сряда.
Страхотни са бебоците!

# 44
Честит Първи юни на дечицата и на големите с детски сърца! Hug
Днес Ники беше много крив, нито спинкаше като хората, нито се хранеше добре, а не са зъби...Като си дойдоха големите, обаче с такива усмивки ги дари, че направо... Sick А баткото ни е поканил едно приятелче на гости...и с три момченца в къщи е "олелеее"... Laughing
И на мен количката ми е големичка за превозните срадства, но се чудя дали да купувам лятна...дайте идеи  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт