Знаете ли какво/КОГО видях

• 43 573
  • 838
  •   1
Отговори
# 735
Off topic:
Пак ще повторя :Професионален тандем модел-фотограф = изкуство - Heart Eyes

# 736
  • Cофия
Вчера на светофара на Ялта Жорж Ганчев и Шуши Laughing
тя е хубава жена, много запазена

# 737
Жалко Mr. Green
При мен се отваря, очарована съм.

Еййй, че са гаднааа..Simple Smile)))
Постни я направо тук.. искам и аз да съм оарована пък!!!  Crossing Arms Crossing Arms

# 738
  • някъде ... тук ...
Видях, слушах и дивях на Manowar в събота.

# 739
Estellia, тукти ли си?
упс, оправих ги

Мдааа.... в момента има една тема "Какво бихте правили, ако за 24 часа сте от противоположния пол"... Вече знам... Дано само мойте 24 часа не съвпаднат с нейните 24-ри...  smile3508

# 740
# 741

Абе големички са й циците, но те такива са модерни Simple Smile))
Уважавам Глория, защото се изискват огромни усилия и постоянство, за да се преобрази до такава степен, а и след това да задържи постигнатото... а резултата обределено е УАУ...

# 742
Явно само аз не разбирам идеята и формата на гърдите й Rolling Eyes

# 743
Тя гърдите си ги ремонтира наскоро,ако не се лъжа!Точно за началото на Мюзик Аъйдъл станаха кръгли и вирнати! Peace

# 744
  • София
Ще прощавате, ама това са цици, виснали до пъпа.  Sick

# 745
Ще прощавате, ама това са цици, виснали до пъпа.  Sick
И аз така мисля. А че в профил има нещо сбъркано- плоска ми се вижда. Носа и не е на место и в желана форма

# 746
Преди малко видях Пияното Роси дето участваше във ВИП Брадър, същото лудо изражение си има и като по тв-то, но пък важното, е че си се усмихваше сама!! Laughing

# 747
Преди малко видях Пияното Роси дето участваше във ВИП Брадър, същото лудо изражение си има и като по тв-то, но пък важното, е че си се усмихваше сама!! Laughing

беше ли на кок?

# 748
  • София
Виждал съм Бербатов на живо (преди месец, няколко пъти), обикновенно си зарежда мерджана на ОМВ Бъкстон (номера му по спомени е 9009, или нещо от този сорт беше.), еми не съм впечатлен от него. Верно, готин е, има излъчване (висок, хубави сини очи), ама ходи все едно краката са му дървени (а може и от обувките да е). Видях и Стоичков, Сираков (той е свестен) и Деси Банова от времето по нова телевизия (много е готина Heart Eyes). Взех си автографче от Сираков, от Бербо не, нещо не ме кефи...

# 749
Виждал съм Бербатов на живо (преди месец, няколко пъти), обикновенно си зарежда мерджана на ОМВ Бъкстон (номера му по спомени е 9009, или нещо от този сорт беше.), еми не съм впечатлен от него. Верно, готин е, има излъчване (висок, хубави сини очи), ама ходи все едно краката са му дървени (а може и от обувките да е). Видях и Стоичков, Сираков (той е свестен) и Деси Банова от времето по нова телевизия (много е готина Heart Eyes). Взех си автографче от Сираков, от Бербо не, нещо не ме кефи...

Я,я кое е това ОМВ - близо ми е Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт