СЕПТЕМВРИ - сладък месец наш, бебче чакаме в захлас!

• 15 698
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЕБЕ! ДА СИ ЖИВА ,ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА  bouquet
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК

# 91
Честит празник на бебе-то, бъди много щастлива!

# 92
  • гр.Хасково
Здравейте момичета. Чета ви редовно, но не докарвам до писане. И ние сме в ремонт, правим и детска стая така че приемам идеи всякакви.
Тази седмица съм при доки и ще давам отчет.
Честит рожден ден на Бебето, много щастие и най-сладкото бебче да гушкаш на есен.
Приятен ден на всички.

# 93
Бебе_то, честит рожден ден и от мен.Бъди жива и здрава и много обичана!

# 94
Valia_78,аз немога да открия снимките в кое албумче са по точно

# 95
 Grinning
Аз се завърнах от гостито при мама.Цял месец почти бях при нея на гости заедно със сина ми.Отпуската ми свърши и сега си взех болнични,та си стоя у дома.Детето е на градина,мъжът ми е на работа, а аз се чудя какво да правя. newsm78Добре че ви има вас. Hug
При нас по градините е тръгнала една варицела.....много гадна работа. #Cussing outСтрах ме е да пускам детето на градина,но какво да правя не мога да го държа в къщи затворено като в клетка.
Преди два дни ходих на консултация и толкова работи питах,а забравих да питам за варицелата дали е опасна за мен и най-вече за бебо де.
Отностно предлежанието предния път като ходих на консултация доктора ме гледа на ехограф и ми каза че ще имам госпожица.Кабинетът му е много хубав и има  над леглото до ехографа втори екран за да може майката и тя да гледа.И аз там си гледам всичко.И доки ми каза че е обърната с главата надолу,пък и аз сама си я видях де.А сега като ходих последния път гледам че е с дупето надолу.А доки ми вика да не се притеснявам имало време пак да се обърне,още и било широко. newsm78   Та такива работи.И го питам а все още ли е момиче?А той се смее и ми вика е дааа.
Чао за сега от мен.

# 96
Тик-так не се притеснявай за варицелата. В момента не е опасна за теб или бебчо, а ако си я карала - ти имаш имунитет. Варицелата е опасна, ако ТИ се разболееш в първите 20 седмици или от 5 до 10 дни преди да родиш - тогава за бебчето са необходими повече грижи.

Албума съм го сложила при нашите снимки. все пак ето го линка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140440

# 97
Много красива стая

# 98
Здравейте на всички бременеещи септемврийки!

Бих искала да ви попитам някой от вас обмислял ли е въпроса за съхраняване на стволови клетки, които се вземат от пъпната връв при раждането?

Доста е скъпичко...

Споделете моля!?

# 99
Мишоче, и аз мисля като теб за детската стая - това е за големи деца. Няма да ходя аз напред-назад по цяла нощ до бебето и обратно.
А особено пък да боядисам прясно с някакви бои, да сложа нови мебели дето изпаряват още лепила и лакове и да пльосна бебето сред тях. Синът ми още спи на легло долепено до нашта спалня. Толкоз ми е мило като се събудя и да си го гледам как спинка като ангелче.
А и първите месеци не се оставя бебе в друга стая, щото трябва и дишането му да чува човек даже. После на годинка-две като вземат да се разболяват и да вдигат температура нощем, ми той ако е в друга стая аз изобщо няма да разбера. Нали трябва да го чувам дали подсмърча, дали се върти неспокоен и мрънка или си спи като пич. Изобщо това от рекламите със съвършената детска стая, в която бебето е сам-самичко, е само щото сега се е паднало да ни вземат парите.
Аз сега и малкото ще слагам при нас и всичките ще спим в една стая семейно, не ме интересува.  Party

# 100
  • София,
Честит рожден ден Бебе - то! newsm59

Да си ни жива и здрава и голяма да порастнеш! Да те слушат всички и да те глезят! Пък най-голямия подарък на есен- живи и здрави!  smile3522

Целувки от мен и приятно изкарване на празника!  newsm51

Мишоче, благодаря за пожеланията!

# 101
БЕБЕ, сърдечни пожелания и от мен! Тази година от живота ти, дето сега започва, няма как да не е по-специална - радвай й се!

# 102
  • гр.Хасково
О, в никакъв случай не си оставям бебето само в стая. Дъщеря ми е на пет години и половина и още спи при нас, по точно при мен, тъй като ни стана тясно на тримата и мъжа ми спи на дивана.
Обаче ние нямаме стая за спалня и детска отделно, затова ми се ще сега да освежим стаята, а обзавеждането и отделянето след 2 - 3 години, когато децата са готови за това.

# 103
  • София
Честит рожден ден на БЕБЕТО newsm59 bdbaloni baloni
Всичко най-хубаво, а през септември да гушка едно прекрасно слънчице  bouquet
И аз като Базилиск мисля бебо да спи при нас.
 Миналата година с Кати мислех, че като си я турим в креватчето и всичко ще си е ок. Да, ама не newsm78 newsm78
Трябваша да ставаме по сто пъти през нощта за какво ли не, тамън я туриш в кревата и си легна и тя Вряк-кряк и айде пак до нея. newsm78 newsm78
При това от едната страна още мо болеше епизиотомията, а от другата бях с пукнато ребро, така че едвам ставах ooooh! ooooh!
Така, че тя набързо се намери на спалнята между нас. А като поотрасна й преместихме креватчето долепено до нашето легло, та да не се става през нощта. Hug
Така че и бебо ще го сместим някъде при нас поне в началото   bouquet
Много ми е смешно сега като си спомня как бях фен на бебе в самостоятелна ста и какви глупости си мислех тогава hahaha
Аз да ви се оплача мамчета от тъпото НОИ #2gunfire #2gunfire
Не че откривам топлата вода, но нали съм в майчинство и досега нямах проблеми с тях, но сега ми иде да ги #2gunfire #2gunfire #Cussing out
Още не са ми превели парите за деветте мес. майчинство, през които трябва да получавам 90 % от рааботната заплата.  newsm78
Тъпите бюрократи ми изплащат по 180лв, щот съм се водела с различни фамилии по лич. карта и по граждански брак. #2gunfire #2gunfire
Ейго вече сме юни и още се мотат. Дано до септември барем се опраат, че ми писна да се разправям с тях. #2gunfire smile3515 newsm61 smile3512
Аде оплаках се и ми олекна малко. Стискайте палци, че утре съм на ехокардиография на бебо и всичко да е ок.
Цунки от мен мамита и дано да спре тоз водопад, че ни мога да излизам с детето и пощурявам  bouquet  bouquet

# 104
  • Бургас
Привет,
Бебе, честит рожден ден!  bouquet Всичко най-хубаво ти желая, а септември най-хубавия подарък.
Аз днес имах ученичка, която ми скъса нервите и си хванах такъмите и се прибрах в къщи да си полежа. Как може да има такива хора не знам? Две седмици я чакам да се накани да дойде, а тя днес ми подхвърля, че била размислила и имала по-добро предложение. Е що не го каза по-рано. Аз вече не съм толкова работоспособна и имам нужда да полежавам. Добре че шефа ми е разбран, ама накрай май ще го оставя без човек. Много не сериозни тези хора.
И аз Ви се оплаках. Хайде чао от мен и лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт