ЯНУАРЧЕТО расте, мама чува мъничкото сърчице!

• 14 364
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Честито за сърчицата!!  newsm51
Аз не съм писала скоро, но последните дни ми е ужасно лошо...  Sick Вече се чудя дали е само от бременността или съм болна.... Лошо ми е от компютъра, от телефизора от книги...
Денонощно ми се гади, отпаднала съм. Вечер се будя, защото пак ми се гади, направо не мога да спя.
Пробвам всичко – джинджифил, лимон, ям по малко ...но никакъв резултат.  #Puppy dog

# 91
zdraweite kato gledam sam zakasnqla sas zapisvaneto  Sad ! assydi bi li me zapisala za 5.01 ta da sme dve4ki  Grinning!

Enimna, добре дошла в януарския отбор и лека бременност ти пожелавам!
Да се похваля, че се чувствам по-добре тези дни, поне не ми се гади толкова. Но за сметка на това имам апетит не за двама, а за трима. Вие как сте с апетита, мамчета? Непрекъснато ми се хапва, отсега съм с 2 кг отгоре  Sad . Сега се опитвам да хапвам повече плодове и зеленчуци, а да не се оглеждам в манджичките, но...не се справям особено.  Embarassed . Иначе на лекар съм на 18.06, за да чуем сърчице. Дотогава как ще издържа, не знам. Да ви питам вашите мъже ходят ли с вас на прегледите при гинеколога?
Това е от мен. Хубава седмица на всички!

# 92
Ето ме и мен. Остава още една седмица, до посещението ми при лекарката, за да чуем сърчице и ще се похваля.А сега да се запиша в новата темичка.Доста бързо напредваме и колко много мами сме станали.Страхотно е ! Късмет на всички !

# 93
  • Варна
Здравейте и от мен!
Филипа, честито ти сърчице. Това за серклажа съм чувала че е неприятно, и май ще трябва да лежиш доста!!
Относно хапването и аз си хапвам, но засега не съм качила, ама то с това търчане покрай малката не е лесно!
За доктора моят мъж през предната бременност не идваше с мен, предполагам че и сега ще е така. Сега техниката е малко по-напред та ще му показвам запис на диск. Mr. Green
За гаденето нищо не мога да посъветвам, аз в това отношение съм приливигирована, нямам проблем (поне засега).
Вече има тема и за Февруарките, видяхте ли, не сме сами в отчетните.
Хайде лек ден!!!

# 94
Чак на 18.06.   Crazy Направо ти се чудя на търпението assydi    Hug
И аз почнах да хапвам повечко и милото много ми се радва - казва ми: "Ами ти сега трябва да хапваш повечко, защото бебо се храни от теб" Много е сладък  Heart Eyes Иначе на последния преглед отидохме заедно, но той не влезе. Може би защото ме гледат на вагинален. Мисля обаче след месец като отида на преглед да влезе, за да види малкото човече в мен. Лекарката ми каза, че тогава вече ще има зачатъци на крачета и ръчички  Grinning Heart Eyes
А относно килограмите - подсещаш ме, че трябва да си купим кантар, за да си ги следя  Hug

# 95
  • Варна
Здравейте и от мен!

Филипа, за отсъствието от къщи - още като забременях и почнах да си мисля как ли ще е като отида да раждам, какво ще прави фъстъчката без мен вкъщи. Да я докараме дотам де... Laughing

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СЪС СЪРЧИЦА!

assydi, на мен също спря да ми се гади, но и апетита засега го удържам. Не съм качила досега кг, надявам се да задържа положението, че имам спомен от предния път - 20 кг отгоре Embarassed Е, свалих ги после за година, ама си беше кофти..
А мъжът ми идва с мен, когато има възможност. със Мони идваше всеки път, сега ще видим.

# 96
  • София
И аз сколасах да се запиша в януарската тема. По мои изчисления терминът ми е към 27.01., но на първия ехографски преглед (на1.06) ни върнаха една седмица назад в развитието ни Sad. (ехото показа 4с и 2дни) Сега съм бременна на 6 седмици и 0 дни. На 12.06.трябва да отидем да чуем сърчицето и не знам как ще изтрая до тогава. Притеснено ми е. Имаме момченце на 3 годинки, което много се вълнува, че ще става батко.
Assydi, мъжът ми беше с мен на първия преглед, който беше вагинален. Нямам никави притеснения да ме придружава...Така де, точката в мен е и на двама ни и той не по малко от мен се вълнува да я види Simple Smile Лека бременност на всички пожелавам!  bouquet

# 97
Здравейте и хубава работна седмица на всички!!!   bouquet

Честити сърчица на всички!!  Hug

Anichkata86, Добре дошла отново при нас! Пожелавам ти следващото влизане в болница е за да родиш сладко здраво бебе!!!  Hug

Филипа,
съчувствам ти за серклажа, то и на мен ще се наложи. Ама какво да се прави, ще издържим. А за престоя в болницата - не се притеснявай - бързо ще минат тези няколко дена, важното е точката да седи в нас още много време!   bouquet

Скиорче, мила добре дошла и тук!!!  Hug И знам, че ставам досадна, ама все още чакаме снимките от сватбата!!!  Whistling Whistling Whistling

И аз последните дни се чувствам по-добре. Нямам апетит, нищо не ми се яде, макар че с нещо трябва да подтискам гаденето. А и, както казах вече от лекарствата, с които се тъпча имам вкус на умрели лебеди в устата което допълнително намалява желанието за ядене. Само оня ден като бяхме на пазара и видях зелен фасул (от този белия) и реших, че точно това ми се яде и си купих и си направих постен зелен (бял) фасул, който като гледам сама си ям.  Blush Blush Blush

А на прегледите ходя сама. Мъжът ми ще дойде по-натам като има какво да се види, че сега само да се звери в монитора няма сми. А и аз не настоявам сега докато е в началото.

Днес ще ходя да си взема направление от личния лекар за ЖК. Ще ходя или в клиниката на Мазнейкова или в Център "Свети Димитър" срещу Пирогов. Още не съм решила.

Това е от мен, днес чакам едни резултати от микробиология и ще докладвам!

Прегръдки на всички и на малките туптящи точки!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 98
Здравейте, милички! Пожелавам ви лека и щастлива нова седмица. Аз тъкмо се връщам от гинеколога. Видяхме тупкащото сърчице! Не мога да ви опиша вълнението си! Praynig

# 99
честито, и ние се вълнуваме с теб.

# 100
Здравейте и от мен!
Честита радост на всички мами, успяли да чуят вече малките туптящи сърчица!  bouquet
Аз вчера успях да пусна изследванията и сега чакам резултати. Като станат готови ще докладвам. Дано всичко е наред. Praynig
Засега моят мъж не е идвал с мен на прегледи. С първата бременност също не е идвал. Но точно вчера му се оплаках по тоя повод, че другите бременилки ходят с мъжете си и съм намислила при следващия преглед да го помъкна с мен. Mr. Green Че то заслугата за това ми състояние да не е само моя. Joy
Хайде хубава седмица на всички и по-малко стрес на работа за активните мами.  bouquet  bouquet  bouquet

# 101
Здравейте!

Ние с Пресил сме болни, успях да заразя и него CryТолкова ми е криво, че няма на къде повече.

Моят мъж с предната бременност не е пропускал преглед, и с тази ще бъде така вероятно Grinning

Аз май вече почти нямам гадене Rolling Eyes, дано не е временно.

# 102
Здравейте на всички, днес се регистрирах и като чета мненията, мисля, че сте чудесни всички. На мен терминът ми е на 02.01.2008, почти на 20год съм, от Пловдив и съм адски щастлива  Joy Лека бременност на всички Simple Smile

# 103
Здравейте,много се радвам за вашите сърчица и аз чакам нетърпеливо нашият ред Heart Eyes
Днес бях на изпит и мисля,че приключих с първият държавен BlushНяма резултати още,така,че ще почерпя,когато излязат!
Привет на новите мами,ставаме все повече,което е супер Hug
Незнам,ама  от два-три дена гаденето е непоносимо.Днес мъжо ме закара на изпит,иначе незнам ако се бях качила на красивият автобус,щях да направя белята SickПрез цялото време ходих до тоалета.А тъкмо се бях поуспокоила малко от предното гадене.
Целувки на всички тумбачета Heart Eyes

# 104
DragosteaN: Честито сърчице мила  Hug Разбирам напълно вълнението ти - и аз в петък видях малкото тупкащо сърчице  Heart Eyes
Morgy: И на мен ми пуснаха микробиология заради засилено бяло течение и днес чакам резултати  Hug Стискам палци всичко да е наред  Grinning
Skiorche: Добре дошла при нас. Не се притеснявай за 12-ти юни - ще чуете сърчице и ще си на седмото небе  Laughing Laughing Laughing
justgerry: Добре дошла в отбора на януарските бремелинки  Hug Желая ти лека и спокойна бременност
Vania_84: Със сигурност си го взела изпита - чакаме с нетърпение да чуем отличните резултати  Peace
Филип@: Мила, много е неприятно да сте болни... Жързо оздравяване и на двамца ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт