Летни плодове са вече на пазара, АВГУСТ бебчо ще ни пощурява!

• 12 315
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Поли-Моли, аз пък блус не съм танцувала, защото и мъжо има корем колкото моя и щяхме да сме голяма картинка  hahaha hahaha hahaha Иначе в началото си мислех, че няма да танцувам, но може би от това, че си пийнах една чаша бяло винце  Embarassed и като ми дойде едно настроение.....да не ви разправям  Laughing

# 76
Кит съм бе Франи, виж ми мъжа какъв е фин....

# 77
Поли, направо си супер! Party

# 78
Скъпи мами ,качих си няколко снимки ако имате желание може да ги видите.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139950 Hug

# 79
tedi_ene не мога да ги отворя!!!! Иска ми парола

# 80
Кит съм бе Франи, виж ми мъжа какъв е фин....

Поли, какъв кит, бе жена?  newsm78 Изчакай да кача и моите снимки и ще се успокоиш  Mr. Green

# 81
ПОЛИ-МОЛИ  не си фантазирай само имаш голяма тумба bowuu

# 82
Хей, мами, здравейте и от мен   bouquet

Тук от вчера пак е хубаво времето, а днес си е направо горещо. Аз съм се заела да оправям малко къщата, че съвсем я бях поизоставила тези дни. С това хубаво време така ме е яд, че не живеем близо до морето или поне до някое езеро ...

Вчера ходихме до едно малко градче Кандело, близо до нас, в провинция Биела, в областта Пиемонте. Имаше възстановки от Средновековието, кулинарни специалитети от областта, състезания, спектакли, конкурси, пазар, театри и пр.
Ето малко снимки http://community.webshots.com/album/559306460GUfeII

На новите мами казвам- добре дошли  Hug

Поли, направо изглеждаш страхотно! Мен като ме видите на снимките ще разберете защо на моменти направо ми призлява ... хората вчера си мислиха сигурно, че всеки момент ще родя!

Гита, да кажа и аз, че е много симпатична количката  Peace Даже се учудих колко малко струва, а марката е известна и казват, че са хубави количките!

Хайде мамчета, продължавам с оправяне на къщата, сега са наред петуниите на терасата и праха във всекидневната  Crazy До после  smile3503

# 83
Аааа, това какво хората си мислят изобщо не ме интересува вече. В петък се возях с една жена в асансьора и тя ми гледа корема с ококорени очи  Shocked и ме пита "Скоро ли?", викам "Не, още два месеца!  Mr. Green", повече нищо не ми каза  smile3533

# 84
Аааа, това какво хората си мислят изобщо не ме интересува вече. В петък се возях с една жена в асансьора и тя ми гледа корема с ококорени очи  Shocked и ме пита "Скоро ли?", викам "Не, още два месеца!  Mr. Green", повече нищо не ми каза  smile3533

Laughing

Те май са забравили като са били бременни какви тумбаци са имали  Mr. Green

# 85
  • София
Здравейте момичета,
Ей, голямо писане - цяла сутрин ви чета, едва смогнах. А и докато ви прочета половината неща дето щях да пиша, ги забравих. Просто се възхищавам на всички учещи сега. Добре, че това с ученето приключи преди няколко години, че сега с този мозък не съм за никъде.  Crazy
Добре дошла, на tedi-eneva и специални поздрави на Разград. Аз имам роднини там. Първите ми братовчеди, леля ми и една сладка племенничка, която е на 1 година и 3 месеца.
Херелинка, хемоглобинът ти е горе-долу добре за бременна, въпреки, че долната граница по принцип трябва да е 120, но в това състояние май всички губим желязо и за това ни го и предписват. Поне аз ще си го пия докато родя - така каза лекарката, а за магнезия ми каза, да го пия до началото на 9 месец.
И аз съм от тези, дето още нищо не са купили за бебка, а само ходя и гледам и си харесвам. Но поне вече имам някакви впечатления - легълцето е избрано, количка си харесах на Джордани, ама ще поразгледам още, а за останалите дребни нещица уж - като шишета, ванички и т.н. също си ги набелязвам.
За тазобедрените стави и мен ме наболяват от време на време. Особено като ставам и докато се раздвижка съм като някоя баба. А за пъпчето - и моето го усещам едно такова опънато и ме сърби почти непрестанно, въпреки голямото мазане.
А иначе и моята бебка се разтяга и мърда непрестанно - явно вече и е тясничко на милата и все си търси свободно местенца. Тази сутрин, докато закусвах тавък шут в ребрата получих, че чак се стреснах. Ама забелязвам, че вече повече се мести, а по-малко като че ли рита. А за опипването на органите - имам чувството, че ръчичките и непрестанно шарят и особено по пикочния ми мехур е едно от любимите и места.
Бобченка, това с дупката много ме разсмя.
Хайде, усмихнат ден от мен на всички.   bouquet

# 86
Здравейте мами Tired

Аз съм направо бяснаааааааааа #Cussing out #Cussing out #Cussing outДнес деня ми започва ужасно.Обадиха ми се от Правителствена и ми казаха, че започвали ремонт от 1 юни и нямало да мога да раждам там.Направо съм #Cussing out

И сега незнам какво да правя.Изобщо не съм наясно как стоят нещата по другите болници.Кога да си занеса документите, как да си избера лекар и т.н newsm78

Някой има ли някаква представа конкретно за Т.Киркова и 2 градска newsm78

# 87
знае ли някой какво значи в превод "препоръчва се щадящо родоразрешение" ?
това ми написа очната лекарка като препоръка за начин за раждане. аз мислех, че трябва да пише дали секцио или нормарлно  Rolling Eyes
направо ще се побъркам вече с това раждане  Crazy
adriana d , дано да се ориентираш бързо.  в софия поне имате добри специалисти.

# 88
Пробваи сега Crazy

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 12:29 от tedi_eneva

# 89

Общи условия

Активация на акаунт