Знаете ли какво/КОГО видях

• 43 566
  • 838
  •   1
Отговори
# 720
Видях победителката от Мюзик Айдъл-Невена Цонева в началото на Юни. Още преди да участва в шоуто я гледахме и слушахме в един хотел в село Априлци. Пееше там с баща си, който свиреше на някакъв клавирен инструмент (не ги разбирам много  Blush  Blush  Blush ).
Наистина е много красива!  Peace

Когато бях на Бодиграфия пък видяхме онази участничка с очилата, където е детска учителка ...не и помня името. Беше във фоайето на Парк-Хотел Дряново.
Истина ли е, че нарочно не са и давали да си сваля очилата понеже са искали да си отиде?!  newsm78  Sad

# 721
Когато бях на Бодиграфия...

Боди-кво?

# 722

Стига си го увъртал. Просто я попитай дали е тя на аватара.

# 723

Стига си го увъртал. Просто я попитай дали е тя на аватара.

Страх ме е, че може да е тя и за тва не питам. Малко ми остава, вече ще питам чак в неделя.

# 724
Тя е. Беше ни показвала едни топлес снимки преди време ...

# 725
Мдааааа, по принцип цял живот съм живяла в някаква странна зависимост от изкуството. Дори съм завършила Изобразително изкуство.
 Снимам се за артфотографии. Особено ми харесва голото женско тяло, но също много обичам и портретите:)

# 726
# 727
http://www.bulphoto.com/mimage.php?i=11182 -  на мене тези цици не ми изглеждат съвсем на място, а за фейса ноу коммент.

не ми се отваря снимката  Cry

# 728
на 99% видях Максим Стависки и Албена Денкова,задминаха ни с колата и ги спря един полицай и ги пусна прекалено бързичко по което съдя,че не съм се припознала  newsm78 newsm78 newsm78

Ако са карали един малък Хамър - те са!   Peace

# 729
в събота вечерта, в една кръчма на Банско,Ники Кънчев играеше хоро

# 730
Жалко Mr. Green
При мен се отваря, очарована съм.

# 731
С петък видях:

# 732
Мдааааа, по принцип цял живот съм живяла в някаква странна зависимост от изкуството. Дори съм завършила Изобразително изкуство.
 Снимам се за артфотографии. Особено ми харесва голото женско тяло, но също много обичам и портретите:)

Estellia, тукти ли си?

упс, оправих ги

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 11:18 от Maika_Zaika

# 733
Не си сложила правилно таговете  Wink
Да, тя е Peace

# 734
много хубава! бравос!

Общи условия

Активация на акаунт