Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се издават болнични в България?
Какви са контракциите на Бракстън Хикс и как се управляват?
Какви са съветите за обръщане на бебето в правилната позиция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се издават болнични в България?
В България, за да получи болничен, пациентът трябва да има медицинско свидетелство от лекар. За първия по-дълъг болничен пациентът трябва да бъде хоспитализиран за определен брой дни и след това ще му бъде даден болничен за определен период. За удължаване на болничния пациентът трябва да премине през лекарска комисия, която решава дали да продължи или не болничния. Личният лекар може също така да издаде по-кратък болничен без необходимост от хоспитализация.
-
Какви са контракциите на Бракстън Хикс и как се управляват?
-
Какви са съветите за обръщане на бебето в правилната позиция?
Съветите за обръщане на бебето в правилната позиция включват ходене повече пеша, стоене в позиции, при които коремът е отпуснат надолу, плуване по корем и специфични упражнения, предлагани в различни източници. Важно е да се консултирате с лекар или специалист, преди да опитате каквито и да било техники за обръщане на бебето.
-
Какви са ползите от кърменето на близнаци?
-
Какво е предлежанието и как може да се промени?
Аз ще си зашия по-скоро ноктите, ама няма да изкарам нещо годно за носене на бебе и няма да рискувам да го сложа в нещо, шито от мен 
, докато не раздам справедливост навсякъде не мирвам,че още повече ако имат и наглостта да ми кажат"моля те не се ядосвай ще навредиш на бебето"-само и само да ме накарат да млъкна-леле
даже бнепукйист си падам,много малко неща могат да ме трогнат и ядосат smilie=smile3534.gif]
и на три пъти спира колата да рови из поляните,на 4тия си намери,а мен са ми едни гнусни тези твари,направо не можех да повярвам че това чудо може да му се прияде.Викам му събирай си ги,чисти си ги и ми кажи коя тенджера ще ползваш-че май ще я хвърля после
Нашия си ги приготви и вчера менюто у нас беше изцяло подготвено от него-ролца от раци,офлюси и панирано сиренце-познайте кое избрах.Офлюсчетата му бяха в отделна чиния.-и бъхта се горкото да ги панира 2 часа и накрая хапна и вика,ама това чудо блъска на трева и се отказа да ги яде.Да му се начуди човек на ентусиазма.Кой ли го подлъга така зверски:)Оказа се ,че видял една съседка да лови рошковци(партизанското им име на охлювите според него)и му се дояло-все едно той бременнен не аз
Жив да го ожали човек 

) .... и общо взето деня ми започва ПРЕВЪЗХОДНО
Той и моя мъж ми прави забележки да не съм толкова лоша ....
няма мигване
Благодарско за цифричките
само да те замоля като имаш време да ме включиш към групата на теленцата (14.05 съм се излюпила 
още един зет за нашите моми
Увивах се с пареото, че съм чувала че не е хубаво да стоя много на слънце да напича бебка
Таз година видяхме морцето, догодина повече 

( както и да прозвучи това ) та за мен е важно и радостно че чета тез мили думи от вас.
.
продължавам да си чакам и за новото къща - тез дни ще разберем дали ще сме там ( уф дано да стане ) .
да си ни жива и здрава и многооо щастлива с малкото мишле през септември
хубаво е ако снимаш повечко даси вземеш зарядно и две специални батерийки също, ако е с две 
След като изчках юнашки 1 хубава опашка, после ходих да се записвам за Джи-пи и сега вече съм на компютъра...След малко обаче ще полегна, защото доста се изморих