Един глупав въпрос

• 619
  • 5
  •   1
Отговори
Много ми е глупав въпроса, за което се извинявам предварително  Embarassed
Но ми стана интересно. Днес чак забелязах че на началната страница на форума, където има отбелязани рождени дни на потребителите, има и отбелязани и на някои от децата. Въпросът ми е как става "регистрирането" на тези рождени дни. В смисъл, всичките деца ли ги има, и как евентуално да се запише и моето дете?  newsm78 Ох, дано ме разберете , защото аз не можах хубаво да се разбера  Embarassed
Благодаря   bouquet

# 1
Пиши ЛС на Мамма с името и рождената дата на детето.

# 2
Благодаря   bouquet

# 3
Още един въпрос, от категорията глупав, но да не отварям специална тема, ще използвам тази Embarassed, а и не е важно, само че ми е ужасно любопитно.
Рових си в профила тези дни и на "статистики" вдясно има едно  "Най-популярен Форум по Активност". Ей това никога не съм можела да го разбера - какво значи? Защото например ми дава, че съм била не знам си колко процента активна в един форум, дето току що разбрах, че съществува - хомеопатия и алтернативна медицина, а там съм била цели 0.0255%; в Татковци не съм стъпвала от година, а съм била там 0.0222%. От друга страна, в Клюкарник и Бъдещи и настоящи майки, където минавам чат пат, не ми дава да имам никакви проценти по активност.
Абсолютно тъп ми е въпроса, ама ме изкушава любопитство - защо и как става така. На който му се обяснява - мерси!

# 4
Най-популярен форум по активност е на база процентното участие спрямо общия брой теми и мнения.

В Хомеопатия... бяха преместени всички теми от Здравния форум, които се отнасяха за хомеопатията и алтернативната медицина.
Явно си имала публикация  в накоя от тези теми, които са били прехвърлени в новия подфорум.

Каква е разликата между Най-популярен Форум по Брой Публикации и Най-популярен Форум по Активност

В графата Най-популярен Форум по Брой Публикации са изписани имената на 10-те форума, в които дадения потребител има най-много публикации. В тази статистика се вземат предвид само личните публикации без да се съпоставят с общия брой публикации и теми в тези подфоруми.

В графата Най-популярен Форум по Активност статистиката е на база отношението на броя публикации на дадения потребител спрямо общия брой публикации в дадения подфорум.
Колкото по-малко хора и публикации има в даден подфорум, толкова по-голям е процентът активност на всеки от участващите.
Например, ако има подфорум с общо 100 публикации, 10 от които са твои, то в този подфорум активността ти ще е 10%.
Това дава отговор и на въпроса ти защо не е отчетено участието ти в Клюкарник и Бъдещи майки - просто там публикациите са страшно много, това са двата подфорума с най-голям общ брой постинги. В Клюкарника постингите са 255144, т.е. 1% от тях са 2551 постинга, в същото време в Хомеопатията има общо 3933 постинга, т.е. това, че в статистиката ти пише, че активността ти в този форум е ~0.0254% значи, че ти имаш там 1 публикация.

# 5
Благодаря, Mamma, чак ми стана неудобно от дългото обяснение. Аз исках за себе си да го разбера,  не че е нещо супер важно - и сега ми стана ясно.
Оценявам времето и усилията. Мерси!!

Общи условия

Активация на акаунт