За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 170
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мире, долната граница по принцип е 110. Но зависи и от моментното хранене ( твойто, ако кърмиш или неговото).  Когато изследваха Косето, предишното детенце беше с такива показатели. Казаха, че не е притеснително. Не ви ли казаха да почвате със месно пюренце? Не се шашкай и излизай от дупката  Hug.

# 196
Момичета, днес с мъжо имаме годишнина от сватбата! По случая ви черпя с мнооогоо бира... Е, и тортичка за мезе...  Mr. Green
Ние сме ОК. Али от 10-тина дни си спи в леглото вече и се буди най-много 1-2 пъти. Верно е, че са на периоди децата, само дето предишния продължи при нас 5 месеца!!!  #Crazy
Гърнето си го ползваме активно, а вече можем и да се обръщаме и да пролазваме към играчките. Много е смешна!  Laughing Проходилка нямаме.
От сърце желая на всички болни бебешоци скорошно оздравяване!
Аз също още съм без цикъл и това много ме радва! Simple Smile
Заместила съм само обедното хранене и вече давам и малко месно пюренце. От8-мия месец май ще вкарваме и жълтъка.
Зъби имаме 2 от долу.
А сега да ви се оплача от нашите комшии. Не стига, че са супер невъзпитани (хвърлят си боклуците от терасите, фасовете по стълбите и т.н.), ами снощи и едно бабе' до нас ни звъни на пожар в 3.45 (през нощта), за да моли мъжът ми да отиде да й смени изгорялата крушка в стаята!!! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ!!! Направо останах като гръмната. Той й отвори, защото помислихме, че нещо й е станало на жената щом в такъв час ни звъни (тя е сама и ходи с една патерица). А то какво било... изгоряла й крушката и не могла да изчака до 7-8 часа и тогава да ни безокои... На всичкото отгоре и събуди Али и се наложи да я приспивам наново.  ooooh!
Щях да питам кога ще дават нашите момичета - Слипи и Мира в Горчиво? Май съм пропуснала да прочета за датите.
Целувки на всички, аз отивам да готвя, че ще ни идват гости довечера!   chef

# 197
Лови аз да ти кажа вече си му давам месни пюрета почти от около 2 седмици.На консултация съм другата седмица и ще видим какво ще ни каже ЛЛ.Аз просто сега само изследванията си взех а да видим тя какво ще ме посъветва.Иначе съм решила твърдо тоя месец да я сменям даже вече съм уговорила друга/уж била мнгоо свясна/.Започнах да смесвам в зел. пюрета и броколи че иначе само тях направо ги повръща.... Sick. нали съдържат доста желязо.
Са нас ще ни дават на 27.06.А Слийпи не знам кога и аз нещо съм пропуснала.Аз пак ще ви напомня като дойде време. Grinning
Честита ви годишнина много любов и топлина ви желая още дълги години.
Айде чао от мен че трябва да стягам вечерята.  chef

# 198
Момичета влизам да ви се оплача,че от както Ви се похвалих,че съм на пушка,така ме тръшна този грип,че четири дена не съм ставала от леглото.Само храних малката с маска,през останалото време се гледаха с баща си.Дано не съм я заразила,че ще полудея Praynig
Сега съм на антибиотици,но определено по добре,щом мога да си върша пак работата Flutter
Не съм Ви чела,сега отивам  love001

# 199
  • София
air - пробвай със спринцовките, които не са остри, такива, които са в нурофена. Аз само с такива успях, не нараняват небцето и напъхвам леко по навътре и малко по-малко натискам, а тя преглъща. И при нас беше много трудно, даже в началото с обикновена спринцовка й разраних малко венеца. Успех и бързо оздравяване!

# 200
Мира, и нашият хемоглобин беше 108, но аз не намирам нищо притеснително в това. Педито искаше да му давам малтофер (извинете ако бъркам името), но аз категорично отказах и казах, че ще си навакса с храната. Поради тази причина след месец пуснахме контролно изследване и хемоглобина беше станал 126 и то без никакви лекарства! Така че изобщо не се притеснявай! За Нормално за децата е хемоглобинът да е такъв. При възрастните минимумът е 120.
Въведох жълтъка, давах месни пюрета, също така повече спанак, лапад.  Peace
За горчиво - нас ще ни дават на 29.06.
Днес Калоян пак си хареса проходилката, което много ме радва.  Mr. Green От два дни започна да се върти от гръб по корем и обратно и това упражнение му е много забавно.  newsm32 Но не и на мен, когато трябва да сменям памперса или след баня.  Twisted Evil А вечер започва да заспива все по-късно. Като го нахраня и започва едно лудо скачане. Днес ме докопа за косата и държейки се така, започна да подскача като луд, съответно повърна...  ooooh! Сега вече се кротна. А пред заспиваше най-късно в 20:30ч. Но пък за сметка на това сутрин като хапне към 6-6:30ч му се приспива бързо и днес ме остави да поспя до 9ч!  Party Дано и утре е така.
Днес мъжо ми развали настроението. Поканил техните на гости утре вечер. Това добре, но искал и с приспиване да останат.  Twisted Evil А те живеят на 10 мин. пеш от вкъщи. Много се ядосвам, защото ще ми отвори работа за няма нищо.  newsm61 Сигурно не съм права, но ми се струва, че нищо няма да им стане ако повървят малко, независимо кога ще си тръгнат.

# 201
  • Виена
Еее хайде честито на моята съгражданка  Heart Eyes.Много се кефя,че тя спечели  newsm44 newsm44 newsm44.Сега в Севлиево голям купон ще да е на центъра  Flutter.Жалко,че не съм си там,ноо като се прибера ще си наваксвам  Crossing Arms
 Лека вечер на всички   love001 

# 202
Здравейте момичета  bouquet!
Ние днес излизахме по разходки, но това време ми взе акъла, ту вали и тичам да се прибирам, а след малко пече.Пак излизам, пак се заоблачи, а вечерта беше толкова топло и се разходихме и спахме до 20:00, та затова сега заспахме в 23:00 часа.
за зъбите-имаме едно, ама другото не се вижда кога ще избие, а уж избивали заедно или поне почти едно след друго.Сега си седим с един зъб.
за цикъла- нямам думи беше на 26 болезнен, а сега стана на 25 дни пак болезнен.Редовен като часовник, ама почнах аз хапченца, че да ми е по спокойно.
AIR, аз успявах само със спринцовка от Панадола или Нурофена, но за друго средство не знам.
mira sm- давай жълтък и повече местни пюрета, ама не се шашкай.Всичко ще се оправи!
Sa, честита годишнина!Да сте живи и здрави и дълги години заедно щастливи!
gudza, бързо оздравяване!
sleepy, успех утре вечер!Ще стискам палци родителите на мъж ти да се приберат и да не ти досаждат, че знам какво е.

# 203
е, най-сетне и аз се наканих да пиша. По никое време но по-добре късно отколкото никога нали Simple Smile Момичета исках да ви благодаря, че ви има и че може да си споделяме така как се развиват нашите бебоци и въобще всичко, присъщо за ежедневието на една млада мама! Ако не бяхте вие щеше да ми е много по-трудно и неуверено отглеждането на моето бебче. Както и да е, май е вече доста късно и ми се спи (четох форума, затова съм будна досега) но исках да ви благодаря   newsm51 че ви има и че карате толкова много мами да се чувстват по-уверени и приети и въобще по-добре като майки.

зa зъбките--Ваньо няма още нито едно! Обаче всичко лапа и изследва (основно чрез устата си:-)
за цикъла--за мое щастие още хич го няма. Обяснявам си го с това, че още кърмя и поддържам едно и също ниво на лактация.
за храненето--до кривата круша сме стигнали със захранването.  newsm56 Въвела съм: оризова каша, тиква, морков, ябълка, картоф, сини сливи, днес и трошичка глутен. Ноооооо, Ваньо отказва да яде с лъжичка, поне на мен категорично ми отказва--стисва устни толкова здраво че и със сила не може да се вкара лъжичка между тях. Засега само мъжа ми е успявал да му пробута някоя и друга лъжичка. За себе си реших че щом ми отказва да му давам пюрета, няма да си харча парите за тях засега. Преминахме на педагогическо захранване. Засега има голям интерес към него. Вече му дадох микродоза печени картофи, а също и микродоза хляб. И много активно се интересува от това какво ям. Вода не съм предлагала все още, сок също. Сок смятам засега да отлагам. Иначе си е почти само на кърма. Купих и от тези бисквитки плазмон. Ми те имат сухо мляко... То и в кашите и бисквитките на Хип също има.. Съмнявам се да е адаптирано. Малко ме е страх след всичко изчетено да давам нещо съдържащо обикновено сухо мляко ама пък все някога трябва да се опита....
за спането--ами спи си добре. По 8-10 часа на нощ--от около 1:30 до 10-11:00 най-късно   sleepuu . Така си свикна. Не се оплаквам. И аз съм поспаланка. Simple Smile
за уменията--върти се във всички посоки из кошарката и стига всичко, което пожелае  newsm32. От три дни може да седи на колене и длани и пружинира така. Чакам скоро и да пропълзи. Поне така си мисля. Седи сам без подкрепа и става все по-стабилен. Не може да стои без да го държа под мишниците, може би кошарката не го насърчава за това, с решетки е. Но всяко дете прохожда когато е готово.
Ами това е засега. Обичам ви! Лека нощ! smile3524

# 204
Здравейте момичета!
Благун се опитва да събори къщата затова ще се "отчитам" набързо.
Диването се научи да пълзи назад и аз се спуквам от смях като го гледам - баш е Рачо капитана Wink. А той ми се чуди що така му се смея Laughing.
Дайте повече да не се караме, а само да пием биричка.  Peace
За храненето - прасе е голямо, нямам думи, и крак от маса ще изяде. Някой път обаче като го мъчат зъбите отказва почти всичко.
За цикъла, от 40 ден е редовен (с едно гадно изключение), обилен, болезнен, абе всички екстри!  Sick
Слийпи и Мира, чакам да ви гледам в "Горчиво"!
Са, пълен отврат са ви комшиите!
За хемоглобина - аз станах спец. Благун от 94 последно имаше 123. От 109 до 123 вдигна за един месец като започнах зеленчукови пюрета.
Диването не ме оставя намира. Отивам да си играя  Crazy .
Лек ден и  Hug!

# 205
Здравейте smile3507

Аз вече не издържам,искам да се гръмна.ЦЕци е повече от ужасен.Откачам...Прави ме луда просто. #SillyОтделно през нощта почтти не спи.Проплаква,върти се,слагам биба през 5 мин.Как я мразя тая биба Twisted Evil.Живот и здраве за второто не давам.Ще се измъча в началото,но поне после ще спим и двамата.Толкова е свикнал с нея.През деня не я поглежда,но вечер,сако да му е извън устата 5 мин. и се буди.Сериозно се замислям за някакъв вариянт,да му я лепна за устата Twisted Evil Twisted Evil

Евелинка,преставям си как пълзи назад Joy

Тедиии и аз бях за Невена.Харесах си го това момиче от първия кастинг още.Много ми е симпатична, а е и много красива Heart Eyes Heart EyesХаресвм хубавото и красивото Heart Eyes.Тео милия, се пулеше като някой шизофреник Blush

Момичета ще купувам на звяра същия басейн ,какъвто има Ема на Барабана.Изглежда ми много сладурски и нямам търпение да го цопна вътре hahaha

Гудза,бързо да оздравяваш,ама много е неприятно така  bouquet

За хемоглобина,моята приятелка е с анемия и го е предала и на дъщеричката си.Та тя е с 89 хемоглобин и лекарката й е казала,че няма нищо страшно.Повече месо,жълтък ,храни богати на желязо.Така че ,Мира не се тревожи.Радвай се,че е сезона на пресни плодове и зеленчуци и Коки ще хапва

Са,
тия комшии така ще ги отрежа яката,че ще ме помнят дълго,дълго.Как така ще ми будат детето по никое време.Я се справете с тях веднъж завинаги,та да престанат Naughty Hug

Хайде лек ден на всичкии  bouquet

# 206
Леле моето диване от 20 мин се е заиграло с една книжка ..Учен ша стаа мойтУ мУнче..
Иначе сме добре, детето е добре, ама аз съм пълно куку. Оня ден му купих 3 чифта чорапчета летни, е сега не мога да ги открия , а последно ги показвах у нас на мъжлето . Отивам да търся ПАК

Момичета, днес пак гледах майката на Светльо, нужни са още само 100 хил лв. За родителите е непосилна, но на фона дори на град като Варна това е всеки да отдели 30 ст

# 207
На кой номер се пращаха смс-и за Светльо?

# 208
1365 май newsm78

# 209
  • Стара Загора
1365 мисля.
Аз май ще вземам Куини сега пък...угодия нямам Mr. Green
И аз бях за Невена...да ме прощава Теодор Twisted Evil

П.П този е номера защото току-що пуснах смс и ми върнаха благодарствен смс.
кръци какъв е този басейн...снимки?

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 11:43 от Хера

Общи условия

Активация на акаунт