ЯНУАРЧЕТО расте, мама чува мъничкото сърчице!

• 14 354
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • Canada, ON
Привет на всички! Да се разпиша и аз в новата тема Simple Smile . Тези дни такава жега и влага беше тук, че нямах сили нито да чета нито да пиша, но днес е поносимо.

Честито сърчице, *dega* !!!

Аз съм на лекар чак на 11 юни, но за видеозон нямам идея колко още ще трябва да чакам.
Дано всичко да е наред при всички ни!

# 76
Привет мацки!!! Hug
*dega* честито сърчице миличка
Аз сега се връщам от аптеката,направо 12 часа се побърках.Имах малко работа,но така ми се гадеше,че едвам издържах.Но като се замисля за човечето в мен се усмихвам и се държа повече.Целувки за всички,а относно пола и аз се забавлявам с табличките,затова съм ги пуснала иначе каквото дойде,само да е живо и здраво.

# 77
Здравейте настоящи и бъдещи мами. Как я карате? Аз вече поуспокоих топката, лекарката преди час ми звънна с резултатите от ЧХГ - около 79000 е. Така ми улекна, ча няма накъде. Вчера посрещнах и мама от Бг и ми е много хубаво. Беше ми свито сърцето тези дни и не съм писала. А иначе, както каза Кафява Мечка - тук е 28 гр, които с влагата се чувстват като 35 - направо не се диша. А пък от утре почва дъжд. На видеозон съм на 5 юли - за пръв път.
И днес за пръв път с мъжът ми си поговорихме като хора за бъдещото бебе и промените, които трябва да планираме, защото досега и двамата бяхме като гърмяни зайци от предишния ми аборт.
Гаденето го имам до обяд, но се понася сравнително.
Приятна вечер!!!

# 78
  • София, Дървеница
Ох, така се радвам newsm44 newsm44 newsm44
Току-що видях как тупка сърцето и на моето бебе!!!
И аз така  Hug  Heart Eyes

# 79
Честито на момичетата, чули сърчица.  newsm51

New Valia, много се радвам, че се подреждат нещата при теб (пу-пу) и си по - спокойна вече.  newsm10

# 80
  • Canada, ON
Честито и на теб, iva_top !

New Valia , радвам се, че майка ти вече е при теб. Майките са най-добри в даването на сила и кураж и сега ще се почувстваш много по-сигурна. Желая ти само хубави емоции занапред - на теб и на всички януарски мами!

# 81
Здравейте момичета!
Завърнах се най-накрая! Вчера ме изписаха с 10000 зора от болницата, но наистина ми помогнаха ужасно много. Преди повръщах през 10 - 15 мин. стомашен сок при положение, че не можех и да се храня нямах сили да стана от леглото а сега ела ме виж как си хапвам, е има си го сутрешното гадене но в сравнение с онзи кошмар който вкъщи продължи 6 дни сега си е направо отлично!
В отделението бях с мами които чакаха да раждат всеки момент, дори 3 от жените с които се сближихме родиха и ....... понеже ми е първа бременност....не мога да ви опиша каква емоция беше. Така поне ми се изясниха много неща. Разбрах всичко за секциото и понеже бях в коридора видях малкия мъж който се роди и се разплаках нищо че не беше мой! абе незнам ама тази бременност ме направи страшно чувствитела.
Добре са ми изследванията сърчицето ни го има и се чувствам ОК, надявам се и при вас всичко да е така. Поздравления за темичката прекрасна е!

# 82
ani4kata86, чудесно е, че си по - добре, дръж така до края Simple Smile И честито сърчице!   bouquet

# 83
# 84
  • София
Здравейте. Най-после да успея да седна да попиша. И предния път и сега ми става лошо от комп-а и от телевизора, така че докато са тези периоди с гаденето само ще гадая какво сте си говорили.

За 3-те деца в къща се убеждавам от собствен опит, че май се глаедат по-лесно от едно. В момента в една къща (само на различни етажи) са племениците ми на 11 и 7 г. и щерката на 2 и половина. Забравям за нея, когато са тримата. Храни се по-добре, не изисква моето внимание, започна повече да говори. Е понякога настава пълна какафония и имам нужда от тапи за уши, а те от разтърваване, но е доста лесно поносимо  Peace

# 85
Здравейте!

Загубих се, че ми се прецака компа, не мога да изчета старата темичка и новата, но мога да дам отчет Grinning

На 01.06. Ходихме на преглед, чух най-после сърцето, биещо със 170 удара в минута GrinningВидях си и човечето, лежеше и мяташе с ръчички и крачета Heart Eyes

Вече и изследванията си пуснах, ама резултатите не съм ги проверила.

Лошата новина е, че ще се наложи до 3-4 седмици да ми направят серклаж SadИ не това толкова ме притеснява, колкото това, че ще трябва да остана 3-4 дни в болница далеч от детето CryМного ми е мъчно, до сега не сме се разделяли Sad

Вчера успях да се разболея, сега съм с хрема и болки в гърлото ConfusedНякой да има идея какво мога да правя за хремата, че съм забравила Embarassed

# 86
  • Къде ли не
zdraweite kato gledam sam zakasnqla sas zapisvaneto  Sad ! assydi bi li me zapisala za 5.01 ta da sme dve4ki  Grinning!

# 87
  • София
Фил, честито ти биещо сърчице!
Хомеовокс е хомеопатично за гърло, може и Хексоралетен-N, а за хремата разни Фервекси, Колдрекси, всякакви с парацетамол си спомням, че можеше.
Хайде, оправяй се бързо и наминавай и в нашата темичка да разказваш как е пупата!  Peace

# 88
  • Canada, ON
ani4kata86 и Филип@, честити сърчица!

Филип@, за хремата и гърлото - ще приложа един цитат от този сайт. За съжаление, не съм си записала авторката, а само съм копирала описанието на лечението й, щото ми хареса:
Цитат
Само да ви кажа за гърло много помага смучене на мед,след 10 минути пиене на лимонов сок или просто смучене на лимон в устата,след още 10мин гаргара със малко сода за хляб и вода.Това редуване на алкална и кисела среда мори бацилите и не е вредно за бременни
А за кашлица съм си взела сауна за лице и си я пълня със сода и вода и хем си правя почистване на лицето ,хем докато дишам отхрачва.Научих и малката и сироп не сме пили и двете от есента.

# 89
Здравейте сладурани  Hug
Нашият компютър вкъщи го порази вирус и не мога да пиша докато не го оправим...
Iva_top: честито сърчице мила  Hug
ani4kata86: Добре се завърнала от болницата мила. Много се радвам, че вече си по-добре  Hug Сега спокойстие и никакво повръщане  Naughty И честито сърчице  Grinning
Филип@: Честито сърчице и на теб мила  Hug А за гърлото аз смучех хомеожен - хомеопатично е и на мен преди два месеца ми помогна. Смучех го по 1 на час.
NewValia: Честито и на теб за хубавите резултати и за пристигането на мама - много е приятно, когато мама е до теб  Hug
Аз лично не съм казала на никого още, дори на майка ми  Grinning Само две приятелки знаят - с едната почнахме опитите заедно, а другата ми е много близка и веднага ме заподозря  Joy Joy Joy
Мисля след 12-тата седмица да се похваля - ще ми е по-спокойно.
И да чукна на дърва с гаденето съм по-добре тези два дни  Grinning
Лека седмица на всички  Hug

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 09:11 от DesiT

Общи условия

Активация на акаунт