Летни плодове са вече на пазара, АВГУСТ бебчо ще ни пощурява!

• 12 315
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ООо .... Тиги доста е гадничко мила Rolling Eyes но поне днес  няма тази болка Praynig
Малкия обаче е много палав и вече наближава ребърцата ми и сега като седя леко ги подбутва Simple Smile но пък корема ми се мята здраво Mr. Green и мои приятелки които са раждали казват,че при тях такова нещо не  е имало Simple Smile малеее.... ако е такава н беснотия и като се роди ooooh! хехехе............ има време Simple Smile ма да са ни живи и здрави пък каквото такова! Сега се сещам че вече идва време за освебаване на стаята в смисъл само латекс защото миналата година правихме основен ремонт и се чудя..... кога ли да боядисаме newsm78 мисля си някъде към края на този месец newsm78 А смятам и тази седмица към края да побоколя с майчето по магазините за да купя още някои неща на бебока  Heart Eyes от по дребничките разбира се а те никак не са малко! Желая на всички лека нощ и сладки сънища  Hugзнам,че утре ще сте активни доста повече от днес Crazy Аз си свалих филмче и чакам моя да се прибере,че отиде да закара колата на паркинга и ще гледкаме! Flutter

# 61
  • Stavanger,Norway/ Varna
Леле, Мариетка каква торта е заформила, лигите ми потекоха и понеже нямам торта тук, хапнах малко сладолед, да не съм без хи4.

Уф, моми4ета, о6те съм вкисната, не говоря на мъжа си, 6тото дори не се извинява и мен ме е хванал ината здраво и няма пък да му говоря. Мислех да го държа гладен и цял ден устоях, ама накрая го съжалих с тия сухи сандви4и и му сготвх. Все пак е но6тна на работа и не ми даде ду6а да го пусна да ходи гладен.  Tired
Много се натоварвам като сме скарани, ама той трябва да разбере, 4е и моето търпение има граници  Confused.

Завиждам  на морските мами, 4е ве4е се къпят, Днес се попекох и аз на плажа, но тук е о6те много студена водата. Абе мами, как ляате по корем да пе4ете гърба. Аз днес си копах дупка  Mr. Green. Добре, 4е има6е само о6те две жени на целия плаж, та никой не ми се смя  Party.

# 62
добро утро  Hug
вчера бургазлийки си направихме една дъъълга разходка  Grinning потвърждавам, че на Мегита бебето се напипва. и постоянно я бие  Mr. Green
  bob4enka , дано да се сдобрите скоро с мъжо ти. направо ме разби с тая дупка  Grinning

# 63
 Добро утро и от мен. Ей забравихте ме ей  Sick
Добре дошли на новите мами и много весели мигове с нас   bouquet
Гита - чудесна количка БРАВОС
Меги - и вие като нас всичко в последния момент.Нито дрешки съм купила, а и ние сега правим ремонт само че на 1-я етаж, а ние сме на 3-я......дано успеем докато се роди беб.  #Crazy
Бобченка - е голям лаф е това с дупката на пясъка. Посмях се от сърце  Joy Joy ама то и с дупка пак е неудобно.
Тази седмица вече наистина трябва да ми бъде последна работна, защото ако излезе пак нещо вече ще  #2gunfire някого.
Някой беше споменал за Магнерича че се спирал накрая на бременността - това какво значи в 8 или 9 месец.Някой знае ли?

# 64
  • вкъщи
здравейте мами!
започва поредната работна седмица,аз вече съм втора смяна и ще работя в най големите жеги Shocked
мъчат ме хемороиди,направо не мога да си седна на  д-то.а вечер място не мога да си намеря ,както и да легна все ми е неудобно.уж не ми е много голям корема,ама не мога да го наместя никак.
айде лек ден на всички,аз почвам да действам по задачки.

# 65
Някой беше споменал за Магнерича че се спирал накрая на бременността - това какво значи в 8 или 9 месец.Някой знае ли?
аз знам, че акто влезеш в 9ти месец се спира.

# 66
  • Варна
Здравейте слънчеви мамички   bouquet

Димианки, радвам се, че вече си си в къщи, миличка  Hug Hug Hug Почивай си повече и не се притеснявай...има много бремелинки, които с разкритие от 6-7 месец си изкарват чак до термина, че и преносват някои Simple Smile Само не се притеснявай и не шетай много -много Simple Smile Мъжо да си стои повече в къщи  Mr. Green  Hug

Гита, честита количка! Simple Smile Да си я ползвате със здраве  Peace А за пъпчето, не знам дали съм писала, но и мен от месец някъде си ме боли...много е чувствително, дори при допир с някои дрехи ми дразни.  Thinking

bob4enka , оф, и аз много мразя като се скараме с мъжо за нещо...много е гадно, съчувствам ти  Hug Но съм сигурна, че още днес или утре най-късно ще се оправите  Hug А това за дупката и мен ме разби  Joy Ние след малко излизаме за плажа, но нямам намерение да се пека, а да се поразходя по плажа, да се топна, ако не умра от студ Simple Smile))

vasq78, за Магнерича, моята докторица ми каза като почна 32 седмица да го спирам...както и всякакви други витамини и т.н. Каза само желязото да не спирам до раждането. Било много важно  Naughty   Mr. Green

Аз вчера си накупих разни мазила...взех си слънцезащитен крем-гел, взех си на Чико - интензивния серум за редуциране на вече съществуващи стрии  (#Cussing out), взех си и Лактацид, но вместо да взема интимния гел за ежедневна употреба съм грабнала в бързината интимната течност  ooooh! Сега ме е яд и днес ще мина да се пробвам да сменя с гелчето...въобще не съм го отваряла шишенцето, надявам се да стане. Много съм залюхана напоследък  Crazy

Айде , ще тръгваме...ще пиша по-късно. цунки на тумбитата   bouquet

# 67
момичета, хемоглобин 107 нормално ли е за бременни?  newsm78

# 68
Добро утро, милички!

Гита, количката е много сладка! Със здраве да си я ползвате!

Хери, моя хемоглобин е 9.9, но не ми дадоха нищо да пия  newsm78

Ние бяхме на сватбата в събота и беше много хубаво, отдавна не бях ходила на толкова весела сватба  Laughing. Цвети беше шаферка и се държа отлично, а освен това беше много сладка, ще ви пусна снимки довечера! На сватбата имаше още една бременнка, но за юли месец, та тя беше с много хубава рокля (а и в сравнение с мен, доста слабичка  Embarassed) Явно обаче съм попрекалила с танците и вчера сутринта прокървих и отидох в Майчин дом, забраниха ми всякакви пътувания, ама аз пак се прибрах в Бургас снощи (то седи ли се без мъжо  Rolling Eyes) , сега нищо ми няма и съм си обещала да си почивам.
Та, като заговорих за почивки, бургаските мами няма ли пак да се съберете, че и аз да дойда?

# 69
добро утро от мен

за ДУПКАТА на плажа и аз го знам тоя номер дано не ми се налага обае аз да си я копам ами някой друг Crazy

# 70
момичета, хемоглобин 107 нормално ли е за бременни?  newsm78
Много си ти е добре хемоглобина. Хапваш ли си месце?
Гера  - Пази се бе жена.Ти бая танци си хвърлила май щом си прокървила? И ние сме на сватба на 4 или 12 август тук близо до Търново на Арбанаси. Ама аз или ще съм родила или в последните дни незнам  newsm78 а пък как ми се ходи ама нека да дойде това време ще го измислим

# 71
Добро утро на всички работещи тумбачки!
Гита, честита количка!
Теди, доре дошла!
Херелинка, за хемоглообина знам само че сега е нормално да е по-висок от обикновенно, но не знам в какви стойности.
Айде бе поспаланки, още ви няма, какво е това, 10.30 е вече - ставайте! Laughing

# 72
Добро утро , мами! Laughing
 Случвало ли ви се е да ви боли тазобедрената кост ? Направо не мога да ходя и много се притеснявам. Simple Smile

# 73
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127519&photo=12
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127519&photo=13
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127519&photo=14

Здравейте и от мен!
 Много сте изписали, 2 дни ме няма и 2 нови теми....
 Аз бях на сватба в Русе, но не успях да се видя с Август2о, нямаше време... Да знаете в Русе е супер жега...
 Слагам ви 3 снимки на кит на сватба:-)))Трагедия пълна...Горното на полата ми за една седмица ми беше вече станало тясно на тумбака, голям растеж
 Гита браво, много свежа количка!!!!Хубав избор!
 Гери какви танци бе скъпа? На мен така ми тежи корема че дори и не си помислих за танци!!!!!Един блус с мъжи, ама то трябва направо с изпънати ръце, иначе шкемби пречи:І)))
 Хайде софийски мами аз съм на линия събота и неделя за срещи
 Снощи пак сънувах че една жена ми казва : "Ама бебето ви е момченце, не  е момиченце..."
Няколко пъти вече ми се случва

# 74
ПОЛИ-МОЛИ пу пу пу ква сладорана с шкембе smile3525

Общи условия

Активация на акаунт