Жарко слънчице огрява, появата на Юлско бебе наближава!

• 23 137
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • sf
хвърлихте ме в размисъл с тоя УЗ. аз май съм за 06. / сряда от 9:15. май и Рокси беше за тогава.
ще се пробвам да изровя списъка от старите теми

а, все забравям да се оплача  Sad вече няколко нощи ми се подува едното око. като ставам нощем и се гледам в огледалото, съм като изродче. не ми  е червено, ама е много неприятно чувство. малко след като стана сутрин и се оправя.  newsm78 ама идея нямам от какво е

# 91
  • София
Леле Вики как го измисли това с окото? Аз пък с тия ребра нямам думи- сега болят при всяко мое положение, без значение ял н- не ял, без значение на часа в денонощието ие кошамр Sad
За УЗ-то-  Хриси, тя Мими добре го е казала, аз само си мислех че е на другата регистратура. Но понеже явно с Весито сме "сапьорки" като се върнем ще пишем как става Simple Smile
За Южния парк и аз нямам против, само дето ен разбрах кога, ама ще следя и ще се включа своевременно Wink

# 92
  • sf
Момичета ето графика за прегледите на УЗ в 121 кабинет от Училището за родители, който ми дадоха от Тина Киркова

1. елпет – 04.06- 9.00 часа
2. там там  – 04.06- 9.15 часа
3. никка – 05.06. -9.00 часа
4. ани_с   - 05.06- 9.30 часа
5. Стефи – не е записана /не ми даде никакви данни  /
6. Рокси – 06.06- 9.00 часа
7. Донси  - 06.06- 9.15 часа
8. марисасав  - 06.06- 9.30 часа
9. Аси®  - 06.06- 9.45 часа
10. Беболинчо  - 06.06- 10.00 часа
11. Фил  - 07.06- 9.00 часа
12.Dimianki  - 07.06- 9.30 часа
13. Софи Бо - 07.06- 10.00 часа

брей, намерих го, бе, ама съм упорита!

# 93
  • София
ИИИ супер си, аз се чудя що си траят момите, а то само аз и Веси сме утре  Laughing

# 94
За УЗ е точно както Мими го е описала  Peace
Аз за да си оправя настроението до сега прах детските дрешки (те и тези, които сестра ми ми прати последно не бяха прани още) и после си го доизкарах на санитарията в банята. Сега ми е по-добре. Мъж ми вече гледа като виновно коте, та чак ми е жал, че си го изкарах на него, при условие, че той 100 пъти ми предаде думите и знам, че в него вина няма.

# 95
  • sf
еееееех, Рени, ако можех и аз да си изкарвам така яда- щеше да е супер!
аз с голяма мъка чистя такива работи. а дрешките - направо в пералнята

# 96
Привет мили бъдещи, а някои настоящи майчета! Ето, че идва дългоочаквания ден на срещата с вашите слънчица. Най прекрасните мигове ви предстоят, а как бавно летят последните дни.... Желая ви леко, безпроблемно и безболезнено раждане и скоро да си гушкате своите слънчица и да им се радвате, както правим ние ЮЛКИ 2006.  Ние ви следим и ще се радваме с вас.   bouquet

# 97
Мерси на юлските мами за вниманието! Peace

Цитат
Ама защо на ръка няма ли пералня.
Ами не че нямаме пералня, просто исках като за първо пране да си ги изпера самичка. Хем ми беше кеф, хем съм сигурна, че съм си ги изпрала и изгладила добре Simple Smile Всъщност днес ще ми е ден за чистене и гладене!

Цитат
Утре ще ходя до НОИ да си взема тоя идентификационен номер за болничните
Уфф и аз трябва да се вдигна да отида до НОИ за тоя тъп номер,  ама май няма да е днес.

# 98
  • София-Красна поляна
Ох, като гледам небето как се чумери ако до обяд не се оправи и аз няма да ходя днес.Ти с какво пра дрешките Веси?

# 99
Ами не че нямаме пералня, просто исках като за първо пране да си ги изпера самичка. Хем ми беше кеф, хем съм сигурна, че съм си ги изпрала и изгладила добре Simple Smile Всъщност днес ще ми е ден за чистене и гладене!
Значи не съм единствената с тази мания за прането на ръка Simple Smile
Мерси навсички Юлки 2006, които се отбиха да ни пожелаят успех   bouquet

# 100
  • София
Здравейте и от мен!

Хей тез роднини и на мен от време на време ми свирва, но общо взето положението е под контрол.
Аз мисля да пера в пералня на 60 градуса.

Благодаря на юлки 2006 за милите пожелания и вниманието!

# 101
  • София-Красна поляна
Аз мисля да пера в пералня на 60 градуса.
Вярно е че високата температура дезинфекцира, но първо огледай каква температура пише на дрехите. На повечето ми дрехи пише 30 или 40 градуса. Не смея да ги пера на по-висока. newsm78
Омекотител ползвате ли? Взех си на Чико и всичко ухае прекрасно.

# 102
здравейте и от мен! Днес се събудих невероятен ентусиаз и изпълнена с енергия. Сигурно защото беше около 6 часа. Как мина срещата ви?
Обсъждали сте любимата ми тема - за родата. Мойта мъжка рода не смее да се обади. Племенницата има претенции за име и за това какво ще се купува - легло, количка и т.н. Баба и се опита да ми обяснява нещо, ама аз нали съм си Везничка и психолог да не се задълбочи дразгата. Иначе никой не ме е питал - имам ли нещо за бебето, какво трябва да су купува и т.н.
Но по-добре.
За козметиката и аз съм се спряла на Мустела. А за дупето мисля да използвам добре познатия ни Бочко.
А за прахта за пране и омекотителя - какви трябва да се използват? Помагайте защото незнам защо си мисля, че трябва да подготвя всичко днес и утре.
Ей, мойта беба вчера танцува - прослушвах некакви песни и тя си кротуваше - но като чу една и се разбесня. Ще я правя латина танцьорка.
 Извинете ме, аз се разбъбрих все едно не съм виждала хора от месеци.  Confused

# 103
Добро утро коремчета!
Днеска едвам ще искарам направо заспивам  smile3507,а и това само един ден почивка не си е работа.Не че работата ми пречи,просто това ставане рано ме убива,но пък малко остана и ще избутам.
Аз също нямам проблеми с родителите.Моето майче ми е по скоро приятелка и нямам никакъв проблем с нея,понеже баща ми почина много отдавна и тя е самичка на една заплата,дори ми е неудобно да купува нещо,настоя миналата седмица да реша какво да купи и аз и казах че съм си харесала комплект за изписване и тя ми даде парите та го купих.Състои се от пелена,боди с дълък ръкав,гащеризон,шапка,ръкавички и лигавник, материята е много хубава и е на цена 16.50лв,която честно казано е приемлива за мен,а не цени са същото от типа на 60-70лв.,особенно когато влезнах в Пинокиото при нас изглеждах така  newsm09 като видях цените.
А пък относно свекърва ми,тя си е на село за сега и се чуваме по телефона само.
Все си мисля за Em4eto,че нямаме никаква информация за нея,за Бима, Томасе ни информира на няколко пъти,пък и си мисля че трябва да са ги изписали вече  newsm78

# 104
Привет и от мен  Hug
Аз за козметика си мислех за Нивеа - май няма много отзиви за бебешките им продукти, но аз съм фен на марката.
Аз да ви се оплача, че ставам все по-глупава  Cry Не стига че вече се налага да ходя със списък до магазина, който е на 50м. от нас, но докато стигна и забравям половината неща, ами преди малко си взех душ, спрях водата, избърсах се, загърнах се с хавлията и .... си сложих отново шампоан на главата  Embarassed Въобще от около месец насам съвсем ме няма в главата. Добре че излязох по раничко в отпуск, че чак днес ми започват 45-те дни.
Е, оплаках ви се  Rolling Eyes
Приятен ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт