За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 167
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
AIR, честита трета награда от конкурса “ХИП, ХИП, ура за бебенежната кожа!" и ний са сложихме ама не спечелихме!Нищо, другия път!

# 211
  • Стара Загора
Аууу пропуснала съм честитката на AIR Hug

# 212
Аир, честито Peace

Ей го бе Хери Sunglasses:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=36

вътре е с едни гъбки и пеперудки Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=33

много сладурски Heart Eyes

# 213
  • Стара Загора
И ся то де се купува туй чудо. Казвайте да вземам и аз на диването и дано има малко мира Twisted Evil

# 214
  • София
И ся то де се купува туй чудо. Казвайте да вземам и аз на диването и дано има малко мира Twisted Evil
надявай се  Tired

Аз също съм откачила, тая щерка ще ми стопи лагерите! Като е с баба или тате играе, смее се, стои права...ама само като ме зърне  ooooh! рев! Да е на ръце и цица! Аз сама с нея полудявам. А сега се налага да съм сама с двамата на село.(Тате пак е в болница поради лекарска немарливост  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и няма как, Волен сега е на село при леля ми, та да си ги гледам...) Стискайте ми палци да оцелея.  Инат голям, лига голяма...да видим кой кого  Sick.
 Кръци, ами ако вместо биба е палец в устата? Коя е по-голямата беля?
 Момичета, аз ще отбивам...Доктора каза или сега, или на есен...ама аз до наесен ще полудея, ако трябва да я размъквам навсякъде с мен. Та сега ще се учим да пием АМ от шише, та да е по-лесно после отбиването.Пък и скоро ще давам кисело мляко, та викам стига-и аз искам да спя!
 Честито на Ради...каква е наградата?
 Чао и целувки!
     bouquet  bouquet  bouquet

# 215
  • Някъде в Европа...
Мише, мерси! А и на всички останали   bouquet Аз бяь забравила, че сме играли и ако не беше писала, въобще и нямаше да проверя  Embarassed
Наградата е крем п/в подсичане Хип и лигавник Хип и потвърждава, че по-хубави от октомврийчетата няма  Laughing
Ще пиша по-късно какво е положението с нас.

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 13:02 от AIR

# 216
  • София
 Малко снимки и от нас, ако сте ни заравили
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=39

и специално за бираджийките

# 217
  • Виена
AIR, честита трета награда от конкурса “ХИП, ХИП, ура за бебенежната кожа!" и ний са сложихме ама не спечелихме!Нищо, другия път!
И ние така  Simple Smile
 Аирче   bouquet
 Басейна е много сладък  Peace.Емката също(ама ние сме пристрастни,нали ни е любимка  Heart Eyes).Направо и аз се замислих за едно такова чудо!
 Влади и той тази нощ беше ужасен  Close.Само се буди,обръща се по стомах и вдига глава,накъде тръгва посреднощ и той не знае  Crossing Arms.И аз само пъхам биби и въобще не можах и да спя с това шило. Tired
 Патс много сладка снимка  Heart Eyes.Наздраве  beer направо ми се допи бира,в тази жега особено  Crazy.

# 218
Привет и от нас Hug
днес пак на разходка 3 часа супер е така,диването щом прибрах се скъса от мрънкане.
От 20 мин спи да видим до кога,вече след обяд не благоволя хич да спи на-много полвин час колкото човек да има време да сготви и да влезе в нета. newsm03
AIR честита трета награда в конкурса"ХИП "! newsm51
PATS много сте хубави на снимките,малката Борянка е много сладка.
Вече сме пак будни толкова ни беше сънят. Simple Smile

# 219
Здравейте и от нас Hug
Аир честито и от мен Hug
Мишка я покажи къде са резултатите от класирането че нещо не мога да ги открия Embarassed ooooh!
Патс ти ще лъжеш Борянка с шише и биби я виж как се пие бира направо от бутилката. Mr. GreenИ аз така си мислих че мога да го науча моя дзвер ама не той си е цицоман и такъв и ще си остане.Аз пък се моля да си имам кърма достатъчно че ако ми спре не знам как ще го храня.Е та тогава май ще изпадна в нервна криза и май ще давам и аз кисело мляко. #Cussing outСега съм се навила да му копувам шише със сламка да видим ще го удобри ли него че иначе в чудо се видях с какви ли не други приспособления е не и не.
Мерси за успокоението за хемоглобина сега ще мятам месните пюрета та да видим как ще го докараме. Hug
Приятен ви ден на всички.  bouquet

# 220
Здравейте момичета.Моите две съкровища спят и аз използвам намалението.И ние с мъжа ми пратихме СМС за Светлю,дано се съберат по бързо паричките.АIR-Честита ви трета награда,да си я ползвате със здраве  :bouquet:mira sm-Не се притеснявай за хемоглобина,пък и 108 не е толкова малък.Нашата лекарка каза че едва под 100 изписват лекарство.След като въведеш месото,жълтъка и спанак,лапад ще видиш,че ще се оправи.mish4itsa-ще си ги гледаме нашите госпожици,няма накъде.Пък и като си създадеш режим няма да ти е толкова трyдно.Аз гледам да включвам каката във всяко наше занимание с бебка и на нея така и е по интересно,защото не се чyвства пренебрегната.Толкова засега,че ще се стягаме за разходка  1strollerЛека вечер на всички

# 221
  • София
Здравейте, бях решила да слагам ред и да въвеждам режим на спане и хранене. Нъц, шефа имаше друго мнение по въпроса. Нищо, аз съм упорита и ако не днес, утре. Иначе изобщо не мога да си организирам времето.
AIR, честита трета награда в конкурса"ХИП "! Аз не съм и разбрала, че е имало конкурс Embarassed.
И аз съм се навила за басейна, но докато се наканя...
Са, съчувствам ти за комшиите. Аз по едно време бях избесняла с моя мъж. Понеже се занимава с ремонти и постоянно имаше нещо за ремонт. И както при теб ту крушка, ту сешоар, ту печка...кой каквото има. Да, ама аз сама в градинката се пъна с малкия (големия), комшийката с мъжа си в градинката, а моят мъж им ремонтира там каквото. И като ми писна, ами като ще съм сама поне да си плащат Crossing Arms. Ако ли не, да не изяжда занаята на тези които се прехранват с това. А ма ха Crossing Arms.
Патс, защо не пробваш с приставката за приучване към чаша  Щом моят юнак свикна, може и Боби да свикне. Удобно е, че не тече, ако не цока. Аз ползвах на Авент. Щом си решила, успех Hug. И на мен ми минаваха такива мисли, ама не ми стиска още. Срашна е мацката- купонджийка ще става  love001.
Пращам още един СМС за Светльо, дано се съберат паричките.

# 222
  • Някъде в Европа...
Хайде пак аз...
Кръц, да не мислиш, че без биба е добре...., аз се моля Ради да я засмуче...Както е казала Патс ами ако е палеца или както е моя случай гърдата.. Shocked Поне цеци заспива без теб, докато при нас това е немислимо, аз трябва да съм легнала до него  Shocked. За моето следващо бебе - аз всеячески ще го мъча с биберон  Wink
За басейна - хубаво си намислила, само дано Цеци стой вътре, не като моята маймуна да бърза да излиза. Peace
Патс, добре си решила, те бебоците са достатъчно големи вече. И аз така смятах, но.... Ради казва друго Twisted Evil, той не може да живее без гърдата..

Ние сега сме с нов проблем. Температура нямаме.., но от вчера е с разтройство. Ака 9 пъти водичка  Shocked, пихме 4 ентерола, 2 хидросека, спряхме АБ... Днес до момента е акал 4 пъти вече слуз, светло зелена, слава богу, по- малко. Освен това ни избиха червени петна по главата , лицето, деколтето.... Бяхме пак на доктор. Педито много се зарадва на петната, каза, че показвали че инфекцията минавала... Извини ми се, че е предписала антибиотик, трябвало е да изчака още 1 ден, но я е дострашало след като 3 дни е поддържал високата температура. Както и да е, пихме го само 3 пъти. Продължаваме с ентерола, дано мине и разтройството. Иначе 4-5 дни ще е като петниста хиенка Twisted Evil. Вече обаче си е контактен, играе си и иска да суче често често Laughing а, аз му давам  Grinning, сега друго не приема.

Мерси за поздравленията!   bouquet

# 223
# 224
Аир,нали знаеш,че антибиотика ако се пие трябва да е целия цикъл,тоест колкото дни е казал доки,дори и да е оказал ефект преди това.Иначе след известно време може да се окаже неефикасен при следваща нужда.На мен винаги,когато са ми предписвали това са ми казвали.
Напоследък Андрес е доста неспокоен,нощем заспива трудно и се буди често,а когато се събуди трябва аз да съм наблизо постоянно.На татето му се сецна кръста и е почти неподвижен та си имам три бебета вече(нали и кучата я бройм Mr. Green,къде без таз малка сладка муцунка,но тя най добре се държи от тримата де Mr. Green).Остават ми още два изпита и цирка е пълен.
Забелязали ли сте дали на следобедните спанета бебовците спят повече ако сте до тях.Андрес ако спи сам най много 40 мин да спи,но ако аз съм с него може и три часа,буди се,но като ме види и ме докосне пак отнася плувката Mr. Green Mr. Green
Напоследък много се е разприказвал и все ба-ба и ма-ма казва.Андрес старши все му повтаря па-па(на испански тате) с надеждата и него да го огрее,но човека е упорит това ма-ма Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт